تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 430 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

داره خودمونی میشه Masoud-Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من قبل از روت کردن گوشیم و انتقال برنامه ها حافظه گوشیم فقط 30 مگابایت خالی داشت ! اصلا هم کندی احساس نمی شد !!
    الان هم همه ی اون برنامه ها رو به مموری کارت انتقال دادم حدود 280 مگابایت فضای آزاد دارم , 170 مگ هم رم آزاد

یه آرک اس دیگه هم هست که بیلد نامبر اون بالا تر از گوشی خودم هست احساس می کنم اون روون تر از مال من عمل می کنه بیلدنامبر گوشی خودم 26 هست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من قبل از روت کردن گوشیم و انتقال برنامه ها حافظه گوشیم فقط 30 مگابایت خالی داشت ! اصلا هم کندی احساس نمی شد !!
    الان هم همه ی اون برنامه ها رو به مموری کارت انتقال دادم حدود 280 مگابایت فضای آزاد دارم , 170 مگ هم رم آزاد

یه آرک اس دیگه هم هست که بیلد نامبر اون بالا تر از گوشی خودم هست احساس می کنم اون روون تر از مال من عمل می کنه بیلدنامبر گوشی خودم 26 هست
    منظور ما رم هست نه حافظه داخلی
    حافظه تا خرخره هم پر بشه احتمالا سرعت گوشی کم نشه

3. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

منظور ما رم هست نه حافظه داخلی
    حافظه تا خرخره هم پر بشه احتمالا سرعت گوشی کم نشه
    پس چرا به این دوستون داری می گی چه قد فضای آزاد داری ؟ که اونم در جواب گفت 50 مگ ! شما هم گفتی گوشی رو روت کن و برنامه های اضافی رو حذف کن تا فضات بیشتر شه !

این دوستمون هم مشکلش سرعت بود
    سرعت هم 100% با فضا رابطه ی مستقیم داره ! شما هر چی حافظه ی گوشیت خالی تر باشه سرعت گوشیت بهتر هست ( منظور از حافظه گوشی حافظه ی اینترنال هست ) توضیح زیادی نمی دم مقاله های زیادی در این باره تو نت هست می تونید برید بخوند ! :|
    شما تا خرخره برنامه و بازی نصب کن اون وقت متوجه می شی ! گوشی دیر استارت آپ می شه ، چرخش توی منو کند تر می شه ، اجرای بازی و برنامه ها هم کند تر می شن ( نمونش بازی GTA III که چند صفحه قبل تر یکی گفت ، دلیلش هم حافظه ی پر گوشی بود و این بازی درست اجرا نمی شد )
    درست اجرا نشدن بازی ها و برنامه ها هیچ ربطی به تعداد ویجیت ها نداره ! شاید من 50 تا ویجیت نصب کرده باشم ولی از یکیشم استفاده نکنم !
    هوم اسکرین گوشی رو نباید زیاد شلوغ کرد ( دلیلشم اینه که گوشی هنگام استارت آپ باید تمام این وجیت هایی که تو هوم اسکرین استفاده کردید و برنامه ها و بازی هایی که شرت کاتشون رو تو هوم اسکرین قرار دادید رو لود کنه ، که باعث می شه گوشی دیر تر استارت آپ شه )

در آخر سعی کنید زیاد گوشی رو سنگین نکنید !
    Last edited by Masoud-Studio; 19-01-2012 at 13:32.

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام این ارک قیمتش به خاطر دولار اینقد افزایش یافته؟ایا امکان داره ارک از اینی که هست گرونترم بشه؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام این ارک قیمتش به خاطر دولار اینقد افزایش یافته؟ایا امکان داره ارک از اینی که هست گرونترم بشه؟
    سلام

من آرک اس سفید خریدم تقریبن 3 یا 4 هفته پیش 520 تومن بدون گارانتی...الان آرک اس شده 730 تومن بدونن گارانتی من امروز قیمت کردم...

به نظر من گرونترم میشه...

7. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بچه ها یه سوال داشتم میدونم جاش اینجا نیست ولی خواهشا بدون تعصب بگید.من الان 4 ماهه ارک دارم ولی خیلی دوس دارم ایفونو تجربه کنم بودجمم به ایفون 4 نمیرسه ایا ارزش داره من گوشیمو با ایفون 3gs عوض کنم؟خیلیا میگن 3gs دیگه منسوخ شده .نظر شماها چیه؟البته واسه عوض کردنش هیچ پول اضافه ای نمیدما چون واسه یکی از اشناهاست اگه بخوام عوض کنم باهاش تاق میزنم.خواهشا نظراتتونو بگید

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

به نظر من که اشتباه محضه

10. این کاربر از ATA FARZADI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آیفون 3gs هم من کار کردم
    به نظر من آرک بهتر هست ! پشت آیفون 3g بیش از حد داغ می کنه ! ( البته می گن با آپدیت این مشکل رفع می شه )
    اکثر برنامه هایی که روی اون آیفون داشتم رو واسه اندروید گیر اوردم اما برتری که نسبت به آرک اس داشت دیدم شتاب سنج قوی ترش بود !
    آرک از نظر من بهتره تا آیفون 3gs
    نو هم گیرت نمیاد ! دست دو !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اشتباهه...

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

پس یعنی این کارو نکنم؟یعنی 3gs هیچ برتری نسبت به ارک نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •