تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 860 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اقا این لیست زیاد درست نیستا مثلا کارن از ساعت 1تا 4در سوپر مارکت نه تا ساعت 6یا دراسکه بودنش هرروز ونجا نیست الان داشتم بازی می کردم ساعت 6عصر رفتم که بهش کادو بدم اونجا نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اقا این لیست زیاد درست نیستا مثلا کارن از ساعت 1تا 4در سوپر مارکت نه تا ساعت 6یا دراسکه بودنش هرروز ونجا نیست الان داشتم بازی می کردم ساعت 6عصر رفتم که بهش کادو بدم اونجا نبود
    1.مگه بعد از ساعت 4 میتونیم بریم سوپر مارکت که ببینیم اونجا نیست.
    2.در روزهاي يكشنبه در مسافرخانه و در ساعت 4 بعد از ظهردر اسكله هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

مرسی aquauest جون
    چند تا سوال دیگه
    1.دوستان شماها خودتون چند تا الهه رو دیدید ؟(خودتون) واقعا 5 تا الهه تو بازی هست یا اینم مثل حرفای دیگه لوحه خانس؟
    2.آیا دیدن اله ها به معنی آزاد کردنشون ؟
    3.پرتقال به چه دردی می خوره؟
    4.اگه تولدت بیفته روز فستیوال نمیشه درستش کرد؟
    پیشاپیش از جواباتون ممنون
    1-الهه که دوتا دیدیم اون 5 تا که در اصل6تاس همون برگ پرینت شده ماهی های افسانه ای است که بعضیاشون واقعی ان
    2-اره
    3-برای کادو دادن و پخت غذا
    4-ازاین سوال هم سردرنیاوردم که منظورت چیه

4. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها سلام یه سوال فقط زود جواب بدین بهم
    اگه اول تابستان اناناس بکارم برای 15رشد می کنه یانه

نه!

تا 21 یا 24 روز فکر کنم طول می کشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

نه!

تا 21 یا 24 روز فکر کنم طول می کشه.
    وی وی وی چه خبره هر چه قدر طول بکشه از 17 دهم بیشتر طول نمی کشه حالا بذار ببینیم حاج خانوم چی می گنن البته معلوم یست کجاس

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نوشته شده توسط hopee

.اگه تولدت بیفته روز فستیوال نمیشه درستش کرد؟
    نه!
    از همون اول سعی کنید تولدتون رو روز درستی انتخاب کنید.
    چون فستیوال ها جابه جا نمی شن می تونید یک روزی رو که نه تولد کسی باشه و نه فستیوالی رو به عنوان تولد انتخاب کنید.

8. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وی وی وی چه خبره هر چه قدر طول بکشه از 17 دهم بیشتر طول نمی کشه حالا بذار ببینیم حاج خانوم چی می گنن البته معلوم یست کجاس

یک روز اشتباه کردم : 20 روز.
    اشتباهم به خاطر این بود که من بعضی وقتها گیج میزدم. البته اون زمانهایی که گل خونه نداشتم مجبور بودم که روز دوم تابستون بذرهارو بکارم که 21 ام برداشت کنم.

10. 2 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یه نکته : برای احضار اله زندگی میتونیم به جای میوه ها و سبزیجات از تخم مرغ و شیر استفاده کنیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

یک روز اشتباه کردم : 20 روز.
    اشتباهم به خاطر این بود که من بعضی وقتها گیج میزدم. البته اون زمانهایی که گل خونه نداشتم مجبور بودم که روز دوم تابستون بذرهارو بکارم که 21 ام برداشت کنم.
    دستت درد نکنه برام یه شک شده بود اخه من تو زمستان کاشتم تا اونجای که یادم میاد 17 دهم دراومد که دو سه روزی به خاطر طوفان و فراموشی یادم رفته بود اب بدم شاید من اشتباه می کردم

13. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Jomoong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

10

سلام.

آنانکه جدید اومدن از ته دل خوش اومدن! قدم به رنجه گذاشتن... چیزه... یعنی قدم رنجه فرمودن. قدمشون روی چشم.... هوی بچه... چایی بیریز واسه مهمونا... دهه!

خدمت دوست گرامی و گلم جناب aquaquest عرض کنم که اگر بتونید یه هم چین چیزی دربیارید که خیلی خوبه:

(برای مثال)
    پاپوری: Popuri

دختر لیلیا (lilia) ، خواهر ریک (rick) و دوست کای (kai) . منزل: Poultry farm مرغداری.
    تولد: سوم تابستان. و اگه تولد شما اون روز باشه میره واسه دهم تابستان.
    بیوگرافی: یک دختر با عواطف بچه گانه با خلقیات وحشیانه و رفتار زیرکانه. کای می خواد برای اون نقش پدر رو بازی کنه ولی پاپوری قبول نمی کنه. او کای رو دوست داره که تابستون به دهکده میاد. ولی احتمالا این دوست داشتن الکیه و برای اینه که حال ریک رو بگیره. چون ریک از کای بدش میاد. و پاپوری leyth بزرگوار رو از ته ته ته ته دل دوست داره و اصلا هم به کسانی مثل jomoong محل نمی گذاره.

رفتار روزانه:
    همه ی روزها جز یکشنبه: ::: 6 تا 7 صبح: داخل خونه. 7 تا 7:45 صبح: در راه منزل تا چشمه آب گرم. 7:45 تا 10 صبح: چشمه ی آب گرم. 10 تا 10:45 صبح: در راه چشمه تا منزل. 10:45 تا بوق سگ: داخل منزل. ولی روزهای بارانی را داخل منزل نشسته و از پشت شیشه به باران می نگرد و بافتنی می بافد.

یکشنبه ها: ::: 6 تا 9 صبح: داخل منزل. 9 تا 9:30 صبح بین راه منزل تا کلیسا. 9:30 صبح تا 1 ظهر: توی کلیسا. 1 تا 1:30 در راه کلیسا تا میدون شهر. 1:30 تا 5:30 میدون شهر. 5:30 تا 6 در راه میدون تا منزل. 6 تا... - مؤدب باش فرزندم ... - به هر دو تخم چشمم ای درویش ... 6 عصر به بعد: داخل منزل. و روزهای بارونی هم بعد از بیرون اومدن از کلیسا از 1 تا 1:30 میرسه خونه و بازهم به بافتن مشغول میشه.

هدیه ها:
    عاشق اینهاست: گل صورتی (شاید به خاطر رنگ موهاش)، تخم مرغ آب پز شده توسط چشمه، گل کاغذی، عسل، کیک شکلاتی، بستنی (شاید به خاطر کای)، ساندویچ، املت برنجی (rice omelet)، املت، شکلات، مربای توت فرنگی، چای، نیمرو، تخم مرغ آب پز، مربای سیب، کیک، جواهرات، شیر و توت فرنگی، شربت میوه، کیک سیب، شیر داغ.

متنفر از اینهاست: کلن هرچی چرت و پرته بهش ندید. از سنگ و چوب توی زمین گرفته تا گنجهای معدن. علف هایی که از زمین خودتون و دیگران پیدا میکنید. آشغالهایی که از ماهیگیری به دست میارید. داروجات، غذای گاو و گوسفند و مرغ و ماهی و ... مثله اینکه بچه ی خوبی هم هست و از مشروب (wine) هم متنفره. (آخه چرا پاپی جونم؟ دو روزپیش من باشی، آداب مشروب خواری بهت یاد میدم با پیاله و سبو و سراحی و جام و اینا که هیچی با پارچ می نوشیم به سلامتی بر و بچس فروم )

و تازه میشه از این هم فراتر رفت و حرفهایی رو که در رنگ های مختلف قلبشون میزنن رو نوشت:

خوشامد گویی:
    بار اول: " ها؟ تو یالقوز دیگه کی هستی؟"
    بار دوم: (با خودش حرف میزند) "این یارو پخمه هه داره زیادی با من حرف می زنه ها"

قلب قرمز:
    بار اول: "اوه، leyth! تو همیشه با من مثل آدم بزرگا رفتار میکنی"
    بار دوم: "من قدیما پسرای شیطون بلا و تخس و تند وتیز رو دوست داشتم. ولی فکر میکنم بچه های خفقون گرفته ای مثل تو بهتر هستند!"

_

البته منظورم ساختار و کامل بودن مطلب از هر حیث و جهت هست. تقسیم بندی شده، عنوان بندی شده و..

نه اینکه مثل من چرت و پرت لاشون بنویسید!. متاسفانه من به این طور نوشتن عادت کردم و هر کاری می کنم ولم نمی کنه. چند بار هم خودمو به تخت بستم ولی نشد. به مرکز ترک احتیاط هم رفتم ولی گفتن تو کارت از این حرفا گذشته برو کنار جدول بمیر. من هم تا الآن دارم با دیو اعتیاد مبارزه میکنم.
    برای پیروزی همه ی معتادین بر نفسشون و رهایی از این معضل اجتماعی سلواط بولند خطم کن.
    اولآ این که من احتیاجی به عشق پاپوری ندارم و خودم یه نداجون دارم که قلبم داره براش
    دومآ هم اینکه دور از چشم شما الان پاپوری جونت دو ماهه پا به ماه است

این کارن خانومم فقط سه شنبه میاد تو ساحل . جاتون خالی یه بار که رفتم اونجا تا دیر وقت
    جلوشو گرفتم که نره خونشون و بعد ...

دستت درد نکنه برام یه شک شده بود اخه من تو زمستان کاشتم تا اونجای که یادم میاد 17 دهم دراومد که دو سه روزی به خاطر طوفان و فراموشی یادم رفته بود اب بدم شاید من اشتباه می کردم
    بابا زورم که بزنی تو تابستون دو بار بیشتر نمیشه برداشت کرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •