تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 686 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

منظور من با رایتل نبود..ایرانسلو گفتم..دقیق بخونید متوجه میشید..

بله هیچ جا اینجوری نیست .. هیج جا هم پهنای باند اینترنت کشور 500 گیگابیت نیست برای 30 میلیون کاربر ! کیفیت شبکه اپراتور ها مخصوصا مال ایرانسل الان مشکلی نداره ! ولی وقتی قیمت اینترنت همراه از اینترنت ثابت ارزونن تر باشه ازین بدتر هم میشه وضعیت شبکه..

هیچ جای دنیا اینترنت همراه نصف قیمت اینترنت ثابت نیست !

ظرفیت تجهیزات بیسیم همه جای دنیا محدوده ! ولی کابلی نه! بخاطر همین اینترنت همراهشون 2-3 برابر قیمت اینترنت ثابته.

دلیل اینکه اینترنت رایتل الان با ثباته بخاطر قیمت بالای اونه...منظور من هم این بود که ایرانسل همون گیگی 5-6 تومن قبلیش خیلی بهتر بود نه اینکه الان بسته هایی بده با گیگی 2 تومن که مردم ADSL 3600 تومنی رو ول کنن برن اینترنت همراه استفاده کنن.

الان شما میگید کیفیت شبکه های ADSL هم خرابه یا اینکه اونایی که یکسری جاها اصلا نمیتونن ADSL بگیرن چیکار کنن ؟.. اون دیگه مشکل مخابرات و زیرساخته که توسعه نتونستن بدن تا الان.

هیچ جای دنیا نمیگن تعرفه رو گرون کنید میگن کیفیت رو ببرید بالا..درسته ولی هیچ جای دنیا هم اینترنت همراه جایگزین اینترنت ثابت نشده که تو ایران شده !

شاتل 30 گیگابیت پهنای باند داشته باشه با 2 میلیون کاربر ... ایرانسل 40 گیگ پهنای باند داشته باشه واسه 22 میلیون کاربر ( طبق گفته مدیر عامل ایرانسل )...چیزی میمونه از پهنای باند ؟

ما ISP داریم تو تهران که به مشترکینمون تا 20 مگ هم سرویس ADSL میدیم تو مجتمع ها .. تعرفه ها هم همون گیگی 3600...مشترک هر موقع بزنه دانلود 20 مگ رو میده بهش..ولی از عید به اینور 250 تا از مشترکین ما تماس گرفتن و گفتن ایرانسل 100 گیگش 175 تومنه مال شما چرا 40 گیگش 100 تومنه ؟ و رفتن سراغ ایرانسل...این شد که کل کشور یوزر های ADSL رفتن سراغ ایرانسل و سرعت ها شده در حد 512 کیلوبیت.

سیستم تعرفه گذاری همه شرکت ها مشکل داره..از شرکت زیرساخت بگیرید تا ماها...تا زمانی هم زیرساخت ارزون نکنه وضعیت بی ثبات میمونه.

الان اپراتور T-mobile آمریکا هم بیاد نصف قیمت اینترنت کابلیشون بده تعرفه هارو سرعت 100 مگ LTE اون هم میشه 1 مگ ! پس این ربطی به کیفیت شبکه نداره..حتی بهترین اپراتور های دنیا هم با کاربر بیش از حد پهنای باند و ظرفیت شبکه نابود میشن.
    فرض بر این باشه که در تمام دنیا اینترنت موبایل نمی تونه جایگزین اینترنت کابلی بشه
    فرض بر این که این نظریه درست باشه
    به نظر من اونجا زیرساخت قوی تری داره
    پس دلیل منطقی وجود نداره که کسی اینترنت موبایل داشته باشه
    ولی اینجا داستان فرق داره
    اینجا خیلی ها شاید نتونن ADSL بگیرن
    اگر هم بگیرن شاید به دلایلی مثل نویز نتونن سرعت بالا داشته باشن(مثل خودم)
    شاید ADSL بگیرن ولی بی کیفیت باشه
    یا مثلا یه شرکت بیاد فیبر نوری اینترنت بده و فقط بتونن از اون بگیرن و اون هم کیفیت و قیمت درست نداشته باشه
    ما داریم در مورد جایی صحبت می کنیم که از نظر زیر ساخت خیلی خیلی ضعیفه
    همین نسل 3 شاید در خیلی از شهرها هنوز یه دکل هم نداشته باشه چه رایتل چه ایرانسل و همراه اول
    وقتی مشترک ببینه نسل 3 می تونه با قیمت کمتری بگیره و سرعت خوبی هم داره میره سمت نسل 3 و 4
    به شخصه پر سرعت ترین اینترنت عمرم که تونستم استفاده کنم تقریبا همین موبایل بود
    من ADSL خونه خودم بیش از 2 مگ پهنای باند نمیده به دلیل نویز خط
    یعنی isp به من 100 مگ هم بده من نمی تونم استفاده کنم
    به شخصه اینترنت کابلی رو بهتر می دونم در صورتی که درست ارائه بشه

2. 5 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

منظور من با رایتل نبود..ایرانسلو گفتم..دقیق بخونید متوجه میشید..

بله هیچ جا اینجوری نیست .. هیج جا هم پهنای باند اینترنت کشور 500 گیگابیت نیست برای 30 میلیون کاربر ! کیفیت شبکه اپراتور ها مخصوصا مال ایرانسل الان مشکلی نداره ! ولی وقتی قیمت اینترنت همراه از اینترنت ثابت ارزونن تر باشه ازین بدتر هم میشه وضعیت شبکه..

هیچ جای دنیا اینترنت همراه نصف قیمت اینترنت ثابت نیست !

ظرفیت تجهیزات بیسیم همه جای دنیا محدوده ! ولی کابلی نه! بخاطر همین اینترنت همراهشون 2-3 برابر قیمت اینترنت ثابته.

دلیل اینکه اینترنت رایتل الان با ثباته بخاطر قیمت بالای اونه...منظور من هم این بود که ایرانسل همون گیگی 5-6 تومن قبلیش خیلی بهتر بود نه اینکه الان بسته هایی بده با گیگی 2 تومن که مردم ADSL 3600 تومنی رو ول کنن برن اینترنت همراه استفاده کنن.

الان شما میگید کیفیت شبکه های ADSL هم خرابه یا اینکه اونایی که یکسری جاها اصلا نمیتونن ADSL بگیرن چیکار کنن ؟.. اون دیگه مشکل مخابرات و زیرساخته که توسعه نتونستن بدن تا الان.

هیچ جای دنیا نمیگن تعرفه رو گرون کنید میگن کیفیت رو ببرید بالا..درسته ولی هیچ جای دنیا هم اینترنت همراه جایگزین اینترنت ثابت نشده که تو ایران شده !

شاتل 30 گیگابیت پهنای باند داشته باشه با 2 میلیون کاربر ... ایرانسل 40 گیگ پهنای باند داشته باشه واسه 22 میلیون کاربر ( طبق گفته مدیر عامل ایرانسل )...چیزی میمونه از پهنای باند ؟

ما ISP داریم تو تهران که به مشترکینمون تا 20 مگ هم سرویس ADSL میدیم تو مجتمع ها .. تعرفه ها هم همون گیگی 3600...مشترک هر موقع بزنه دانلود 20 مگ رو میده بهش..ولی از عید به اینور 250 تا از مشترکین ما تماس گرفتن و گفتن ایرانسل 100 گیگش 175 تومنه مال شما چرا 40 گیگش 100 تومنه ؟ و رفتن سراغ ایرانسل...این شد که کل کشور یوزر های ADSL رفتن سراغ ایرانسل و سرعت ها شده در حد 512 کیلوبیت.

سیستم تعرفه گذاری همه شرکت ها مشکل داره..از شرکت زیرساخت بگیرید تا ماها...تا زمانی هم زیرساخت ارزون نکنه وضعیت بی ثبات میمونه.

الان اپراتور T-mobile آمریکا هم بیاد نصف قیمت اینترنت کابلیشون بده تعرفه هارو سرعت 100 مگ LTE اون هم میشه 1 مگ ! پس این ربطی به کیفیت شبکه نداره..حتی بهترین اپراتور های دنیا هم با کاربر بیش از حد پهنای باند و ظرفیت شبکه نابود میشن.
    مطمئناً ایرانسل بیشتر از شما نگران کیفیت شبکه اش هست. و وقتی میبینه که کاربران بسیار زیادی سمتش اومدن به فکر ارتقا شبکه و کیفیت خواهد افتاد.

نگرانی شما بیشتر فکر میکنم از این جهت هست که کاربران ADSL شما کوچ کردن به سمت اپراتور ها. و همچنین درست فرمودید که معمولا قیمت اینترنت همراه بیشتره ولی اینجا خیر. همه ی این موارد نشان از قیمت بالای اینترنت کابلی داره. شما راه حل رو نباید در گران کردن تعرفه همراه دنبالش بگردید. راه بازگشت کاربران شما از اینترنت همراه به ADSL کاهش قیمت اینترنت کابلی، ارائه سرویس های نامحدود با کیفیت وقیمت مناسبه (مثل همه جای دنیا) و نه هیچ چیز دیگری.
    و این تازمانی که شرکت های ADSL با ضرر زیاد ناشی از کوچ کاربراشون مواجه نشن، میسر نخواهد شد.

موفق باشید.
    Last edited by hermione; 02-08-2015 at 17:44.

4. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مطمئناً ایرانسل بیشتر از شما نگران کیفیت شبکه اش هست. و وقتی میبینه که کاربران بسیار زیادی سمتش اومدن به فکر ارتقا شبکه و کیفیت خواهد افتاد.

نگرانی شما بیشتر فکر میکنم از این جهت هست که کاربران ADSL شما کوچ کردن به سمت اپراتور ها. و همچنین درست فرمودید که معمولا قیمت اینترنت همراه بیشتره ولی اینجا خیر. همه ی این موارد نشان از قیمت بالای اینترنت کابلی داره. شما راه حل رو نباید در گران کردن تعرفه همراه دنبالش بگردید. راه بازگشت کاربران شما از اینترنت همراه به ADSL کاهش قیمت اینترنت کابلی، ارائه سرویس های نامحدود با کیفیت وقیمت مناسبه (مثل همه جای دنیا) و نه هیچ چیز دیگری.
    و این تازمانی که شرکت های ADSL با ضرر زیاد ناشی از کوچ کاربراشون مواجه نشن، میسر نخواهد شد.

موفق باشید.
    اینترنت تو کشور های دیگه هر STM1 به پول ما 1 میلیون تومانه و حداقل 3 ترابیت ظرفیت کل کشورشون هست..بله اگه وضعیت اونطور بود ما هم اینترنت نا محدود 100 مگ میدادیم به منازل...نه اینکه بیارن STM1 رو 27 میلیون بدن دستمون و از ما بخوان به همه نا محدود بدیم! این کار ممکن نیست با این قیمت..ما زمانی میتونیم قیمت های سرویسارو ارزون کنیم که ورودیمون ارزون باشه..ما همینجوریش داشتیم ضرر میکردیم که با این وضعیت بدتر هم شده.و الان حدود 10 تا شرکت دیگه رو که من میشناختم مجبور به جمع کردن تجهیزات شدن..باید خودتون در جریان کار ها از نزدیک قرار میگرفتین تا متوجه میشدید که کل سیستم به چه شکله.
    این بحثو اینجا ادامه ندیم دیگه..اگر مایل بودید پیام خصوصی در خدمتم.

موفق باشید.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اینترنت تو کشور های دیگه هر STM1 به پول ما 1 میلیون تومانه و حداقل 3 ترابیت ظرفیت کل کشورشون هست..بله اگه وضعیت اونطور بود ما هم اینترنت نا محدود 100 مگ میدادیم به منازل...نه اینکه بیارن STM1 رو 27 میلیون بدن دستمون و از ما بخوان به همه نا محدود بدیم! این کار ممکن نیست با این قیمت..ما زمانی میتونیم قیمت های سرویسارو ارزون کنیم که ورودیمون ارزون باشه..ما همینجوریش داشتیم ضرر میکردیم که با این وضعیت بدتر هم شده.و الان حدود 10 تا شرکت دیگه رو که من میشناختم مجبور به جمع کردن تجهیزات شدن..باید خودتون در جریان کار ها از نزدیک قرار میگرفتین تا متوجه میشدید که کل سیستم به چه شکله.
    این بحثو اینجا ادامه ندیم دیگه..اگر مایل بودید پیام خصوصی در خدمتم.

موفق باشید.
    جدا باید مردم ی اعتراض جمعی کنن این بساط شرکت ارتباطات زیر ساخت جمع بشه

7. 3 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اقا یکی مثل مرد بیاد بگه سرعت اینترنت پایه و حرفه ای هر کدوم تا چند میره
    کسی که عملا تجربه کرده بگه لطفا
    و اگه مدرک ارسال کنیم مصرف ازاد با چه سرعتی محاسبه میشه؟
    با تشکر

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

اقا یکی مثل مرد بیاد بگه سرعت اینترنت پایه و حرفه ای هر کدوم تا چند میره
    کسی که عملا تجربه کرده بگه لطفا
    و اگه مدرک ارسال کنیم مصرف ازاد با چه سرعتی محاسبه میشه؟
    با تشکر
    سلام
    بنده تا ۲۵۰ ۳۰۰ برای پایه دیدم
    و حرفه ای تا ۱۰ مگابیت دارم استفاده میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    بنده تا ۲۵۰ ۳۰۰ برای پایه دیدم
    و حرفه ای تا ۱۰ مگابیت دارم استفاده میکنم
    من حرفه ای دارم اما تا 1 مگ بیشتر نمیره
    یعنی از مکانه؟البته انتن دهی خوب نیست نوسان داره اکثرا با یک تا 2 انتن دارم
    شما انتنتون فول هست که این سرعت رو میگیرید؟
    البته من در یک مکان تست کردم جایی دیگه هنوز نشده تست کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من حرفه ای دارم اما تا 1 مگ بیشتر نمیره
    یعنی از مکانه؟البته انتن دهی خوب نیست نوسان داره اکثرا با یک تا 2 انتن دارم
    شما انتنتون فول هست که این سرعت رو میگیرید؟
    البته من در یک مکان تست کردم جایی دیگه هنوز نشده تست کنم
    من هم الآن یه شهر دیگه هستم و این هم وضع بسته‌ی حرفه‌ای هست با آنتن‌دهی مناسب

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    از سایت speedtest قرار بدید
    مقدار پینگ بسیار مهمه

- - - Updated - - -

سلام
    مقدار پینگ بسیار مهمه

- - - Updated - - -

سلام
    مقدار پینگ مهمه

- - - Updated - - -

سلام
    مقدار پینگ مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

رایتل در صفحه اینستاگرامش اعلام کرده:
    ۱. نسل 4g
    ۲. بسته های جدید و متنوع
    ۳. بسته های شبانه
    بزودی در راه است
    خدا رحم کنه اگر قرار باشه با این بسته ها بخصوص شبانه همه هجوم بیارن مثل ایرانسل گند بخوره به سرعت و پایداری شبکه من شدیدا مخالفم

Sent from my iPhone 6

14. 2 کاربر از bigbang001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •