تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 645 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز گرافیک شما در اصل 64 مگ داره الانم دیگه آخرشه که شده 256

دیگه بیشتر از این نمیشه
    با رم 1 هم 256 هست،تو دفترچه قسمت گرافیک هم نوشته 256 مموری
    حالا فقط میخوام بدونم که آیا sherd میکنه و چه مقدار sherd میکنه ؟
    ممنون

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فن گرافیک موقع روشن کردن کار می کند اما حالا ویندوز بالا نمیاد احتمال داره از باطریش باشه؟

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خب وقتی با برق تست می کنی چه جوریه ؟

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

با رم 1 هم 256 هست،تو دفترچه قسمت گرافیک هم نوشته 256 مموری
    حالا فقط میخوام بدونم که آیا sherd میکنه و چه مقدار sherd میکنه ؟
    ممنون

اینک لینک رو ببینی متوجه منظورم خواهی شد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با برق هم تست می کنم بایاس نمیشه!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از کجا بفهمیم cpu لپتاپ 32 بیتی هست یا 64 بیتی?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشی من یک لپ تاب سونی با cpu core i7خریدم با os :win 7 64bit وقتی ریکاوری کردم یک سون32بیتی ریختم کارت گرافیک را هم ازnvidia با همان خصوصیت های گرافیک گرفتم .ولی در انتها errorمیدهد . نمی دونم اگر آن dvdهای ریکاوری را بریزم دوباره باید پارتیشن بندی کنم ویا روی همین پارتیشن ویندوز 64بیتی قرار میگرد 2) وآیا راه حلی برای درایور های 32بیتی هست؟ممنون و متشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از کجا بفهمیم cpu لپتاپ 32 بیتی هست یا 64 بیتی?
    لپ تاپ های حدید همه الان 64 بیت هستند

اما به برنامه CPU-Z می تونی ببینی که CPU چه معماری داره

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------

با سلام و عرض خسته نباشی من یک لپ تاب سونی با cpu core i7خریدم با os :win 7 64bit وقتی ریکاوری کردم یک سون32بیتی ریختم کارت گرافیک را هم ازnvidia با همان خصوصیت های گرافیک گرفتم .ولی در انتها errorمیدهد . نمی دونم اگر آن dvdهای ریکاوری را بریزم دوباره باید پارتیشن بندی کنم ویا روی همین پارتیشن ویندوز 64بیتی قرار میگرد 2) وآیا راه حلی برای درایور های 32بیتی هست؟ممنون و متشکر

اینجارو ببین
    کد:

9. 3 کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه atilaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    nadaram

پيش فرض

من مشکلم از زمانی شروع شد که لب تاپو به ال سی دی وصل کردم تا فیلم تماشا کنم که در زیر شرح میدم

لبتاپ من hp dv2690 هست
    حدود یکی دو ماه هر شب با لبپتاپ فیلم نگاه کردم
    یک روز اومدم سر لبتاپ یهویی تصویر لب تاپ یخ زد بعد ریستارت کردم حدود 5 دقیق طول کشید تا بالا بیاد
    بار بعد که لب تاپو روشن کردم دیگه هیچی نیومد حتی اون صفحه اول که لبتاپ شروع به کار میکنه

من به گمان اینکه کرات گرافیک سوخته و هزینه تعمیرش زیاده ( گارانتیش تموم شده بود ) لب تاپو تعمیرگاه نبردم
    تا اینکه یکی از دوستانم گفت بده یک نگاهی بیاندازم ببینم چه مشکلی داره
    لب تاپو برد و بعد یک سعت اومد گفت که حل شد و مشکل این بود که وقتی من به ال سی دی وصل میکردم تصویر اونجا مونده بوده و لبتاپ یادش رفته بوده که من کابل ال سی دی را دراوردم و به همین خاطر چیزی نشون نمیداد

2 روز کار کرد و دوباره خراب شد

منم با وصل کردن لب تاپ به ال سی دی دوباره تصویرو به خود لبتاپ بر میکردوندم ولی یک روز وقتی داشتم تو ال سی دی فیلم تماشا میکردم لب تاپ هنگ کرد و از اونروز مصیبتها آغاز شد

ایندفعه صفحه شروع لب تا پ تو ال سی دی نمایش داده میشد و وقتی که نوبت بالا اومدن ویندوز میشد لوگوی ویندوز روی لب تاپ ظاهر میشد و بعد هر دو تصویر سیاه میشدند وچیزی نشون داده نمیشد

پرس و جو کردم گفتن شاید از ویندوزت باشه ویندوز خواستم عوض کنم و 7 بزنم که نشد و اواسط نصب لبتاپ هنگ میکرد منم فکر کردم اگر درایو سی را با یک برنامه دیگه فرمت کنم میتونم ویندوز 7 را بزنم و اینکارو کردو و موفق به نصب شدم و همه چیز داشت خوب کار میکرد ولی دگمه f11 ریکاوری از کار افتاد ( پارتیشن ریکاوری سر جاش هست ولی فکر کنم وقتی درایو سی را فرمت کردم خراب شد واسه برگردونش راهی هست ؟ )

به هرحال ویندوز 7 به مدت 48 ساعت مثل ساعت کار کرد و منم با مصیبت فراوان درایورهای لب تاپ پیدا کردم و نصب کردم ( فقط دو تاش مونده بود که نوشته بود base device ) و بعد برنامه ها را زدم و آخرین برنامه هم پاور دی وی دی را نصب کردم داشتم میرفتم فیلم بذارم و نگاه کنم که یهویی تصویر کرکره ای شد مثل اینکه فرکانس تصویر قاطی کرده باشه و تصویر شروع به نوسان کرد و بعد لب تاپ هنگ کرد ریستارت کردم و زود system restore را زدم و به یک مرحله قبل نصب پاور دی وی دی برگشتم و دوباره اوضاع به مدت 15 دقیقه خوب شد ولی باز همون مشکل بالا پیش اومد و لب تاپ کال دیگه از ال سی دی خودش بالا نیومد و از مونیتور اکسترنال هم تا لوگوی ویندوز بالا اومد و از اون به بعد نرفت و همه چیز بر باد رفت

دیشب هم از ساپورتر خود سایت hp در این مورد کمک خواشتم که بعد از نیم ساعت توضیح برگشت گفت ال سی دیت سوخته و منم هر قدر تلاش کردم که حالیش کنم که این مشکل یکدفع پیش نیومده و مربوط به ال سی دی لب تاپ نیست کم اورد و برگشت گفت که از کجا و کدوم کشور خریدی منم نخواستم دروغ بگم گفتم ایران که زود ارامش پیدا کرد و گفت به ایران خدمات پشتیبانی اینترنتی نمیدن و منم بهش گفتم یانکی کاپیتالیست و بحثمون تموم شد

دوستان شرمنده طولانی شد ولی اگر کمک کنید و بگید که مشکل من از کجای لب تاپ میتونه باشه لطف بزرگی کردین و منم میتونم ببینم صرف میکنه برم خرج لبتاپ بکنم یا نه

با سپاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

لپ تاپ های حدید همه الان 64 بیت هستند

اما به برنامه CPU-Z می تونی ببینی که CPU چه معماری داره

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------

اینجارو ببین
    کد:

دقیقا کجای برنامه cpuz مینویسه ۳۲ بیتی هست یا ۶۴ بیتی؟
    آخه من زیاد سر در نمیارم از چیزایی که مینویسه

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دقیقا کجای برنامه cpuz مینویسه ۳۲ بیتی هست یا ۶۴ بیتی؟
    آخه من زیاد سر در نمیارم از چیزایی که مینویسه

سلام بین یه جدل هست به اسم

INSTRUCTIONS در اونجا نوشه EM64T

13. 2 کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •