تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 754 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه JUST KIOSK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اون شاتل که خیلی عالیه. پهنای باندت تو اندیشه مناسبه. من گفتم شاید اون بالا باشه که با کم کردنش نویز کم میشه و SNR بالا میره. نویز تو اندیشه خیلی زیاده مخصوصاً در حالت Down Stream. اگه آسانسور داشته باشید با حرکت اون خط قطع میشه. ی امتحان بکن جای مودما رو عوض کن.
    wow، آره، آسانسور داریم. اصلا فکر نمیکردم اون بتونه تاثیرگذار باشه!
    الان که دیر وقته، فردا امتحان میکنم و خبرش رو میدم، مرسی!

قضیه آسانسور چیه؟ چطور تاثیر میگذاره؟

ویرایش: مشکل حل شد!! وقتی خط جدید رو که وصل کرده بودم، دو تا از پیریز ها رو تغییر داده بودم که یکی خط جدید باشه یکی خط قدیم. 2 تا سیم اضافه به خط قدیمی وصل کرده بودم، یعنی 4 تا سیم بود کلا! هم رنگ بودن، دو تا آبی و دو تا سفید بود، شاید به خاطر این متوجه نشده بودم!
    ولی به هر مشکل حال حل شد، ممنون!
    الان downstream اومده روی 20!
    Last edited by JUST KIOSK; 15-07-2015 at 12:39.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نویز خط من یه شبه افتضاح شده جوری که الان دو سه روزه مودم خطمو برده روی 1 مگ ! ( خطم روی 5 مگ بسته شده )
    چی کار کنم ؟
    به پشتیبانی میگم همون چیزای تکرای مثل تلفن اضافه و سیم کشی خونه و اینا رو میگه

بعد از حدود 2-3 هفته که خطم روی 1 مگ بود دیروز خود به خود خط اومد روی 5 مگ !
    برام ثابت شد این مشکل من هیچ ربطی به سیم کشی ساختمون نداره و هر چی هست زیر سر مخابرات ح روم زاده و مرکز مخابراتی هست !
    تو این مدل حتی یه دونه سیم هم تو ساختمون ما تکون نخورده ! ولی اینا با کمال پررویی فقط میگن مشکل از سیم کشی ساختمان هست !
    دیروز چراغ مودم برای حدود 5 دقیقه خاموش بود بعد دوباره روشن شد ولی تلفن تو این مدت وصل بود ، برام ثابت شد دارن تو مرکز مخابراتی یه غلطی میکنن !
    البته پایدار نیست و دوباره از دیروز بعضی وقتا خطم میره رو 3 مگ !
    نمیدونم چی کار کنم ! اینا که هر چی میگم مشکل از مخابرات هست زیر بار نمیرن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بعد از حدود 2-3 هفته که خطم روی 1 مگ بود دیروز خود به خود خط اومد روی 5 مگ !
    برام ثابت شد این مشکل من هیچ ربطی به سیم کشی ساختمون نداره و هر چی هست زیر سر مخابرات ح روم زاده و مرکز مخابراتی هست !
    تو این مدل حتی یه دونه سیم هم تو ساختمون ما تکون نخورده ! ولی اینا با کمال پررویی فقط میگن مشکل از سیم کشی ساختمان هست !
    دیروز چراغ مودم برای حدود 5 دقیقه خاموش بود بعد دوباره روشن شد ولی تلفن تو این مدت وصل بود ، برام ثابت شد دارن تو مرکز مخابراتی یه غلطی میکنن !
    البته پایدار نیست و دوباره از دیروز بعضی وقتا خطم میره رو 3 مگ !
    نمیدونم چی کار کنم ! اینا که هر چی میگم مشکل از مخابرات هست زیر بار نمیرن !
    داداش میخوای خیالت راحت شه مشکل از مخابرات هست یا نه وقتی اینترنتت به مشکل میخوره مودمتو بردار برو دم در وصل کن به سر سیم مخابرات سیم خونرو رو هم ازش قطع کن بعد با گوشی وارد تنظیمات مودم شو اگه دیدی مشکل حل شده پس مشکل از سیمکشی ساختمانه اما اگه باز هم مشکل داشت زنگ بزن مخابرات پوستشونو بکن بگو مودمو وصل کردی به سر سیم مخابرات اما باز مشکل داره

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

داداش میخوای خیالت راحت شه مشکل از مخابرات هست یا نه وقتی اینترنتت به مشکل میخوره مودمتو بردار برو دم در وصل کن به سر سیم مخابرات سیم خونرو رو هم ازش قطع کن بعد با گوشی وارد تنظیمات مودم شو اگه دیدی مشکل حل شده پس مشکل از سیمکشی ساختمانه اما اگه باز هم مشکل داشت زنگ بزن مخابرات پوستشونو بکن بگو مودمو وصل کردی به سر سیم مخابرات اما باز مشکل داره
    اقا اینا زیر بار نمیرن
    من هر چی بهشون گفتم تو کافو خط ما بد وصل شده زیر بار نرفتن
    خط یکی از همسایه ها بوق نداشت اومدن اونو وصل کردن
    منم از مامور مخابرات خواهش کردم یه نگاه به خط ما بکنه و در عرض 5 مین مشکل حل شد و نویز 8 9 شد 22 23
    یعنی 90 درصد مشکل دوستان از مخابراته

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

5. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من مشکل نویز توی آپارتمان دارم. آپارتمان نوساز هست و کانال‌ سیم‌ها کاملا جداگونه است. تا جائي که من بررسی کردم مشکل خاصی از جهت سیم‌کشی نبوده اما مشکل شدید نویز داریم (در حد قطعی ADSL) و به همین خاطر مجبور بودیم از وایمکس مبین دزد سرویس بگیرم یه سرویس گرون و در عین حال افتضاح

یه راه اینه که مستقیم از داک داخل کوچه سیم بکشم بیارم طبقه‌ی ششم! که مشکلات خودشو داره ولی اگر مجبور بشم به عنوان آخرین راه انجام میدم اما قبل از اون راهی هست بتونم مشکل نویز رو داخل ساختمان پیدا کنم؟ اصلا شرکتی هست بگرده مشکل رو پیدا کنه و رفعش کنه؟ (هزینه‌اش هم مهم نیست).

پ.ن: از پشتیبانی ADSL مخابرات اون موقع که ADSL داشتم اومدن و گفتم مشکل از داخل ساختمانه ولی کمکی نکردن، نگفتن مشکل دقیقا چی هست یا چطور میشه رفعش کرد فقط کلی گفتن خیلی از آپارتمانها این مشکل رو دارن و تمام.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام. من عددCRC خیلی میره بالا.انقدر میره که قطع میشه اینترنت.نمیدونم چجوری میشه مشکل سیم کشی خونه رو درس کرد دیگه دارم کلافه میشم.سرعتم عالیه و قطع میشه سر این قضیه

داره خودمونی میشه m-a14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان نویز خط من چطوره ؟
    و خط من الان روی چند مگ بسته شده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان نویز خط من چطوره ؟
    و خط من الان روی چند مگ بسته شده ؟

نویزت خیلی خوبه. خططم رو ده مگ هست

10. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m-a14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نویزت خیلی خوبه. خططم رو ده مگ هست
    از کجا می فهمیم که روی چند مگ بسته شده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از کجا می فهمیم که روی چند مگ بسته شده ؟
    Data rate= 10240

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •