مودمHG521 huawi ,وایر لسه .خوبه؟
پرسیدم مینیمم سرعت دانلود چنده گفتتن 100
مودمHG521 huawi ,وایر لسه .خوبه؟
پرسیدم مینیمم سرعت دانلود چنده گفتتن 100
از لحاظ ظاهری اینه:
ولی کیفیتشو من نمیدونم!
===
شما نگران سرعت نباش.
اگر مرکز خوب و کم یوزری داشته باشی سرعتت خوبه.
مودم وایرلس HUAWI HG521 .خوبه؟
اگه الماس بگیرم فکر میکنید سرعت دانلود روزانه شبانه برام چقر باشه؟
قبل از خرید میتونم چک کنم خط نویز داره یا نه؟فکر کنم نویز داره
Last edited by blueskyyy; 07-09-2013 at 16:57.
براتون در مورد مودم سوال میکنم میگم.
کم ترین سرعت 100 و بیشترین سرعت 512 کیلوبایت هست.
خیر- تا وقتی خط شما رانژه شرکت نشه نمیشه وضعیت نویز رو تشخیص داد!
یعنی ممکنه مودم جالب نباشه ؟ممنون میشم که برای من سوال میکنید فقط کی میتونید بگید؟
راستی یه چیزه یادم رفت بگم.توی های وب ثبت نام اولیه کردم ولی از پنل کاربری نمی تونم شارژ اعتبار برم .تو آدرس بار بروزرم یه شماره آی پی و پورت میده و باز نمیشه .با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن این یه مشکله که نمی تونه بگه ولی برای بعضی از آی اس پی ها بسته است.من الان دارم از اینترنت محل کار استفاده میکنم.دلیل تجاریه؟
Last edited by blueskyyy; 07-09-2013 at 17:16.
از پشتیبانی پرسیدم گفت مودم خوبیه.
یعنی اگر بخوای بصورت جدا بخری باید حدود 130 تومن بدی.
اما در طرح گنجینه شما فقط پول مودم رو میدید!!!
====
سایت های وب همینطوریش برای خود ما مشکل داره. یعنی خیلی دیر باز میشه!
برای بعضی isp ها هم شنیدم سایت های وب باز نمیشه. دلیلش چیه نمیدونم. احتمالا بخاطر رقابت باشه.....
دلیل باز نشدن اینه که اینجا که کار میکنم پورت 8080 رو بستن یعنی باید از جای دیگه برای ثبت نام اقدام کنم.پس با توضیحات شما میرم برای خرید الماس.از راهنمایی هاتون سپاسگزارم.وقتی راه اندازی شد خبر میدم
این مودم رو یه بار به من انداختن(البته به من نه ولی ...)
بذارید مقایسه تصویری کنم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی نوین داشتم دان استریم 4 مگ و آپ استریم 1 مگ بود ولی چون کیفیت ساخت این مودم بد بود آپ استریم منو میاورد رو 500 کیلو تا نتم قطع نشه!! در حالیکه با مودم SMC خودم نویز آپ استریم من بیشتر 7 بود
در مورد آنتن دهی هم من که تست کردم و استفاده کردم تا حدود 15 متر Good بود ولی تا 30 متر که میرسید میرفت روی poor
ولی وقتی که دادم یکی از دوستام تست کنه گفت که بیشتر از 3 متر اصلا آنتن نمیده
در ضمن وقتی که من مودم رو گرفته بودم(پاییز 91) قیمت مودم رو 80 تومن زده بودن که با سرویسی که روی اون مودم بود نیم بها حساب میشد یعنی مودم فقط 40 تومن
الان هم اگر بخواید این مودم رو بخرید من توصیه نمیکنم !!! چون با 130 تومن میشه مودم خیلی بهتر از این خریدولی اگر بخواید بسته الماس رو که 42 گیگ ترافیک با این مودم هست بخرید فکر کنم هزینه مودم همون حدود 40-50 تومن در بیاد که معقول هست
منو میگی!!!![]()
![]()
چون از منم پرسیدی
در ضمن های وب برا من مشکلی نداره و به صورت فول زیر 3 ثانیه لود کامل میشه
نه خیر
قبل از خودت از پشتیبانی هم پرسیدم.
حسین صبحه اولش اره خوب باز میشه.ولی بعدش روش کلیک میکنی وارد صفحه home بشی طول میشکه.
درود به دوستان های وبی بخصوص دوست عزیز با آواتار کارل![]()
کسی سعادتمند داره ؟؟
تا 2 ماه پیش شهراد (زیرمجموعه آسیاتک ) شبی 12 گیگ دانلود میداد خلاصه گویا با این وضعیت اوضا درست بشو نیست بعد 4 سال فکره کوچ کردنم :|
منم معتاد سریالم خیلی مهمه شبانه برام که کم کم شبی 6 گیگ بتونم دان کنم از سرور خارجی حالا الان بین مخابرات موندم با های وب
اگه کسی هست که آمار داشته باشه از سعادتمند به ما هم بگه ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)