تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 858 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با این سرعت که اصلا ارزش نداره از dsl هم کمتره
    دقیقا درست میفرمائید من هم گذاشتمش بایگانی و از همون ADSL استفاده میکنم لااقل سرعتم 5 مگ ثابت است و آپلودم هم رایگان محاسبه میشود فقط هدفم تعویض مودمم بود چون وایمکس هم داشتم انم همین مشکلات رو داشت با اینکه سرعت 2 مگ همیشه شارژ میگردم سرعت دانلودم افتضاح بود گوگل رو 5-6 دقیقه طول میکشید باز کند بسته ها هم که نگو سرسام آور واقعا نمیدونم ایرانسل سیاستش چیه البته مقصر خودمونیم اگر تحریمش میکردیم شاید یک فکری میکرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دقیقا درست میفرمائید من هم گذاشتمش بایگانی و از همون ADSL استفاده میکنم لااقل سرعتم 5 مگ ثابت است و آپلودم هم رایگان محاسبه میشود فقط هدفم تعویض مودمم بود چون وایمکس هم داشتم انم همین مشکلات رو داشت با اینکه سرعت 2 مگ همیشه شارژ میگردم سرعت دانلودم افتضاح بود گوگل رو 5-6 دقیقه طول میکشید باز کند بسته ها هم که نگو سرسام آور واقعا نمیدونم ایرانسل سیاستش چیه البته مقصر خودمونیم اگر تحریمش میکردیم شاید یک فکری میکرد
    آخه موضوع این هست که منظقه به منطقه متفاوت هست
    مثلا یکی سرعت 50 مگابیت میگیره
    یکی 20 مگابیت
    بعضیا هم مثل شما سرعتشون خیلی کمه. خیلی جاها هم بخاطر دور بودن از مرکز مخابراتی و مشکلات خط تلفن سرعت ADSL نهایتا به 1 مگابیت میرسه ( مثل خودم )
    هیچ راه دیگه ای جز خدمات بیسیم مثل وایرلس یا tdlte نیست .
    وایرلس که راه اندازیش حدود 400 هزینه داره. اگر بخوایم تحریم کنیم دیگه باید قید اینترنت رو بزنیم کلا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تی‌دی ایرانسل مودم TK-2510

4. 5 کاربر از 093X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

TDD الان
    با یه انتن
    کی گفته ADSL آپلودش رایگان حساب میشه؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

6. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام قیمتش 500 تومنه ، ولی دارن بازار سنجی میکنن که با قیمت حول و حوش 360 تومن شروع به توزیع کنند ، از اونور طرح براش بذارن که جبران ارزان فروشی دربیاد ،
    برند مودم هم هواویه ،
    سلام
    شما اطلاع دارید این باتری میخوره یا آداپتوری هست ؟ و این که چون کوچیکه آنتن دهی ضعیفی نداره ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    شما اطلاع دارید این باتری میخوره یا آداپتوری هست ؟ و این که چون کوچیکه آنتن دهی ضعیفی نداره ؟
    آداپتوریه، کوچیک نیست

9. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آداپتوریه، کوچیک نیست

دکل 4G منطقه ما مشکل داره ایرانسل هم اندازه خر حالیش نیست درست کنه یا نمیخواد یا نمیتونه (هز از چند گاهی اینترنت کاملا قطع میشه به این طریق که دانلود کاملا 0 میشه و فقط آپلود کار میکنه و باید قطع و وصل کنم دیتای مودم رو تا درست بشه بعضی وقت ها 3 4 بار پشت سر هم اتفاق میوفته تو یه روز بعضی وقت ها یک بار در روز بعضی وقت ها هم یهو میبینی تو 2 هفته اصلا اتفاق نمیوفته)
    TDD هم که من آخرش نفهمیدم این مودم هاشون انقدر آشغاله یا تجهیزاتشون که همش آنتن میپره یا اگر آنتن نپره قطع و وصل میشه اینترنت (دوستم توی زاهدان این مشکل رو داره خودم توی مشهد یکی دیگه از دوستام هم توی تبریز همین مشکل رو داره بنابراین به منطقه ربطی نداره یا مودم هست یا دکل هاشون)
    این بیاد من ببینم اگر TDD این قطع نشه من کلا برم رو شبکه TDD همین سیم کارت معمولیم رو بندازم رو شبکه TDD که حداقل قطع و وصل نشه مسخره کرده منو , من به سرعت کاری ندارم ولی قطع و وصلی خیلی رو اعصاب من میره
    Last edited by Electronic-Arts; 06-07-2017 at 11:34.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دکل 4G منطقه ما مشکل داره ایرانسل هم اندازه خر حالیش نیست درست کنه یا نمیخواد یا نمیتونه (هز از چند گاهی اینترنت کاملا قطع میشه به این طریق که دانلود کاملا 0 میشه و فقط آپلود کار میکنه و باید قطع و وصل کنم دیتای مودم رو تا درست بشه بعضی وقت ها 3 4 بار پشت سر هم اتفاق میوفته تو یه روز بعضی وقت ها یک بار در روز بعضی وقت ها هم یهو میبینی تو 2 هفته اصلا اتفاق نمیوفته)
    TDD هم که من آخرش نفهمیدم این مودم هاشون انقدر آشغاله یا تجهیزاتشون که همش آنتن میپره یا اگر آنتن نپره قطع و وصل میشه اینترنت (دوستم توی زاهدان این مشکل رو داره خودم توی مشهد یکی دیگه از دوستام هم توی تبریز همین مشکل رو داره بنابراین به منطقه ربطی نداره یا مودم هست یا دکل هاشون)
    این بیاد من ببینم اگر TDD این قطع نشه من کلا برم رو شبکه TDD همین سیم کارت معمولیم رو بندازم رو شبکه TDD که حداقل قطع و وصل نشه مسخره کرده منو , من به سرعت کاری ندارم ولی قطع و وصلی خیلی رو اعصاب من میره
    دکل هزینه تعمیر داره برای همین نمیان درست کنن فقط اینا میخان دکل و نصب کنن برن حالا کار کردش با اختلال مواجه مهم نیست براشون
    فقط در صورتی اقدام میکنن که یا از سایت چیزی بدزدن
    تمام موارد گفتهای مسئول سایتهاس

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دکل هزینه تعمیر داره برای همین نمیان درست کنن فقط اینا میخان دکل و نصب کنن برن حالا کار کردش با اختلال مواجه مهم نیست براشون
    فقط در صورتی اقدام میکنن که یا از سایت چیزی بدزدن
    تمام موارد گفتهای مسئول سایتهاس
    وظیفشه درست کنه , داره میلیاردی سود میکنه وظیفشه یک سرویس میده درست سرویس بده , البته که وظیفه شناسی تو اینجا معنی نداره و اگرم کسی بهت گیر داد رشوه میدی و حل میشه
    اولش که اپراتور ایرانسل میگفت ما باید بررسی کنیم نمیشه که برای یک مشترک بیاییم هی دکل رو عوض کنیم منم حسابی از خجالتش دراومدم بعد میدونی جالب چیه ؟ دفعه بعد که بخش فنی شون به من زنگ زد اعتراف کرد گفت چندین نفر دیگه هم از منطقه شما مشکل داشتن ما تغییراتی انجام دادیم باهاشون تماس گرفتیم گفتن دیگه مشکل ندارن مشکل شما هم برطرف شد ؟
    من خودم مخابرات میخونم حالیم میشه که دکل این میمون ها مشکل داره مخصوصا بعضی وقت ها که کلا سیگنال 4G دکل میپره ولی زورشون میاد بیان درست کنن ناگفته نماند که طبق گزارش خود ایرانسل توی شکایت 195 که من انجام دادم گفتن بهمن 95 قراره یک دکل جدید تو این منطقه نصب بشه (آبان پارسال شکایت من بود) الان نزدیک 6 ماه گذشته از بهمن هنوز دکلی نصب نشده بهانه خود ایرانسل هم اینه که نمیدونم مالک به هم زده و از این چرت و پرتا

13. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بنظرم از اي دي اس ال تو حالت بريج استفاده كن
    منظورتون چیه؟
    من که adsl ندارم! مودمشو دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •