ببخشید ها
این بازی از ورژن 9 تا 13 پچ داره و من هم چند ماه پیش دانلود کرده بودم ولی حالا نمی تونم پیداش کنم بعدش هم اگه چیزی نمی دونی الکی جواب نده ببخشید ها
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
ببخشید ها
این بازی از ورژن 9 تا 13 پچ داره و من هم چند ماه پیش دانلود کرده بودم ولی حالا نمی تونم پیداش کنم بعدش هم اگه چیزی نمی دونی الکی جواب نده ببخشید ها
دوست عزیز:
پچ برای سورس است ولی پولی منم زیاد دنبالش گشتم
اتفاقا میدونم !ببخشید ها
من خودم 5 ساله دارم کانتر بازی میکنم .
احتیاجی به تذکر شما نبود که بگی چه پچی وجود داره و وجود نداره .
این بازی هرچند تا پچ داشته باشه بدون اکانت Steam به درد نمیخوره .
ببخشید ها
تو بازی کانتر سورس سروری نیست که بتونیم بدون پچ واردش بشیم
ببخشید کانتر 1.9 برای آنلاین بازی کردن پچ داره
Last edited by gamebazi.blogfa; 29-04-2008 at 14:00.
سلام به تمامی دوستان عزیز
تو این پست می خوام تمام پچ های کانتر رو از نسخه ی 19 تا 34 براتون بزارم.
تمامی این پچ ها یک Miror دارن و در صورتی که یک لینک خراب شد می تونید از لینک دیگش دانلود کنید
Patch v19
Patch v20کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPatch v21کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPatch v22کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPatch v23کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPatch v24کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPtach v25کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPtach v26کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPatch v27کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPatch v28کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPatch v29کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPatch v30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPatch v31کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPatch v32کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Patch v33کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم این پست به دردتون بخوره!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by marmolak kocholo; 29-04-2008 at 21:03. دليل: اشتب شد یه لحظه !!!!
ببینم این مال کدوم کانتر هست ؟
این ها همش برای کانتر استریک 1.6 هست
راستی ببخشید که 2 تا پست با هم دادم نمی دونم چرا این طوری شد
از مدیران می خوام پست اولی رو پاک کنن
Last edited by marmolak kocholo; 29-04-2008 at 20:54.
دوستان عزیز سلام :
صلیب زدن در کانتر توسط ماتریکس
![]()
سلام .
اقا من یک نرم افزای میخوام که کدهای کانتر را غیر فعال کنه یا یه همچین چیزی .من خودو تویه گیم نت دیدم که طرف کد زده از بازی kick شده . ضمنان کانتر من ورژ1.6 patch 1.25 هستش .راستی اون نرم افزاره اسمش فکر کنم hl Guard بود. خیلی ممنونم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)