اقا این لیست زیاد درست نیستا مثلا کارن از ساعت 1تا 4در سوپر مارکت نه تا ساعت 6یا دراسکه بودنش هرروز ونجا نیست الان داشتم بازی می کردم ساعت 6عصر رفتم که بهش کادو بدم اونجا نبود
اقا این لیست زیاد درست نیستا مثلا کارن از ساعت 1تا 4در سوپر مارکت نه تا ساعت 6یا دراسکه بودنش هرروز ونجا نیست الان داشتم بازی می کردم ساعت 6عصر رفتم که بهش کادو بدم اونجا نبود
1.مگه بعد از ساعت 4 میتونیم بریم سوپر مارکت که ببینیم اونجا نیست.
2.در روزهاي يكشنبه در مسافرخانه و در ساعت 4 بعد از ظهردر اسكله هست.![]()
1-الهه که دوتا دیدیم اون 5 تا که در اصل6تاس همون برگ پرینت شده ماهی های افسانه ای است که بعضیاشون واقعی ان
2-اره
3-برای کادو دادن و پخت غذا
4-ازاین سوال هم سردرنیاوردم که منظورت چیه![]()
نه!
تا 21 یا 24 روز فکر کنم طول می کشه.
وی وی وی چه خبره هر چه قدر طول بکشه از 17 دهم بیشتر طول نمی کشه حالا بذار ببینیم حاج خانوم چی می گنن البته معلوم یست کجاس
نه!نوشته شده توسط hopee
.اگه تولدت بیفته روز فستیوال نمیشه درستش کرد؟
از همون اول سعی کنید تولدتون رو روز درستی انتخاب کنید.
چون فستیوال ها جابه جا نمی شن می تونید یک روزی رو که نه تولد کسی باشه و نه فستیوالی رو به عنوان تولد انتخاب کنید.
یک روز اشتباه کردم: 20 روز.
اشتباهم به خاطر این بود که من بعضی وقتها گیج میزدم. البته اون زمانهایی که گل خونه نداشتم مجبور بودم که روز دوم تابستون بذرهارو بکارم که 21 ام برداشت کنم.
یه نکته : برای احضار اله زندگی میتونیم به جای میوه ها و سبزیجات از تخم مرغ و شیر استفاده کنیم.
دستت درد نکنه برام یه شک شده بود اخه من تو زمستان کاشتم تا اونجای که یادم میاد 17 دهم دراومد که دو سه روزی به خاطر طوفان و فراموشی یادم رفته بود اب بدم شاید من اشتباه می کردم
اولآ این که من احتیاجی به عشق پاپوری ندارم و خودم یه نداجون دارم که قلبم داره براش
دومآ هم اینکه دور از چشم شما الان پاپوری جونت دو ماهه پا به ماه است
این کارن خانومم فقط سه شنبه میاد تو ساحل . جاتون خالی یه بار که رفتم اونجا تا دیر وقت
جلوشو گرفتم که نره خونشون و بعد ...
بابا زورم که بزنی تو تابستون دو بار بیشتر نمیشه برداشت کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)