تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 365 از 402 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان از شما سوالی دارم
    آیا نصب برنامه های امنیتی در یک سیستم و تست آنها و پاک کردن آنها، باعث بروز مشکل در سیستم میشوند؟
    نصب همزمان خیر، نصب و تست تک تک محصولات
    برنامه ها با نرم افزار Revo Uninstaller پاکسازی شدن
    ریجستری توسط AVG TuneUp پاکسازی و فایل های باقیمانده در ریجستری دستی اسکن و پاکسازی شدند

2. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان از شما سوالی دارم
    آیا نصب برنامه های امنیتی در یک سیستم و تست آنها و پاک کردن آنها، باعث بروز مشکل در سیستم میشوند؟
    نصب همزمان خیر، نصب و تست تک تک محصولات
    برنامه ها با نرم افزار Revo Uninstaller پاکسازی شدن
    ریجستری توسط AVG TuneUp پاکسازی و فایل های باقیمانده در ریجستری دستی اسکن و پاکسازی شدند
    سلام

اگه از من بپرسید من میگم که احتمال اینکه مشکلاتی بوجود بیاد هست، ابزارهای پاکسازی خیلی خوبن، ولی یه وقتهایی بقایای آنتی قبلی باقی میمونن که از چشم شما دورند....
    من الان روی سیستم اصلیم حدود 5 یا 6 سالی میشه که جز کومودو چیزی نصب نکردم و کمترین مشکل را هم با کومودو داشتم.... من حتی روی VM هم برای تست، آنتی قبلی را حذف و آنتی جدید را نصب نمیکنم.....بلکه ماشین قبلی را کلا دیلیت میکنم و روی یک ماشین جدید و صفر کیلومتر ، آنتی ویروس مورد نظر را نصب میکنم.....

4. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

اگه از من بپرسید من میگم که احتمال اینکه مشکلاتی بوجود بیاد هست، ابزارهای پاکسازی خیلی خوبن، ولی یه وقتهایی بقایای آنتی قبلی باقی میمونن که از چشم شما دورند....
    من الان روی سیستم اصلیم حدود 5 یا 6 سالی میشه که جز کومودو چیزی نصب نکردم و کمترین مشکل را هم با کومودو داشتم.... من حتی روی VM هم برای تست، آنتی قبلی را حذف و آنتی جدید را نصب نمیکنم.....بلکه ماشین قبلی را کلا دیلیت میکنم و روی یک ماشین جدید و صفر کیلومتر ، آنتی ویروس مورد نظر را نصب میکنم.....
    عجب!
    من فک میکردم مشکلی پیش نمیاد. البته شاید هم نیاد و شاید هم بیاد !
    من در همین سیستم اصلی بخاطر مشکلات باگ خطرناکی که در کسپرسکی وجود داشت پاک کردم و بعد از اون حدود 5 الی 6 تا سوئیت امنیتی نصب و تست کردم و پاک کردم!!
    الان هم که امسی سافت دارم. گاهی دسترسیش به نت بسته میشه
    الان هم مشکل بلاک نکردن وبسایت ها در Surf Protection رو دارم :|

6. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

عجب!
    من فک میکردم مشکلی پیش نمیاد. البته شاید هم نیاد و شاید هم بیاد !
    من در همین سیستم اصلی بخاطر مشکلات باگ خطرناکی که در کسپرسکی وجود داشت پاک کردم و بعد از اون حدود 5 الی 6 تا سوئیت امنیتی نصب و تست کردم و پاک کردم!!
    الان هم که امسی سافت دارم. گاهی دسترسیش به نت بسته میشه
    الان هم مشکل بلاک نکردن وبسایت ها در Surf Protection رو دارم :|
    یه مثال بزنم....

شما کسپر نصب کردید و پاک کردید... نورتون نصب کردید و پاک کردید...اویرا نصب کردید و پاک کردید.... و به همین ترتیب چند تا آنتی دیگه.... بعد میاد مکافی نصب میکنید و یه باگ پیدا میکند و و یه ویدئو تهیه میکنید و میفرستید برای شرکت مکافی ولی داستان عزل و نصب سایر آنتی ها را واسه مکافی شرح میدید...
    چی میشه: اونها اصلا ویدئوی شما را نگاه هم نمیکنن!!.... البته این در دنیای حرفه ای اتفاق میافته.

ولی برای ما (کاربران عادی) همون که بگیم شاید مشکل ایجاد بشه شاید نشه کفایت میکنه.

8. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یه مثال بزنم....

شما کسپر نصب کردید و پاک کردید... نورتون نصب کردید و پاک کردید...اویرا نصب کردید و پاک کردید.... و به همین ترتیب چند تا آنتی دیگه.... بعد میاد مکافی نصب میکنید و یه باگ پیدا میکند و و یه ویدئو تهیه میکنید و میفرستید برای شرکت مکافی ولی داستان عزل و نصب سایر آنتی ها را واسه مکافی شرح میدید...
    چی میشه: اونها اصلا ویدئوی شما را نگاه هم نمیکنن!!.... البته این در دنیای حرفه ای اتفاق میافته.

ولی برای ما (کاربران عادی) همون که بگیم شاید مشکل ایجاد بشه شاید نشه کفایت میکنه.
    پس با این حال باید ویندوز جدید نصب کنم!
    یعنی متنفرم از نصب مجدد ویندوز! چون باید دوباره درایورهای لپ تاپ نصب بشه، برنامه ها نصب بشه و تنظیم بشه!
    دوباره برنامه های پیشفرض ویندوز آپدیت بشن!
    البته من خیلی وسواس دارم برای همین
    وگرنه برخی از کاربرا همین که ویندوز رو نصب میکنن، یه سوئیت امنیتی میریزن و راحت استفاده میکنن!
    ولی من ویندوز زدنم برای سیستم خودم تا 3 روز روال کاریش طول میکشه!

10. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

پس با این حال باید ویندوز جدید نصب کنم!
    یعنی متنفرم از نصب مجدد ویندوز! چون باید دوباره درایورهای لپ تاپ نصب بشه، برنامه ها نصب بشه و تنظیم بشه!
    دوباره برنامه های پیشفرض ویندوز آپدیت بشن!
    البته من خیلی وسواس دارم برای همین
    وگرنه برخی از کاربرا همین که ویندوز رو نصب میکنن، یه سوئیت امنیتی میریزن و راحت استفاده میکنن!
    ولی من ویندوز زدنم برای سیستم خودم تا 3 روز روال کاریش طول میکشه!
    خوب سیستمی که ی متخصص برای کارای تست و .. استفاده میکنه باید جدا از سیستمی باشه که برای کارای شخصی و شرکتی و حرفه ایش انجام میده .

سیستمی که حساس و حیاتی هست باید همیشه آپدیت بشه . ی ضد ویروس خوب و معتبر هم خریداری و روش نصب بشه و کاربر شیطنت نکنه .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خوب سیستمی که ی متخصص برای کارای تست و .. استفاده میکنه باید جدا از سیستمی باشه که برای کارای شخصی و شرکتی و حرفه ایش انجام میده .

سیستمی که حساس و حیاتی هست باید همیشه آپدیت بشه . ی ضد ویروس خوب و معتبر هم خریداری و روش نصب بشه و کاربر شیطنت نکنه .
    بله درسته ولی اون سیستم جدا تهیه کردن هم هزینه های جانبی داره!

البته ماشین های مجازی جای همون سیستم دیگر رو پر میکنن ولی خب از امکانات همین سیستم اصلی کم میکنن. از پردازنده و رم و گرافیک و هارد!

با خط دومی و جمله اول موافقم ولی با جمله دوم که همیشه و همه جــــــــــــــــا بیان میکنید مخالفم و میتونم بگم حساسیت هم گرفتم!

13. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

البته ماشین های مجازی جای همون سیستم دیگر رو پر میکنن ولی خب از امکانات همین سیستم اصلی کم میکنن. از پردازنده و رم و گرافیک و هارد!

با خط دومی و جمله اول موافقم ولی با جمله دوم که همیشه و همه جــــــــــــــــا بیان میکنید مخالفم و میتونم بگم حساسیت هم گرفتم!
    کسی که وقت برای تست میذاره حتمآ شغلش اینه و درآمدش جواب تهیه ی سیستم رو میده . درسته ؟!

یا به قول خودتون فوقش ی ماشین مجازی نصب میکنه . ولی همینکه وقت میذاره یعنی منبع درآمدش از جای دیگه ای هست . چون تست آنتی ویروس که کار هر کسی نیست و هر کسی برای این چیزا وقتش رو نمیذاره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دلیلی بر حساسیت نیست .

هر حوزه ای یک سری اصول اولیه و مهم داره و این اصول برای سالهای زیادی یکسان هستش و تغییر نمیکنه و هر شخصی که تو اون حوزه فعالیت داره و فعالیتش معتبره باید براساس اون اصول باشه . اگر براساس اون اصول نباشه مشخصه ی جای کارش ایراد داره .

راستی به اون سوال فنی که صبح پرسیدم جواب ندادین .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کسی که وقت برای تست میذاره حتمآ شغلش اینه و درآمدش جواب تهیه ی سیستم رو میده . درسته ؟!

یا به قول خودتون فوقش ی ماشین مجازی نصب میکنه . ولی همینکه وقت میذاره یعنی منبع درآمدش از جای دیگه ای هست . چون تست آنتی ویروس که کار هر کسی نیست و هر کسی برای این چیزا وقتش رو نمیذاره .
    بله درسته ولی در ایران و در این زمان و در این دوران کسی هزینه ای برای اینکارها پرداخت نمیکنه!

برخی هم برای افزایش سطح علمی و دلایل دیگه ای اینکار رو میکنن. نباید که همیشه بحث پول باشه تا کاری انجام بدیم!

دلیلی بر حساسیت نیست .

هر حوزه ای یک سری اصول اولیه و مهم داره و این اصول برای سالهای زیادی یکسان هستش و تغییر نمیکنه و هر شخصی که تو اون حوزه فعالیت داره و فعالیتش معتبره باید براساس اون اصول باشه . اگر براساس اون اصول نباشه مشخصه ی جای کارش ایراد داره .

راستی به اون سوال فنی که صبح پرسیدم جواب ندادین .
    اصول شما فقط گفتن همون جمله در تمام پست هاتون هست.

البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند. شما هرطور که راحتین میتونید پست بدین ولی بنا به قوانین کلی انجمن و انجمن آنتی ویروس

جواب دادم ولی گویا شما پست بنده رو مطالعه نکردین

17. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •