اگه هاشمب نصب را نمیگرفتید ما هم نیکبخت را نمیگرفتیم
بله
خير
اگه هاشمب نصب را نمیگرفتید ما هم نیکبخت را نمیگرفتیم
غیرت چیه مگه بازیکن قرار داد بسته تا آخر عمر تو یه تیم بمونه و به تیم دیگری نره هر موقع تو هر تیم شرایط برای بازیکن مهیا نباشه طبیعیه میره چه تیم رقیب یا تیمهای دیگه غیرت غیرت میزنن که انگار غلام استخدام کردن تا بازیکن
ما چند نمونه تو جهان بیشتر ندارم مثل رائول یا مالیدنی یا پویول......
دیگه از انصاریان تو غیرت و نمیدونم یاغی بودن کس دیگه نبود که پرسپولیس رو ترک کرد رفت استقلال
انتخاب تیم حق بازیکنه
سلام میتونم بپرسم روشهای روز بازریابی نوین![]()
درسته حرفه شما اما اينجور بحث ها فقط توي ايران نيست.اسپانيا:لوييس فيگو با رفتنش از بارسا به رئال چه جنجالي بپا كرد.
متاسفانه بازيكن هاي درجه دو فوتبال كشورمون(اسم نمي يارم)كه در تيم هاي مدعي سقوط به دسته پايين تر هستن بقدر بازار گرمي ايجاد مي كنن كه ارزش تيم هاي بزرگي چون استقلال و پرسپوليس رو ناديده ميگيرن.
بازيكني كه بخواد به خاطر پول گذشته خودش رو بفروشه واقعا براش متاسف هستم.حالا هر چقدر به اسم حرفه اي بودن باشه.
هر كدوم از اين تيم ها 20 يا 30 ميليون هوادار دارن اصلا درست نيست اين برنامه هايي كه بازيكنان ظاهرا حرفه اي در ميارن واز همون اول تكليف خودشون رو مشخص كنن.يه روز خواب استقلال رو ميبينن.يه روز با آقاي استيلي ناهار مي خورن يه روز با آقاي ساكت ميرن گردش آخر هم ميبيني سر از سايپا در ميارن.
بايد به فيفا اطلاع بديم شما كسي رو ميشناسي كه زبانش خوب باشه و از طريق ايميل به سايت فيفا اطلاع بده؟ بايد جلوي اين كار گرفته بشه
بی خیال
تا خودشون نخوان درست نمی شه قانونیه که خودشون معلوم نیست از کجا آوردنشفیفا نمی تونه کاری کنه فقط اگه متوجه شن که همچین قانونی اینجا وجود داره ایسگاه خندشون می شیم
اون سالم با یه قانون من در آوردی استقلال رو فرستادن دسته 2![]()
نیکبخت که قراردادش تموم شده بود اومد پرسپولیسمثل نیکبخت!!!!
اینجور کارا درست نیستش.اگر قراردادی نبسته بود و فقط حرف زدن قرارداد بود درسته.ولی بازیکن با امضای قرارداد داخلی یه تعهد اخلاقی میده ولی وقتی میزنه زیرش یعنی براش مهم نیست که تو چه تیمی باشه فقط دنبال گرفتن پولشه
به نظر من احتمالش کمه که برگرده
(مهدي هشمي نسب ...... بي اصل و نسب)
به خوده بازيكن بستگي داره و اينكه كه در چه موقعيتي بره
علي انصاريان رفت استقلال هيچكي بهش بي احترامي نكرد
علي نيكي هم همين طور
بعضيا هم اونقدر كوچيكن كه بحساب نميان
مسه عليزاده و شايدم در آينده آقايي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)