تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 456 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پرداخت غرامت به بارسا به خاطر تهمت دوپینگی بودن

اطلاعاتی كه به دست ما رسید نادرست و از منبع غیر موثقی آمده بود اما ما بعدا متوجه شدیم. »

Gettyimages

سایت گل- یك شبكه رادیویی اسپانیا به خاطر تهمتی كه به بارسلونا زده بود به این باشگاه پیشنهاد پرداخت غرامت داد
    به گزارش منابع خبری، شبكه رادیویی 'كادنا كوپ' در روز 13 مارس سال 2011 گزارشی را پخش كرد كه صداقت پزشكان باشگاه بارسلونا را زیر سؤال می برد.
    اكنون این شبكه با پیشنهاد پرداخت 200 هزار یورو غرامت به باشگاه بارسلونا اعلام كرد:« اطلاعاتی كه به دست ما رسید نادرست و از منبع غیر موثقی آمده بود اما ما بعدا متوجه شدیم. »
    باشگاه بارسلونا پس از پخش این گزارش شكایت كرد اما اكنون درباره پیشنهاد غرامت شبكه رادیویی هنوز اظهار نظری نكرده است.
    پیش از این نیز در مورد مشابهی دادگاه عالی اسپانیا روزنامه لوموند فرانسه را به دلیل انتشار گزارشی در مورد ارتباط باشگاه با دكتر 'یوفمانیو فونتس' كه به دوپینگی كردن بازیكنان معروف است، به پرداخت 15 هزار یورو غرامت به باشگاه بارسلونا محكوم كرده بود.

2. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عکس روز: سسک و امضای پیراهن رئال مادرید

یکی از هواداران، پیراهن شماره 10 اوزیل در رئال را به سسک داد و سسک این پیراهن را برایش امضا کرد

Cesc Fabregas - Barcelona

سایت گل- تیم ملی اسپانیا برای برگزاری دیداری دوستانه مقابل تیم ملی ونزوئلا به مالاگا سفر کرده تا در ورزشگاه لاروسالدا میزبان این تیم باشد.
    به محض ورود ماتادورها به مالاگا شاگردان دل بوسکه مورد استقبال هواداران تیم قرار گرفتند و هواداران از بازیکنان تیم می خواستند تا با آنها عکسی به یادگار گرفته و یا به آنها امضا دهند. دراین میان یکی از هواداران پیراهن دوم رئال که پیراهنی قرمز است را برای امضا به دست سسک داد و بدین ترتیب سسک فابرگاس پیراهن شماره 10 رئال که به نام مسعوت اوزیل بود را برای این هوادار امضا کرد

کلمنته: از سبک فوتبال بارسا خوشم نمی آید؛پویول بایدالگوی راموس و په په باشد

سرمربی سابق رئال و تیم ملی اسپانیا به تمجید از پویول مدافع باتجربه کاتالان پرداخته است

سایت گل- خاویر کلمنته، سرمربی سابق رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا که اکنون هدایت اسپورتینگ خیخون را برعهده دارد، روز شنبه به نوکمپ خواهد رفت و از همین رو باید شاگردانش را برای مصاف با آبی اناری ها آماده کند.
    در آستانه این دیدار جذاب کلمنته در صحبتهایی به تحلیل عملکرد تیم گواردیولا پرداخته و گفته:« بارسلونا فوتبال فوق العاده ای ارائه می دهد ولی من بیشتر طرفدار فوتبال مستقیم هستم. مالکیت طولانی برتوپ و میدان را وقتی که تیم 0-1 جلوباشد نمی پسندم. این زیاده روی در کنترل توپ است، آن هم وقتی که می توانی رو به جلو بازی کنی وبه دنبال گل دوم باشی. درک می کنم که بارسلونا باید این چنین بازی کند. این سیستم برای داشتن یک راندمان خوب کمک می کند.این سبک بازی بارسلوناست و آنها بازیکنان خوبی برای پیاده سازی این سبک دارند ولی من از این سبک خوشم نمی آید.»
    مربی سابق تیم ملی اسپانیا درادامه گفت:« پویول الگوی خوبی برای دنیای فوتبال است و باید الگوی په په و راموس هم باشد.چون او با اصالت با توپ حرکت می کند. شاید پویول هم بازیکنان حریف را بیشتر از هر مدافع دیگری می زند ولی او صادق و روراست است و وقتی روی او خطا می شود هم می پذیرد.»

تقاضای باشگاه بارسا از رسانه ها؛ بحث تمدید قرارداد گواردیولا را تمام کنید

قرارداد گواردیولا با بارسا در تابستان آینده به پایان می رسد و او هنوز حاضر به تمدید قراردادش با باشگاه کاتالانی نشده است.

Pep Guardiola - Barcelona

سایت گل- تونی فریکسا، سخنگوی باشگاه بارسلونا، از رسانه ها خواست تا با پایان دادن به بحث در مورد تمدید قرارداد گواردیولا به این مربی جوان اجازه بدهند او به کارش ادامه بدهد.
    قرارداد گواردیولا با بارسا در تابستان آینده به پایان می رسد و او هنوز حاضر به تمدید قراردادش با باشگاه کاتالانی نشده است.
    فریکسا در گفتگو با 8 تی وی گفت:" آنچه گواردیولا می خواهد قابل درک است. باید به او اجازه داد در آرامش کارش را انجام دهد.
    طبیعی است به کسی که 4 سال در بالاترین سطح کار کرد اجازه بدهیم تا در مورد این مسائل فکر کند.
    گواردیولا، سوبی ساره تا و بقیه تیم از هم اکنون برای فصل برنامه ریزی می کنند. باشگاه با او یا با یک مربی دیگر به کارش ادامه خواهد داد و بهترین تیم دنیا باقی خواهیم ماند. ما از این بابت نگرانی نداریم."
    گواردیولا در سال 2008 هدایت بارسا را برعهده گرفت و در این مدت با این تیم به 13 جام مختلف دست پیدا کرده است.
    Last edited by nw_nk; 01-03-2012 at 13:32. دليل: Merge

4. 5 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

دنیل آلوز؛ بازیکنی موثر در پیروزی برزیل

مدافع بارسا در بازی دوستانه برزیل، تاثیر زیادی در به ثمر رساندن گل اول برزیل داشت. آلوز در تمام بازی حضور داشت و بهترین بازیکن میدان شناخته شد ولی آدریانو در این بازی حضور نداشت.

دنیل آلوز در 90 دقیقه ی بازی دوستانه بین تیم های برزیل و بوسنی که در سوئیس برگزار شد حضور داشت. در طول بازی نتیجه 1-1 بود اما با گل دقیقه 90 تیم برزیل، این بازی با پیروزی برزیل به پایان رسید. هر دو تیم بازی برابری ارائه دادند و در طول بازی تنها 2 گل به ثمر رساندند. گل اول بازی توسط مدافع بوسنی به ثمر رسید اما این برزیل بود که توسط گل پاپاس به پیروزی دست یافت.

با همکاری مدافع بارسا، شوتی که مدافع رئال، مارسلو، از طریق نفوذ در خط دفاع بوسنی زد، توسط دروازبان بوسنی، بگوویچ، مهار شد. هرچند در دقیقه ی سوم بازی بود و مردم برای تماشای جشنواره گل برزیل آمده بودند، اما یک اشتباه از طرف جولیوس سزار، موجب از دست دادن توپ شد که این اشتباه سبب شد تیم بوسنی به بازی برگردد.

بازی بین دو تیم، در امتیازات مساوی بود و موقعیت گل کم و برای هر دوطرف یکسان بود. بعد از شروع نیمه دوم دنیل آلوز و مارسلو از بازیکنان فعال این بازی بودند. دنی آلوز شانس گلزنی را نیز داشت اما موقعیت از دست رفت. دیگر بازیکنان برزیلی بارسا مانند آدریانو و مانو منزز در این بازی حضور نداشتند.

سسک: «واقعا از فینال جام باشگاه های جهان لذت بردم»

هافبک ملی پوش تیم بارسلونا، طی مصاحبه ای با FCBJunior گفته است که از حضور خود در مصاف این تیم مقابل سانتوس بسیار لذت برده است.

تقریبا هفت ماه از زمانی که سسک فابرگاس به مقصد بارسلون، لندن را ترک کرد می گذرد و طی این مدت، او با بارسا به سه قهرمانی رسیده است؛ سوپر کاپ اسپانیا و اروپا و جام باشگاه های جهان. در واقع، سسک یکی از بهترین بازی هایش برای بارسا را در فینال جام باشگاه های جهان انجام داده است. او در مصاحبه ای با سایت اعضای جوان بارسا، اف سی بی جونیور (FCBJunior)، بازی با سانتوس (0-4) را به عنوان لذت بخش ترین بازی خود در بارسا برگزیده است: «برگزیدن یک بازی کار سختی ست؛ اما از بین بازی های چند ماه اخیر، فینال جام باشگاه های جهان را انتخاب می کنم؛ در این بازی توانستم نمایشی عالی داشته باشم».

«چیزهای زیادی یاد می گیرم»

این هافبک احساس خود را درباره اینکه برای بار دیگری جزوی از بارساست، توضیح داد: «چیز های زیادی یاد می گیرم و از فوتبال اینجا بسیار لذت می برم. من عاشق رقابت کردن هستم و ما تا لحظه آخر پای رقابت می ایستیم». سسک فرق بارسلونا و دیگر تیم ها را در این می داند که «بارسا همیشه ملزم به برد است؛ در حالی که دیگر باشگاه ها اینطور نیستند».

ونگر، بورل و گواردیولا

«آرسن ونگر کسی ست که بیشتر دانسته های فوتبالی ام را به من آموخت و در سطح جوانان، رودلف فیرخو، مربی ام در آلوین (زیر 12 سال) این نقش را ایفا می کرد. هم چنین پپ، او کسی بود که به بازگشت من اصرار داشت». این پاسخ سسک درباره مهم ترین مربی او طی دوران حرفه ایش بود. او هم چنین گفت: «شادترین روز فوتبالیم روزی بود که به بارسا بازگشتم؛ در عین حال ناراحت کنده ترین روزم، روزی بود که آرسنال را ترک گفتم».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: شکیبا رهنما / FCBarcelona.ir

6. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 29 فوریه ی 2012

تفكر ها در مورد امضاي قرار داد با بارسا

نيمار تنها در صورتي قرار داد خود را امضا مميكند كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حاضر به خريد او در آينده باشد

اسپانسرهاي او در ازاي هر سال 10 ميليون يورو به او ميدهند اگر او جذب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شود

راموس به بازيكن حريف حمله مي كنند ولي كميته كاري انجام نميدهد

ژاوي تنها در نيمه ي دوم بازي خواهد كرد .... در لباس آبي

دل بوسكه : من فينال بين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - رئال را دوست دارم

مسي آلبي سلسته را رهبري خواهد كرد

---------- پست اضافه شده در 10:49 PM ---------- زمان پست قبلی در 10:45 PM ----------

ترجمه ی تیترهای روزانه ی ال موندو در 29 فوریه ی 2012

مادريدي ها از آرنجهايشان استفاده مي كنند

بازيكنان سفيد پوش با مصونيت از مجازات عمل مي كنند نه داورها آن ها را جريمه مي كنند و نه كميته تصميمي ميگيرد

مصاحبه با خاوي مارتينز : من 40 ميليون يورو نمي ارزم

8. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پیشنهاد 80 میلیون یورویی پاری سن ژرمن برای خرید ژاوی

این ملی پوش اسپانیایی که یکی از ارکان اصلی تیم بارسلوناست، تا سال 2014 با این باشگاه قرارداد دارد که البته در صورت توافق طرفین می توانند آن را برای دو سال دیگر تمدید کنند.

Xavi Hernandez - Barcelona

سایت گل- به گزارش رسانه های اسپانیایی، باشگاه پاری سن ژرمن آماده است تا با پیشنهادی 80 میلیون یورویی، ژاوی، هافبک خلاق بارسا را به خدمت بگیرد.
    این ملی پوش اسپانیایی که یکی از ارکان اصلی تیم بارسلوناست، تا سال 2014 با این باشگاه قرارداد دارد که البته در صورت توافق طرفین می توانند آن را برای دو سال دیگر تمدید کنند.
    به گزارش نشریه آ. اس، مالکان قطری پاری سن ژرمن قصد دارند با پرداخت مبلغ 80 میلیون یورو که به عنوان مبلغ مورد نظر برای جدایی او در نظر گرفته شده، این هافبک خلاق را به پارک دو پرنس ببرند.
    این نشریه ادعا کرد باشگاه پاریسی امیدوار است از تردیدهایی که در مورد آینده گواردیولا در نوکمپ وجود دارد، استفاده کرده و این هافبک 32 ساله را به خدمت بگیرند.
    ژاوی تمام دوران حرفه ای اش را در نوکمپ سپری کرد اما گفته می شود در سال 1999 در آستانه پیوستن به میلان قرار داد اما به دلیل مخالفت مادرش این انتقال انجام نشد.

آخرین اظهار نظر روسل در مورد تمدید قرارداد گواردیولا؛ باطری صبر ما هنوز تمام نشده است

قرارداد گواردیولا با باشگاه کاتالانی در انتهای فصل جاری به پایان می رسد واو تاکنون حاضر به تمدید قرارداد نشده است.

Sandro Rosell - Barcelona

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسا، اعلام کرد این باشگاه همچنان در انتظار تصمیم گواردیولا برای آینده اش باقی می ماند.

او به تازگی اعلام کرد شایعات در مورد تمدید قراردادش خسته کننده شده است و اکنون رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرد هیچ عجله برای شنیدن تصمیم نهایی گواردیولا ندارد.
    روسل در گفتگو با خبرنگاران گفت:" باطری صبر ما برای تمدید قرارداد گواردیولا هنوز تمام نشده است. این باطری خورشیدی است و خوشبختانه اینجا آفتاب همیشه وجود دارد."
    گواردیولا چند روز قبل اعلام کرد قهرمانی بارسا در رقابت های این فصل لالیگا تقریبا غیرممکن است اما روسل با او هم عقیده نیست.
    " کلمه غیرممکن وجود دارد اما در این مورد استفاده نمی شود. غیرممکن تنها زمانی است که از نظر ریاضی دیگر نتوانیم قهرمان شویم. تا آن زمان هیچ چیز غیرممکن نیست."
    روسل همچنین در مورد حرکت په په، مدافع پرتغالی رئال، در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری که دست مسی را لگد کرد، صحبت کرد و از فدراسیون فوتبال اسپانیا خواست تصمیم مناسبی در این مورد بگیرد.
    " وقتی کاری مانند آنچه په په انجام داد بدون تنبیه می ماند دوست داریم از فدراسیون فوتبال اسپانیا بخواهیم به تصمیمات اتحادیه فوتبال انگلیس نگه کند."

10. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سیدو کیتا:لیورپول یکی از بهترین تیمهای دنیاست

ستاره 32 ساله مالیایی ممکن است به زودی از رختکن بارسا جدا شود

Seydou Keita - Barcelona

سایت گل- سیدو کیتا، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که از پیشنهاد انتقال به لیورپول خوشحال شده است
    رسانه های انگلیسی در گزارشهایی به این نکته اشاره کرده اند که کنی دالگلیش، مربی لیورپول تمایل زیادی دارد تا این بازیکن مالیایی را دربازار نقل و انتقالات تابستانی به رختکن تیمش بیاورد
    کیتا که در سال 2008 به بارسلونا پیوست در ترکیب اصلی تیم کاتالان جایی ندارد و در رقابتهای این فصل تنها در 14 دیدار برای بارسا به میدان رفته
    ستاره سابق باشگاه سویا اکنون به دنبال تیم دیگری است تا بتواند در ترکیب اصلی تیم به میدان برود وازهمین رو از پیشنهاد انتقال به لیورپول استقبال کرده
    کیتا در صحبتهایی که در اسکای سپورتس بازتاب یافت گفت:« از ابراز تمایل لیورپول به شدت خوشحال شدم. لیورپول یکی از بزرگترین تیمهای دنیاست. البته باید تا پایان فصل صبرکنم و ببینم که در نهایت چه می شود.»
    این بازیکن مالیایی ادامه داد:« من بارسلونا را دوست دارم و سخت است بتوان تیمی بهتراز بارسلونا یافت. ولی من هم انگیزه های زیادی دارم و دوست دارم تا هر هفته در ترکیب تیم به میدان برود. چالشی جدید در جایی دیگر برای من جذاب است و لیورپول هم تیمی تراز اولی است که بازیکنان خیلی خوبی هم دارد.»
    مسی : مدتها بود که درانتظار چنین روزی بودم

مسی با پیشی گرفتن از لوکه، اکنون پنجمین گلزن برتر تیم ملی آرژانتین است

-

سایت گل- لیونل مسی ستاره جوان تیم ملی آرژانتین روز 4شنبه اولین هت تریکش برای تیم ملی کشورش را در بازی با سوئیس انجام داد
    کاپیتان آلبی سلسته درپایان این دیدار خوشحالی اش را از این بابت ابراز کرد و به خبرنگاران گفت:« مدتها بود که درانتظار چنین روزی در تیم ملی بودم. دربازیهای زیادی به دنبال گل بودم ولی به گل نمی رسیدم ولی در بازی 4شنبه توانستم 3 گل بزنم و 4شنبه روز ویژه ای برای من بود؛ چرا که تیم ملی کشورم هم به پیروزی رسید.توپ این مسابقه را برای یادگاری به خانه می برم.»

درچندین بازی اخیر هواداران تیم ملی آرژانتین معتقد بودند که مسی درحد و اندازه هایی که برای بارسا بازی می کند، نیست. خود او درپایان این دیدار دوستانه گفت:«راستش را بخواهید خیلی خوشحالم. این اتفاقی است که مدتها درانتظارش بودم و این فرصت در اختیار من قرار نمی گرفت ولی این بار توانستم گل بزنم و تیمم به پیروزی رسید. پس خوشحالم. این همان کاری است که برای انجام آن تلاش می کنیم. ما به دنبال آن هستیم که به عنوان یک گروه، قوی باشیم و به رشدمان ادامه دهیم. باز هم می توانیم بهتر از اینها باشیم ؛ خودمان هم می دانیم ولی برد خیلی خوب است.»
    با این سه گل، مسی توانست از رکورد گلهای لوکه پیشی گرفته و پنجمین گلزن برتر تاریخ تیم ملی آرژانتین لقب بگیرد:« هنوز کارهای زیادی مانده و حاشیه بهبود زیادی داریم. مهم این است که با خوشحالی و رضایت سوئیس را ترک می کنیم. تیم ملی ما باید به همین شیوه حرکتش را ادامه دهد . دراین گروه تغییراتی دیدم. ما دو روز کنار هم تمرین کردیم و خسته هم بودیم ولی تیممان واکنش خوبی نشان داد. باید از هر لحاظ بهتر شویم، به ویژه از نظر تیمی باید رشد کنیم. همیشه برد خیلی خوب است.»
    سرخیو آگوئرو ، دیگر ستاره تیم ملی آرژانتین هم عملکرد خیلی خوبی در این بازی داشت و درپایان این دیدار دوستانه در صفحه توئیترش نوشت:« مسی؟ اگر دیروز می گفتم که تمرین کرد با او برایم یک رویاست، اما الان درکنار او بازی می کنم. لیو چه بازیکن بزرگی است.اولین هت تریک او برای تیم ملی را شاهد بودیم.»
    او در ادامه یادآوری کرد:« تبریک برای برد و به خاطر اینکه در طول 90 دقیقه با جان و دل بازی کردیم. این برای تقویت گروه و رشد تیمی مفید است.»

12. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کرویف: مسی شگفت انگیزترین و ژاوی بهترین بازیکن دنیاست

ستاره آرژانتینی کاتالان ها را بسیاری بهترین بازیکن دنیا می دانند اما کرویف معتقد است سه توپ طلای پیاپی مسی بدون قابلیت های بازی سازی ژاوی به دست نمی آمد

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسا، اعلام کرد ژاوی، جلوتر از مسی، بهترین بازیکن دنیاست.

ستاره آرژانتینی کاتالان ها را بسیاری بهترین بازیکن سال های اخیر دنیا می دانند اما کرویف علی رغم تایید توانایی های مسی، معتقد است سه توپ طلای پیاپی مسی بدون قابلیت های بازی سازی ژاوی به دست نمی آمد.

کرویف در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بهترین بازیکن دنیا وجود ندارد زیرا در فوتبال پست های زیادی وجود دارد. بازیکنان شگفت انگیزی مثل مسی وجود دارند اما اگر به بازیکنی مانند ژاوی نگاه کنید که بازی را کنترل می کند و ضرباهنگ بازی را کنترل می کند، می بینید که او هم فوق العاده است اما کاملا با مسی متفاوت است.
    گفتن اینکه کدام یک بهترین است، دشوار است. به نظر من، مسی شگفت انگیزترین و ژاوی بهترین است."

کرویف به تازگی به عنوان مشاور باشگاه مکزیکی چیواس مشغول به کار شد. او در مورد اینکه آیا این باشگاه هم می تواندموفقیت های آژاکس و بارسا را تکرار کند، گفت:" همه همیشه می گویند نه اما این تنها باعث بیشتر شدن انگیزه من می شود. این تیم من را به یاد آژاکس قدیمی و لاماسیا می اندازد. آنها فاکتورهایی دارند که به من انگیزه می دهد تا اینجا کار کنم."
    Last edited by nw_nk; 01-03-2012 at 20:43. دليل: حذف سه خبر تکراری

14. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 30 فوریه ی 2012

هتريكي توسط مسي

سوئيس 1-3 آرژانتين

مسي اولين هتريكش را براي آرژانتين در شبي به ياد ماندني انجام داد

من براي همچين لحظه اي مدت ها انتظار كشيدم

مانيتا توسط اسپانيا. اسپانيا 5-0 ونزوئلا . اينيستا اولين گل را زد و بعد از آن سيلوا و سولدادو (3) گلزني كردند

مورينيو همه را مسخره مي كند . او در حال بازي كردن با پرز است

---------- پست اضافه شده در 06:14 PM ---------- زمان پست قبلی در 06:06 PM ----------

ترجمه ی تیترهای روزانه ی ال موندو در 30 فوریه ی 2012

سوپر نيوكمپ

بارسا تصميم خواهد گرفت كه آيا يك استاديوم جديد ايجاد كند و يا به تمعير فعلي بپردازد

كاركنان بايد نتيجه اين پروژه را تا دوهفته ديگر اعلام كنند

مسي اولين هتريكش را انجام داد

مانيتا در برابر ونزوئلا

Ter Stegen دروازه باني براي آينده

16. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت milad A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

آرتتا (بازیکن آرسنال ) : صحبت راجع به بارسا ، مادرید در قرارداد او(ون پرسی) تاثیری نمیگذارد . او در تابستان تصمیم میگیرد .
    من همیشه دوست داشتم در بارسا بازی کنم . اما شانس ها محدود می باشند ، آن ها بهترین تیم جهان هستند .
    در انگلیس همه درباره ی گواردیولا صحبت میکنند . همه دوست دارند او را در تیم خود داشته باشند .

به گزارش مارکا ، به دلایل ورزشی و اقتصادی باشگاه بارسلونا از خرید گرت بیل بازیکن تاتهنام صرف نظر کرده است .

بازیکنان حاضر در لالیگا که بیشترین گل را به رئال مادرید زده اند : مسی 8 . ویا 7 . تامودو 6

با 1.6 میلیون بازدید کننده ، موزه ی باشگاه بارسلونا سومین موزه ی پر بازدید سال قبل در اسپانیا بوده . موزه ی پرادو با 2.9 میلیون و موزه ی رینا سوفیا با 2.7 میلیون بازیدید کننده رتبه های اول را داشته اند .

باشگاه میلان به سیدو کیتا پیشنهاد رسمی ارائه داده . این قرارداد میتواند شامل تیاگو سیلوا باشد . ابراهیموویچ از کیتا خواسته که به میلان بپیوندد .

سسک : بهترین لحظه ی دوران ورزشی ام زمانی بود که به بارسا برگشتم ، و غم انگیزترین لحظه هم روز قبلش بود ، روزی که آرسنال رو ترک کردم .

بازی کردن با مسی و پیکه در نوجوانی چگونه بود ؟ لئو خیلی خجالتی بود ، وقتی پیکه سرحال بود ، ما همه چیز را میبردیم .
    بازی ای که بیشترین لذت را بردم ؟ انتخابش سخته ما بازی فینال جام جهانی عالی بود .

ویلاس بواس ( مربی چلسی ) : من با گواردیولا صحبت کردم و احساس میکنم او جاه طلبی خاصی برای نشان دادن مدل تیمش خارج از اسپانیا دارد .

کودکی تیاگو همراه با داداشش رافینیا که در تیم ب بارسا بازی میکنه.

منبع:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 3 کاربر از milad A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاور FIFA 13 اینبار همراه با مسی

گواردیولا در آستانه کسب دو رکورد دیگر در تاریخ بارسلونا

گواردیولا در مدت حضور روی نیمکت بارسلونا از 138 بازی لالیگا 104 برد کسب کرده (75.3%)

او تنها یک برد با رکورد 105 برد Marinus Michels فاصله دارد. البته این مربی هلندی 204 بازی روی نیمکت مربیگری بارسلونا حضور داشته است.

همچنین تیم گواردیولا با 368 گل در لالیگا تنها یک گل با رکورد 369 گل رایکارد فاصله دارد. البته رایکارد در 190 بازی لالیگا روی ن...یمکت مربیگری بارسلونا حضور داشته است

هر دوی این رکوردها در بازی شنبه در مقابل گیخون برای گواردیولا در دسترس است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by nw_nk; 02-03-2012 at 09:36. دليل: حذف خبر تکراری

20. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •