بازم نشد.مثل همون قبلی خود بازی میاد اما وقتی میرم توی مرحله میمونه روش و قفل میکنه. یا مشکل از سیوتونه یا از بازیتون. شایدم مشکل دیگه. نمیشه یکی دیگه هم اینو چک کنه ببینه میشه یا نه؟
بازم نشد.مثل همون قبلی خود بازی میاد اما وقتی میرم توی مرحله میمونه روش و قفل میکنه. یا مشکل از سیوتونه یا از بازیتون. شایدم مشکل دیگه. نمیشه یکی دیگه هم اینو چک کنه ببینه میشه یا نه؟
سلام به همه دوستان.من تازه امروز عضو شدم.يه مشگلي تو gta5 دارم.الان اونجايي هستم كه توي شهر هرج و مرج زيادي و cj &cesar بايد چند نفر رو سوار ماشين كنن اما اصلا نميدونم چجوري.لطفا راهنماييم كنين در ضمن بايد بگم من با كامپوتر بازي ميكنم
من یکم اونجا ها درگیری ایجاد می کردم و بعد می رفتم پیششون و با اونا یسری را باید می کشتیم !سلام به همه دوستان.من تازه امروز عضو شدم.يه مشگلي تو gta5 دارم.الان اونجايي هستم كه توي شهر هرج و مرج زيادي و cj &cesar بايد چند نفر رو سوار ماشين كنن اما اصلا نميدونم چجوري.لطفا راهنماييم كنين در ضمن بايد بگم من با كامپوتر بازي ميكنم
البته این راه اصولی نیست اما من حدود 7 بار تموم کردم و همش هم همینطوری رفتم ....
سلام.
من اون سايتي كه سيو مراحل رو به صورت تك تك داشت رفتم و سيو مد داگ رو گرفتم. ولي اون كلي مرحله نرفته داره و كلي خونه نخريده. در كل سيو خودم خيلي بهتره. راهي نيست كه قسمت مد داگگ اون سيو رو روي سيو خودم بريزم. لپ كلام اينكه من يه جوري اين مرحله رو روي سيو خودم رد كنم
سلام مجدد.با تشكر از ostad-game .من هم هين كارو كردم و تا جايي كه بهم اعلام كرد ميتونم 7 نفر رو سوار كنم رفتم.اما نميدونم اونارو چجوري بايد سوار كنم
ميشه يكي به من بگه چجوري بايد از save game استفاده كرد؟منظورم اين لينك هايي كه بالا هم هست
قابل نداشت !سلام مجدد.با تشكر از ostad-game .من هم هين كارو كردم و تا جايي كه بهم اعلام كرد ميتونم 7 نفر رو سوار كنم رفتم.اما نميدونم اونارو چجوري بايد سوار كنم
دیگه کسی را نباید سوار کنی .... برو کنار اون سه تا که دستمال زرد به سرشون هست ، بعد رایت کلیک را بگیر طرفشون و اگه اشتباه نکنم کلید G یا E یا Q را بزن !
بعد خودش می گه چیکار باید بکنی....
ببخشید که دقیق نمی تونم بگم چون خیلی وقته بازی نکردم .
قابل نداشت !سلام مجدد.با تشكر از ostad-game .من هم هين كارو كردم و تا جايي كه بهم اعلام كرد ميتونم 7 نفر رو سوار كنم رفتم.اما نميدونم اونارو چجوري بايد سوار كنم
دیگه کسی را نباید سوار کنی .... برو کنار اون سه تا که دستمال زرد به سرشون هست ، بعد رایت کلیک را بگیر طرفشون و اگه اشتباه نکنم کلید G یا E یا Q را بزن !
بعد خودش می گه چیکار باید بکنی....
ببخشید که دقیق نمی تونم بگم چون خیلی وقته بازی نکردم .
باید کلید G رو بزنه و رایت کلیک هم تنها راه نیست میتونه با کپس لاک هم اینکار رو بکنه
خب توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپ کنی بهتر نیست؟ من همیشه همه ی فایلامو اونجا آپلود میکنم خوبه.
همون دکمه که توی تنضیمات نوشته که گروپ رو میاره طرف خودش (البته معنیش اینه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)