تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 639 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    به سپرده ای که مدت یک سال یا بیشتر باشه میگن سپرده ی بلند مدت
    سپرده ی بلند مدت رو نمیشه تا سر رسید ( پایان مدت ) دست زد
    اگر قبل از سر رسید پول رو بردارین جریمه نداره شما دارین پول میدین به بانک پس نه دلیلی داره که جریمتون کنند و نه حق جریمه کردن دارند بلکه باید دستتون رو هم ماچ کنند که پولتون رو سپردین دستشون
    اگر قبل از سر رسید پول رو بردارین فقط سود مدتی که پول تو حساب بوده بهتون تعلق میگیره که معمولاً بر اساس سود روز شمار 10% یا سه ماهه یا 6 ماهه هست ( بستگی به این داره که چه مدت پولتون در بانک مونده ) .
    قبلاً نمیشد مبلغ سپرده ی بلند مدت رو کاهش یا افرایش داد
    اما حالا با این وضع قاراشمیش که هر بانک و موسسه برای خودش قوانین جداگانه اختراع کرده بعید نیست جائی بگن میشه سپرده رو قبل از سر رسید افزایش داد
    خب مگه سود یکساله 22% نیست؟ و اینکه سر هر ماه 22% تقسیم بر 12 که میشه 1.83% سود کل سپرده رو میرزن به حسابت. مثلا اگر 30 تومن میذاری هر ماه 550 میریزن. طرف ماه هفتم تصمیم میگیره پولش رو خارج کنه از بانک. در این صورت بانک نمیاد بگه من 7 ماه قبلی با این شرط به تو ماهی 550 دادم که یکسال پولت رو بذاری بمونه. حالا که می خوای برداری باید اون هفت ماه رو 10% در نظر بگیریم نه 22%. یعنی جریمه باید بدم من که بتونم 30 تومن رو خارج کنم ؟
    چون اگر جریمه در نظر نگیریم هرکی میتونه هر چند ماه به بهانه سپرده یکساله پول بذاره و سود 22% بگیره.
    و البته شاید من اصلا اشتباه میکنم و سود رو سر هر ماه نمیریزن و پایان یک سال کل سود رو میدن که اینطوری جالب نیست اصلا.

2. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تشکر از دوستان بابت راهنمایی. یه سوال. سپرده یکساله بانکی هست که بشه افزایش موجودی داد تو اون یکسال ؟ (کاهش رو میدونم که هیچ بانکی نمیشه چون تبدیل میشه به روزشمار دیگه)

و اینکه اگر زودتر از یکسال بخوایم سپرده یکساله رو بگیریم از بانک، جریمه در نظر میگیرن ؟
    در سپرده زیر می تونی در سررسیدهای خاص به مبلغت اضافه کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خب مگه سود یکساله 22% نیست؟ و اینکه سر هر ماه 22% تقسیم بر 12 که میشه 1.83% سود کل سپرده رو میرزن به حسابت. مثلا اگر 30 تومن میذاری هر ماه 550 میریزن. طرف ماه هفتم تصمیم میگیره پولش رو خارج کنه از بانک. در این صورت بانک نمیاد بگه من 7 ماه قبلی با این شرط به تو ماهی 550 دادم که یکسال پولت رو بذاری بمونه. حالا که می خوای برداری باید اون هفت ماه رو 10% در نظر بگیریم نه 22%. یعنی جریمه باید بدم من که بتونم 30 تومن رو خارج کنم ؟
    چون اگر جریمه در نظر نگیریم هرکی میتونه هر چند ماه به بهانه سپرده یکساله پول بذاره و سود 22% بگیره.
    و البته شاید من اصلا اشتباه میکنم و سود رو سر هر ماه نمیریزن و پایان یک سال کل سود رو میدن که اینطوری جالب نیست اصلا.
    اونا زرنگ تر از شمان برادر!

ماهانه نمی ریزن.بچه که نیستن برادر!

طرح سما بانک مهر اقتصاد رو ببین منوجه میشی که مثلا اگه یکساله بریزی سود در مقاطع 3و6و9 ماه میاد تو حسابت

سودشم در آخر یکسال 23.69% هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

خب مگه سود یکساله 22% نیست؟ و اینکه سر هر ماه 22% تقسیم بر 12 که میشه 1.83% سود کل سپرده رو میرزن به حسابت. مثلا اگر 30 تومن میذاری هر ماه 550 میریزن. طرف ماه هفتم تصمیم میگیره پولش رو خارج کنه از بانک. در این صورت بانک نمیاد بگه من 7 ماه قبلی با این شرط به تو ماهی 550 دادم که یکسال پولت رو بذاری بمونه. حالا که می خوای برداری باید اون هفت ماه رو 10% در نظر بگیریم نه 22%. یعنی جریمه باید بدم من که بتونم 30 تومن رو خارج کنم ؟ چون اگر جریمه در نظر نگیریم هرکی میتونه هر چند ماه به بهانه سپرده یکساله پول بذاره و سود 22% بگیره.و البته شاید من اصلا اشتباه میکنم و سود رو سر هر ماه نمیریزن و پایان یک سال کل سود رو میدن که اینطوری جالب نیست اصلا.
    سلام
    حالا متوجه منظورتون شدم که شما به چی میگین جریمه
    بعضی بانکها و موسسه ها سودِ بلندمدت رو ماهیانه واریز میکنند
    یعنی به قول شما 22% تقسیم بر 12 ماه میشه و ماهیانه 1.83% واریز میشه
    حالا اگر سپرده گذار بره زوتر از سر رسید پول رو بگیره بهش میگن
    ماهی 1.83% سود دادیم بهت بشرطی که تا یکسال پولت رو دست نزنی
    حالا که اومدی زودتر پولت رو میخوای پس باید مابه التفاوت سودهائی رو که گرفتی پس بدی و چون پولت دستِ ما هست پس دیگه لزومی نداره سودهای اضافه رو بیاری پس بدی , ما خودمون از اصلِ پولت سودهای زیادی رو کم میکنیم و بقیه ی پولت رو بهت میدیم

این جریمه حساب نمیشه , این فقط تغییر مقدار سود هست که بخاطر زودتر برداشتنِ پولتون انجام میشه
    جریمه یعنی اینکه شما نه تنها هیچ سودی نگیرین بلکه یه چیزی هم از پولتون کسر کنند مثل بعضی از بانکهای اروپا و شاید هم امریکا که سود سالیانشون منفیِ 0.5% هست ( -0.5%)
    یعنی از مبلغی که مدتِ معینی در بانک خوابیده باشه ( مثلاً نه ماه یا یک سال ) نیم درصد کسر میکنند
    این کار رو برای این انجام میدن که مردم مجبور بشند خودشون کار کنند و شغل بیافرینند .
    علت دیگرش هم اینه که بانکها پروژه هائی که پول ساز باشه ندارند و نمیتونند به سپرده گذارها سودی بدند
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-10-2014 at 16:45.

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    حالا متوجه منظورتون شدم که شما به چی میگین جریمه
    بعضی بانکها و موسسه ها سودِ بلندمدت رو ماهیانه واریز میکنند
    یعنی به قول شما 22% تقسیم بر 12 ماه میشه و ماهیانه 1.83% واریز میشه
    حالا اگر سپرده گذار بره زوتر از سر رسید پول رو بگیره بهش میگن
    ماهی 1.83% سود دادیم بهت بشرطی که تا یکسال پولت رو دست نزنی
    حالا که اومدی زودتر پولت رو میخوای پس باید مابه التفاوت سودهائی رو که گرفتی پس بدی و چون پولت دستِ ما هست پس دیگه لزومی نداره سودهای اضافه رو بیاری پس بدی , ما خودمون از اصلِ پولت سودهای زیادی رو کم میکنیم و بقیه ی پولت رو بهت میدیم

این جریمه حساب نمیشه , این فقط تغییر مقدار سود هست که بخاطر زودتر برداشتنِ پولتون انجام میشه
    جریمه یعنی اینکه شما نه تنها هیچ سودی نگیرین بلکه یه چیزی هم از پولتون کسر کنند مثل بعضی از بانکهای اروپا و شاید هم امریکا که سود سالیانشون منفیِ 0.5% هست ( -0.5%)
    یعنی از مبلغی که مدتِ معینی در بانک خوابیده باشه ( مثلاً نه ماه یا یک سال ) نیم درصد کسر میکنند
    این کار رو برای این انجام میدن که مردم مجبور بشند خودشون کار کنند و شغل بیافرینند .
    علت دیگرش هم اینه که بانکها پروژه هائی که پول ساز باشه ندارند و نمیتونند به سپرده گذارها سودی بدند
    با سلام
    سود سپرده به صورت ماهیانه به حساب واریز می شود
    یعنی اگه شما مثلا دهم یک ماه سپرده باز کردید دهم ماه بعد به حساب شما واریز میشه(البته اکثر بانکها اینطور هست)
    اگه پولتون رو زودتر از یکسال بردارید(با توجه به اینکه اکثر بانکها الان فقط یکساله با نرخ 22درصد افتتاح می کنند)به صورت سیستمی به سپرده شما سود کوتاه مدت منهای نیم درصد تعلق خواهد گرفت(با توجه به اینکه نرخ کوتاه مدت در اکثر بانکها الان 10 درصد می باشد سود متعلقه به سپرده شما 9/5% خواهد بود)در این صورت با توجه به واریز سود در هر ماه تفاوت سود واریزی اضافی از اصل سپرده شما کسر خواهد شد
    بهترین راه حل پیشنهادی این است که شما پولتون را به چند سپرده تقسیم کنید(مثلا 10 میلیون رو 5 تا سپرده 2 میلیون باز کنید)اونوقت دیگه خیلی ضرر نمی کنید

10. 2 کاربر از mehdi735 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هزینه افتتاح هر حساب بلند مدت چقدره؟ آیا بانک ها تعدد حساب بلند مدت را قبول می کنن.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

هزینه افتتاح هر حساب بلند مدت چقدره؟ آیا بانک ها تعدد حساب بلند مدت را قبول می کنن.
    اگر منظورتون مبلغیه که از شما میگیرن برای افتتاح حساب ، خیلی نیست

اما اگر منظورتون حداقل مقداریه که شما باید سپرده گذاری کنی، باید بگم که محدودیتی نداره نه حداقلی و نه حداکثری

برخی تعدد رو قبول می کنن(دوستان میگن من در جریان اینکه کدوما قبول می کنن نیستم) و برخی هم باید تو چند شعبشون اقدام به اینکار کنید

13. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان
    راهنمایی کنید میخوام ۱۵ تا ۲۰ میلیون وام بگیرم کدوم موسسات یا بانک ها بدون سپرده یا حداقل با مدت انتظار کم با درصد معقول (کوثر ۳۰٪ میداد) میدن
    سپاس فراوان

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خب مگه سود یکساله 22% نیست؟ و اینکه سر هر ماه 22% تقسیم بر 12 که میشه 1.83% سود کل سپرده رو میرزن به حسابت. مثلا اگر 30 تومن میذاری هر ماه 550 میریزن.
    دوستان اینطور که تو سایت بانک ملی زده فرمول محاسبه سود اینطوری نیست!
    تو بانک فرمول رو این زده :
    تعداد روزهای واقعی هر سال × 100 / (تعداد روزهای واقعی هرماه × نرخ × مبلغ سپرده ) = سود علی الحساب ماهانه
    یعنی واسه 30 تومن میشه ماهی 660 نه 550 !
    من قبلا چندجا سپرده کوتاه مدت داشتم، 10% رو به همون روش اول محاسبه میکردن نه دوم. شاید بانک ملی اینطوری میخواد سود بیشتری بده ولی صداش رو در نیاره.
    ........
    ویرایش:
    اشتباه از خودم بود ، طبق فرمول میشه 542 . یعنی بیشتر که نیست هیچ، 8تومن هم کمتر از فرمول اول در میاد!
    Last edited by vivabarca; 29-10-2014 at 18:15.

16. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان که این طور نوشته
    تعداد روزهای واقعی سال × 100 / نرخ × کمترین مانده روز = سود روزانه مجموعه سودهای روزانه = سود علی الحساب ماهانه
    اینقدر مدیر سایتشون باحاله که فاصله هم نذاشته منظورش اینه
    تعداد روزهای واقعی سال × 100 / نرخ × کمترین مانده روز = سود روزانه
    مجموعه سودهای روزانه = سود علی الحساب ماهانه

اما بازم اشتباه نوشته
    درستش اینه نرخ تقسیم بر 365 ضربدر حداقل موجودی ضربدر 30 برای یک ماه. شما خیلی خوش خیال نباشه اگر محاسبه خودش استفاده کنی همین میشه

مثلا سود یک میلیون برای 30 روز
    8219.178
    273.9726
    0.000274
    اول سود 30 روز
    دومی سود یک روز
    و سومی نرخ سود یک روز حاصل تقسیم ده درصد بر 365

18. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •