با سلام
دوست عزیز نمیدونم چرا تو Application Update هنوز نیومده.
به قول خودتون فایل install اش را بگیرید و upgrade کنید.
در مورد این مشکل هم میتونید در انجمن اصلی کومودو مطرح کنید تا برطرف بشه.(اگر وقت کردم خودم مطرح می کنم)
با تشکر
با سلام
دوست عزیز نمیدونم چرا تو Application Update هنوز نیومده.
به قول خودتون فایل install اش را بگیرید و upgrade کنید.
در مورد این مشکل هم میتونید در انجمن اصلی کومودو مطرح کنید تا برطرف بشه.(اگر وقت کردم خودم مطرح می کنم)
با تشکر
با سلام
روش اپدیت به صورت کامل در لینک زیر آمده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما برای نگارش 8 چیز خاصی ننوشته.
اگر به همین روش اپدیت می کنید اما اپدیت نمیشه خطا داده شده را اینجا بگذارید تا به کومودو ریپورت بدم یا این که خودتون در انجمن خود کومودو مطرح کنید.
با تشکر
پلیز کمک لدفا
با سلام
این روشی که میگم در صورت اطمینان از آلوده نبودن فایل است:
1- تمام پروتکشن کومودو را غیر فعال کنید (اینترنت را هم قطع کنید)
2- بازی را نصب کنید.
3- کومودو را فعال کنید و سیستم را اسکن کنید.
4- بازی را اجرا کنید.
---
با احتما زیاد یک یا چند فایل را در زمان اسکن یا اجرا به عنوان مخرب می شناسد.
فایل ها را به عنوان False Positive در کومودو submit کنید و در exception قرار دهید تا دیگر کومودو به آن گیر ندهد.
دفعه بعد با احتمال زیاد دیگر به عنوان مخرب نمی شناسد.
---
در صورتی که از سالم بودن فایل اطمینان ندارید به هیچ عنوان این کارها را انجام ندهید.
با تشکر
سلام
کمی صبر کنید این امکان فراهم میشه....... در حال تست یک اپدیت دیگه برای CIS هستیم و فکر میکنم تا ارئه اون امکان ارتقا از طرق برنامه فراهم نشه....
آپدیت آفلاین میشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونه فالس باشه..... در هر صورت اقا محمد پاسخ دادند.سلام
سلام امروز بالاخره ویندوز رو عوض کردم و حال دادم به سیستم و بعد از مدت ها از 7 به نسخه 8 کمودو اومدم
فقط یک مشکل عجیب دارم الان میخوام pes 2015 نصب کنم همون اول کار یک هو کومودو میزنه بالا میگه میلوار داره !!!
در صورتی که وقتی 7 داشتم این بازی رو نصب کردم و بازی کردم
مشکل از کجا هست ؟!
====
این روزها خیلی سرم شلوغه و از اینکه کمتر در خدمت دوستان هستم شرمنده
سلام علی آقا
لطف میکنید لینک مستقیم بزارید
ممنون
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با تشکر
سلام دوستان
وقتتون بخیر...
یه سوال داشتم در مورد آنتی ویروس کومودو ...
و اونم اینه که چرا در تست های معتبر نظیر تست های av-comparatives.org شرکت داده نمیشه تا بفهمیم چند مرده حلاجه دیتابیسش و قدرت تشخیص و شناساییش؟!!
اگر بخواید بدون تعصب نظر بدید،آیا میشه گفت آنتی ویروس کومودو،همانند فایروالش بی نظیره؟!!
آیا میشه قدرت شناساییش رو با آنتی ویروس هایی نظیر کسپرسکی و بیتدیفندر و پاندا و آویرا مقایسه کرد؟!!
راستی؛
یک سوال دیگه!
من مدتی پیش،سیستمم حسابی آلوده شده بود؛واسه همین هم Avira Free Antivir نصب کردم!
چون اولا رایگان بود و دردسر نداشتم واسه پیدا کردن لایسنس براش (مثل کسپر و پاندا نبود!)
و دوم اینکه واقعا دیتابیس فوق العاده ای داره (حداقل در تست های av-comparatives اینطور نشون داده) !
حالا به نظرتون در کنار همین آویرا ، از اینترنت سکوریتی کومودو استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟!
یعنی تداخل پیدا میکنن با هم؟!
یا باید فقط و فقط یکی از این 2 رو انتخاب کنم؟!! یا اینکه در کنار Avira Free Antivir فقط از فایروال Comodo استفاده کنم و بیخیال اینترنت سکوریتی ِ کومودو بشم؟!!
نظرتون چیه؟
و آخرین سوالم هم اینه که آیا خود Comodo Firewall (فقط فایروال ِ خالیه کومودو منظورم هست؛نه اینترنت سکوریتی اون!) ؛ دارای یه نسخه ، کلود آنتی ویروس هست؟!! درسته؟!!! (من همچین چیزی شنیده بودم!)؛ جریان چیه؟
با تشکر بی کران ...
سلام
COMODO Internet Security 8.0.0.4344
موفق باشید
با سلام
* این گفته ها از تجربیات شخصی خودم است.
1- به دلایل زیادی شرکت های که تست آنتی ویروس انجام می دهند را قبول ندارم، مثلا همین av-com طبق مطالعات من چرا باید بر خلاف نظر norton آن را در تست های خود قرار دهد و بعد از مدتی به دلیل فشار بی اندازه symantec آن را از تست ها حذف کند.(همونجوری که می دونید symantec یکی از قدیمیترین و بهترین ضد ویروس های موجود است).
البته کومودو تا جایی که من یادم میاد در تست 3 موسسه شرکت داشته اولی Virus Bulletin که گواهی VB100 میده که امتیاز قابل توجه ای نیاورد و فکر کنم مدتی هسن که دیگر شرکت نمی کند، دومی vb-test که اگر مشاهده کنید میبینید نتایج خوبی دریافت کرده و سومی matousec که در 99% مواقع کومودو بهترین امتیاز را آورده.
* توصیه من: به تست ها هیچ وقت اطمینان نکنید و خودتون تست کنید و انتخاب کنید.
تاریخچه Virus Bulletin از کومودو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتایج AV-Test
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج Matousec
32 بیت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64 بیتی
2- خیر نمیتوان چنین حرفی را زد، اصلا کومودو به فایروالشه اما ضد ویروس بدی هم ندارد و نسبت به گذشته پیشرفت زیادی داشته.
* اما شما کومودو را مانند سایر شرکت ها به این صورت مقایسه نکنید زیرا هدف اصلی کومودو ویروس های ناشناخته است که هنوز آنالیز نشده اند در نتیجه internet security که درست کانفیگ شده باشد با کامپوننت های Behavior Blocker و HIPS و Auto SandBox و ... حتی با اجرای ویوس های نا شناخته از سیستم شما محافظت می کند.
3- در صورتی که real time ضدویروس avira را حذف کنید هیچ مشکلی ندارد اما به نظر من اصلا نیازی نیست چون تا جایی که من با کومودو کار کردم سیستمش به این صورت است که شاید هارد شما پر از مخرب باشد که ضدویروس کومودو آن ها را تشخیص نمی دهد اما نه می توانند اجرا شوند و نه می توانند به سیستم آسیبی برسانند و نه .... در نتیجه پس از مدتی ضدویروس کومودو لاشه ای آن ها را پیدا کرده و پاکسازی می کند.
* نظر بنده همان CIS است.
4- کلود کومودو بسیار قوی است اما در 90% مواقع بعد از اجرا، خود را نشان می دهد، حقیقت تست نکردم ببینم در فایروال Cloud دارد یا نه و در این مورد نمیتونم کمک کنم.
با تشکر
سلام
برنامه UltraISO رو از سایت سافت.98 دانلود کردم اکستراکت کردم و داشت نصب میشد وسط نصب کومودو پیغام داد که malware هست(پیغام از بخش comodo cloud scanner بود)
تو لاگ ها رفتم اسم فایل این بود:
UltraISO.Premium.Edition.9.6.2.3059.Retail_S.oft98 .iR.tmp
(اون نقطه توی soft رو خودم اضافه کردم)
دقیقا فایلی که دانلود کردم این بود:
UltraISO.Premium.Edition.9.6.2.3059.Retail.rar
که لینکش این هست:(نقطه ها رو بردارید)
فایل ستاپ رو با ویروس توتال تست کردم همه انتی ویروس ها سالم تشخیص داده بودن حالا چرا کومودو وسط نصبش به یکی از فایل هایی که داخل temp داره میسازه گیر میده؟ یعنی ستاپ دستکاری شده هست؟ اگه دستکاری شده بود احتمالش خیلی کم بود که هش ستاپ رو ویروس توتال داشته باشه
البته خودمم میدونم حرف منطقی نیست و ممکنه یکی قبل من همین فایل رو فرستاده برا انالیز ولی خوب احتمالش کمتر هست ضمن اینکه سایت سافت.98 تا حالا ندیدم فایل ویروسی بزاره (بحث کرک ها جداست)
====
بعد مورد دیگه اینکه بخش comodo cloud scanner کجا هست؟
چطوری میشه غیر فعالش کرد؟
فایلی که پاک میکنه کجا میره؟
الان من میخوام خود اون فایل temp انلاین اسکن کنم ندارم این سریع میزنه پاکش میکنه
همه قسمتا رو هم غیر فعال کردم اینترنت رو هم قطع کردم اما بازم پیغام میومد!!(مگه این بخشش انلاین کار نمیکنه؟)
کلا به مورد جالبی برخوردم!!!
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)