تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 507 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان یه تجربه مفید

توصیه میکنم اینو به همه بگید شاید یه روزی هم به درد خودتون خورد .

هر وقت ماشین رو جایی شلوغ پارک میکنین . جوری که جای مناسبی پارک نیست . جوری که ممکنه کسی نتونه دربیاد و همون نزدیکی کار دارید . شماره تماس خودتون رو بر روی یک کاغذ بزرگ بنویسید (اینو همیشه داشته باشید موقع پارک کردن استفاده کنید )و بزارید روی داشبورد به طوری که از پشت شیشه برای همه قابل دیدن باشد .

شده برام اتفاق افتاده که یکی ماشینش رو جوری زده بود نمیتونستم ماشنم رو از پارک دربیارم و برم . دیدم طرف شمارش رو بزرگ نوشته روی یک کاغذ و گزاشته روی داشتبود . تماس گرفتم و اومد و ماشین رو جابه جا کرد .

خوبیش اینکه که وقتی شمارتو مینویسی . طرف زنگ بزنه بگه بیای ماشینت رو جابه جا کنی وقتی جا به جا کردی میتونی ماشین خودتو بزنی جای پارک ماشین طرف که میخواد بره .

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رک بودن یعنی که یکجا ازتون یک سوال پرسیدن و درخواست کردند به راحتی بله یا خیر بگید.
    نه اینکه فکر کنید رک بودن یعنی بی تربیتی و بی ادبی و عدم رعایت اداب اجتماعی.
    مثلا تو جامعه دیده میشه طرف میگه به نظر من ماشینی که خریدی خیلی زشته.
    یا خودم دیدم طرف به کسی خیلی جدی میگه تو خیلی زشتی .
    جالب هست این افراد فکر میکنند ادم رک و صادقی هستند و خودشون را روشنفکر وراستگو میدونند .ولی اینکار ها هیچ معنی دیگه جز بی تربیتی و بی ادبی نمیده.

3. 14 کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

قطعا خیلی باز و راحت صحبت کردن در مورد مسائلی که به ما مربوط نیست نشانه رک و صادق بودن نیست
    ولی به نظرم اگر موضوعی ادم رو درگیر میکنه به جای خود خوری بهتره که مودبانه و با صراحت بیانش کنیم تا اینکه خودمون رو درگیر قضیه کنیم!
    اینجوری نه تضاهر کردیم نه خود خوری!

5. 6 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

گرفتاری ها...
    راز ها ............
    اندوخته ها.....
    دانش ............
    و......................خود را به هیچ کس به جز پدر ومادرتون یا خواهر و برادرتون نگید

7. 12 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام

من مغازه دارم. خیلی روی سلام کردن حساسم. اصلا اگر کسی سلام نکنه بیاد مغازه شدیدا ناراحت میشم. با این حال کلا همیشه اولین نفری هستم که سلام میکنم. حتی اگر پستهای منو توی تاپیک ها ببینید همیشه اولش سلام رو مینویسم. (عادت کردم) حتی به مشتری هم اول من سلام میکنم.

خیلی خوبه طرف میاد داخل مغازه سلام کنه وقتی هم میره بیرون یا تشکر کنه یا خداحافظی یه چیزی . . .

حالا مغازه نه هرجای دیگه
    Last edited by AliSub; 07-08-2014 at 22:38.

9. 12 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه وقتایی هست که به خاطر اتفاقای بدی که برامون میفته (مثل مرگ یه عزیز) یه مدت افسرده میشیم، توی لاک خودمون میریم و بدبین و پوچ گرا (همون واقع بین!) میشیم. معمولا این جور موقع ها سمت مهمونی ها و آهنگای شاد نمیریم و بیشتر توی خونه و در حال گوش دادن به آهنگای غمگین... یا بعضیا هم سیگارو چند برابر میکشن... یا میشینیم پای درد دل با آدمای افسرده تر از خودمون...

تجربه من
    : این بدترین کاریه که دارین در حق خودتون می کنید. این آهنگا و فیلما و سریالای غمگین و نوآر که دنیا و هستی رو پر از رنج و سیاه و بی هدف و جبری نشون میده( هر چند هنری و جایزه گرفته و واقعیت زندگی باشه ) در واقع قدرت برگشتن به حال خوبتون رو ازتون می گیره و درد و غم تون رو عمیق تر و درونی تر میکنه و کاری میکنه که بهش عادت کنید و حالا حالاها تو فاز غم و انزوا بمونید و به خودآزاری تون حق بدین و ادامه اش بدین...

کاری که من کردم
    : تمام آهنگای غمگین یا خاطره آور رو از هاردم پاک کردم (اگه دلتون نمیاد حداقل توی دی وی دی بریزید و از هارد پاک کنید)، تا جایی که بشه سریالا و فیلمایی که توش از بیماری، مرگ یه عزیز، فقر و طلاق و خیانت و... نشون میده یا طرف از زندگی بریده و پوچ گرا شده نمی بینم چون بعضا باعث یاداوری خاطرات تلخ میشن و در کل حالمو بد می کنن. به جاش یه برنامه طنز حتی شده تکراری و قدیمی که دوست دارم و می دونم حالمو خوب می کنه می بینم، مثل سریال how I met your mother یا سریال ترش و شیرین و بزنگاه (عطاران).... با کسی از مشکلات و ناراحتی هام حرف نمیزنم چون دوباره یادم میاد و حالم بد میشه تا اینکه سبک شم.... در واقع مدتیه از آدمایی که ناله میکنن فراری و بیزار شدم تا اینکه دلم براشون بسوزه و بگم بیچاره زندگیش چقدر سخته...

حرف آخر زندگی ادامه داره، خودتون رو دوست داشته باشید و با اینجور کارها و عادتها که انرژی و روح زندگی و انگیزه تون رو میسوزونه به خودتون ظلم نکنید.
    طبیعت ، موسیقی (بیکلام و لایت نه غمگین)، مشغول شدن به کار، پیاده روی و ورزش سبک یا دعا خیلی بهتر جواب میده (تست شده و گارانتی شده)
    Last edited by miss_ava7; 08-08-2014 at 20:50.

11. 14 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کیبورد لپتاپ من فقط حروف انگلیسی روش چاپ شده و همیشه مجبور می شدم چه موقع سرچ یه کلمه چه تایپ یه مقاله فارسی یه کیبورد دیگه از طریق یو اس بی به لپتاپ وصل کنم یا از سایت های آنلاین کیبورد مجازی فارسی استفاده کنم و این قضیه خیلی آزاردهنده بود و تایپ پروژه ها و ... رو کند می کرد..

راه حلی که به ذهنم رسید این بود: فرنچ سفیدم ( از لوازم آرایشی) رو برداشتم و روی دکمه ها حروف فارسی رو نوشتم و مشکلم حل شد.
    شاید چسبوندن برچسب هم بد فکری نباشه...

توجه: این روش ریسک بالایی داره! چون اگه اشتباه یا بد خط بنویسید با دستمال نمدار پاک نمیشه و میدونید لاک با استون پاک میشه که میتونه رنگ کیبورد رو بلند کنه.. من چون لپتاپم قدیمیه اینکارو کردم و خوشبختانه دستم نلرزید و نیازی به پاک کردن با استون پیدا نکردم.( معذرت بابت کیفیت پایین عکس)

13. 15 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

پیرو پست بانو آوا چند نکته کاربردی پیرامون کامپیوتر به ذهنم رسید گفتم بگم بهتون شاید به دردتون خورد!
    اول این که تلاش کنید تایپ ده انگشتی یاد بگیرید. کلا 10 جلسه بیشتر نیست. استاد ما خیلی سختگیر بود و اصلا نمیذاشت به مانیتور و کیبورد نگاه کنیم و همین باعث شد که الآن من بتونم با سرعت متناسب و خوبی تایپ کنم. اگر کلاس نمیرید حداقل از طریق آموزش های مالتی مدیا (البته نه هر مجموعه آموزشی ای) یاد بگیرید که خیلی خیلی به کارتون خواهد اومد. نکته خوبش اینه که دیگه دنبال حروف پارسی و لاتین نمیگردید و همش در ناخودآگاهتون نقش بسته و خودکار بدون هیچ فکر کردنی درباره جای دکمه ها درست تایپ می کنید
    دوم این که اگر ناچار شدید برچسب روی کیبوردتون بچسبونید حتما به این نکته توجه کنید که کیبوردتون نور پسزمینه (Backlight) داره یا نه. اگر داره حتما از برچسب های شیشه ای بهره بگیرید وگرنه میتونید از هر نوع برچسب - حتی مات و رنگی - بهره بگیرید. ولی اگر برچسب مات بگیرید و روی کیبورد با نور پسزمینه بچسبونید عملا همون روشنایی حروف لاتین رو هم از دست میدین و بدجور براتون دردسر میشه (مخصوصا شبا که میخواید با سیستم کار کنید!)
    سوم این که از لاک و فرنچ برای نوشتن روی کیبورد استفاده نکنید مگر این که مثل لپ تاپ آوا خانم سیستمتون قدیمی باشه و صد البته دستتون نلرزه و خرابکاری نکنید. چون فقط با استون میشه درستش کرد که اونم رنگ لپ تاپو نیست میکنه
    چهارم این که زیر کیبورد مخصوصا کیبورد لپ تاپ خیلی آشغال و پرز و پشم جمع میشه! از ناخن یا هر شئ نوک تیز دیگه برای تمیزکاری استفاده نکنید که مثل من دکمه کیبوردتون کنده میشه! برای تمیز کردنش اگر خیلی حوصله دارید یه پوست تخمه آفتابگردان رو از وسط به شکل عمودی نصف کنید و سپس با لبه تیزش آروم زیر کیبورد رو تمیز کنید. خودم به شخصه خیلی این کارو دوست دارم بهم آرامش میده اگر هم حوصله ندارید برس ویژه جاروی پرده رو بزنید سر جارو برقی و با فشار متوسط شروع کنید به جارو کردن. فقط دقت کنید که موهای برس حتما لای درزهای کیبورد بره. ولی این کارو با آرامش انجام بدید که یه وقت کیبوردتون صدمه نبینه. با این دو روش می تونید درزهای تاچ پد ها رو هم تمیز کنید
    شاد باشید

15. 9 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض چطوری با استفاده از کولر آبی هوای توی خونه رو از گرد و غبار تمیز کنیم

سلام
    اگر از کولر آبی استفاده میکنین و از گرد و غبار متنفر هستین , این مطلب رو بخونین :
    همونطور که میدونین کولر آبی هوای بیرون از خونه رو میفرسته توی خونه پس اگر گرد و غبار باشه توی هوا , مقدار زیادی از این گرد و غبار هم با هوا واردِ خونه میشه .
    برای اینکه بتونین ریزگردهای توی هوای خونه رو ببینین کافی هست که در یک اتاق کاملاً تاریک که باد هم جریان نداره فلاش موبایل یا یک چراغ قوه رو روشن کنین تا ببینین چقدر زیرگرد در هوای خانه هست .
    راهِ دیگرش اینه که صفحه ی موبایلتون رو کاملاً تمیز کنین و نیم ساعت بذارین توی خونه . بعد از نیم ساعت یا بیشتر خواهید دید که چقدر گرد و غبار نشسته روی صفحه ی موبایل .
    روشی هست که میشه تا حدود 50% یا بیشتر از گرد و غباری که با کولر آبی میاد توی خونه کم کرد .

کافی هست که دریچه های کولر آبی که پوشالها در اون هست رو با نوعی پارچه بپوشونید که به هوا اجازه ی عبور میده اما تا حد زیادی گرد و غبار رو میگیره ( شبیه به کاری که کیسه ی جارو برقی انجام میده )

بنده چیزی بهتر از پتوهای نازک و سبکِ مسافرتی پیدا نکردم

عکسهای بیشتر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این پتوهای نازک و بسیار سبکِ پُلی ستری رو اگر روی دهانتون بذارید میتونین خیلی راحت نفس بکشین اما اگر توی نور یا جلوی خورشید بگیرین تا حد زیادی نور رو میگیره
    یعنی هوا راحت ازش رد میشه اما گرد و غبار خصوصاً غبارهای نسبتاً بزرگ و غبارهای پود مانند ( مثل غبارهای اصفهان ) نمیتونه ازش رد بشه .
    یک پتوی دو نفره حدود 20 تا 30 تومن قیمت داره .
    روش نصب :
    باید به اندازه ی پنجره ی کولر که پوشال درونش هست از پتو ببُرید و بچسبونید به پنجره
    وقتی که کولر رو روشن میکنین پتو خودش محکم میچسبه به بنده ی پنجره ی کولر پس لزومی نداره که دور تا دورش کیپ باشه . فقط کافی هست هر ضلعش با چهار پیچ و واشر پهن وصل بشه به بدنه ی پنجره ی کولر . یعنی جمعاً میشه 12 پیچ و واشر از این نوع :

عکسهای بیشتر
    http://i01.i.aliimg.com/photo/v1/134662281/Self_tapping_Screw_with_flat_washer.jpg

http://i01.i.aliimg.com/img/pb/975/597/109/109597975_658.jpg

http://cdn3.volusion.com/9wsnr.t9nao/v/vspfiles/photos/A13027-1.jpg?1406146610

طول پیچ باید فقط 1 سانت باشه و قطر واشر باید حدِاقل 15mm باشه تا پتو خوب و محکم نگه داره
    اگر پتو به اندازه ی کافی بزرگ باشه نیاز به بریدن و قطعه کردن هم نداره بلکه اون رو میتونین بپیچین دورِ کولر به شکلی که همه ی دریچه ها رو بپوشونه , سپس با پیچها و واشرها نصبش کنین .
    با نصبِ این فیلتر بیش از 50% از گرد و غبار گرفته میشه و هوای توی خونه تا حد زیادی پاک و سالم میشه خصوصاً برای کسانی که افراد مُسن یا آسمی یا کودک دارند .
    خودِ پوشالهای خیس هم حدود 20% از گرد و غبار رو میگیره
    پس هرگز کولر رو با پوشال خشک روشن نکنین چون هم موتور زود داغ میشه و ممکنه بسوزه ( خصوصاً موتورهای ایرانی ) هم اینکه گرد و غبار روی پوشالها میاد توی خونه .
    همیشه 5 دقیقه قبل از روشن کردنِ کولر , پمپِ آب رو روشن کنین تا پوشالها خوب خیس بشه .
    برید روی پشت بام و مطمئن بشین که آب به مقدار مساوی روی همه ی پوشالها میریزه وگرنه یا کولر کج هست یا ناودانِ توی دریچه ها تراز نیست و باید با شل کردنِ پیچ تنظیمش تراز بشه .
    برای تمیز کردن این فیلترها ( پتوها ) میتونین دو هفته یک بار یا ماهی یک بار با جاروبرقی تمیزشون کنین و نیازی به باز کردن نداره .
    روی پتوها آب نریزین چون باعث چسبیدن گرد و غبار به اون میشه .
    اول فصلِ گرما میتونین بارش کنین و بتکونین و سپس بشورید و پس از خشک شدن دوباره بتکونید و نصب کنید .

این فیلتر تا حدود 2% از پرتابِ بادِ کولر کم میکنه که در مقابل کاری که انجام میده اهمیتی نداره ( برای کسانی که از گرد و غبار متنفرند ) .
    ====================================
    همین فیلتر رو برای کولر گازی هم میتونین درست کنین
    اطلاعات بیشتر در مورد کولر آبی و گازی :

اگر سوالی داشتین پیام خصوصی بزنید
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-08-2014 at 17:00. دليل: تصحیح

17. 8 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    چندتا نکته درمورد بیمارستان:
    اگه خدایی نکرده مشکلی براتون پیش اومد که لازم بود بستری یا عمل بشین این موارد رو رعایت کنین خیلی زودتر سلامتی تونو به دست میارین

قیل از عمل حتما از سرپرستار یا پزشک بپرسین دقیقا کجا رو باید شیو کنید اگه نامنظم یا ناقص شیو کنید علاوه مشکل برای پزشکتون بعدا احتمال عفونت رو میبره بالا (بهیاران و پرستاران بعضی هاشون حدودی میگن!)
    به همراهان بگین که وقت تو اتاق عمل هستین قبل از اینکه بیاین بیرون ملافه های تخت تون که میخواین باهاش بستری بشین عوض کنن (تو بعضی بیمارستان های دولتی و سطح پایین درست ملافه ها رو نمیشورن و بازم الودگی وجود داره تو این مواقع بهتره از خونه ملافه تمیز و سفید بیارین) یه بیمارستان میشناسم که پرسنل بخش مردانش خوب ملافه ها رو خوب ضد عفونی نمیکنن و بیمار بدبخت هم که که 24 ساعت بدون تحرک رو اون میخوابه و بعد مرخص شدن میفهمه چه بالایی سرش اومده (خیلی مواظب باشید)
    لباس عمل و پارچه هایی که داخل نالیون داده میشه به مریض جنسش خوب نیست و احتمل عرق سوز شدن بدن بیمار وجود داره عوض کنین بهتره
    اگه نمیتونین برین تووالت چند روز اولو ، لوله و لگن رو از بیرون تهیه کنید بعضی بیمارستان های دولتی متاسفانه اصلا ضد عفونی نمیکنن و خیلی خطرناکه! گذشته از اون خیلی دیدم طرف میاره بعد لوله ای که توش ادرار کرده و خالی کرده رو زیر تخت نگه میداره تا کسی استفاده نکنه! داخل اتاق نذارین اصلا
    بعضی از عمل ها بیمار نیاز داره که بی تحرک بمونه و بلند نشه ولی بعد از چند ساعت طرف دردش خیلی زیاد میشه نمیتونه تحمل کنه مخصوصا اگه عمل رو بالا تنه باشه اینجور مواقع بهتره تخت رو یکم بالا بیارین تا کمرتون تکون بخوره بیشتر این دردا از دراز کشیدن زیاد بی تحرک موندن کمرِ
    بالا سر اشپز های بیمارستان اصلا متخصص تغذیه نیست متاسفانه ، تا میتونین غذای خونگی میل کنین
    به یخچال هم اعتماد نکنین کمپوت ها و ابمیوه هایی که دوستان میارن بدنین همراهتون ببره خونه
    اگه پرستار و بهیار تون بی توجهی میکنه سریعا برین پیش روابط عمومی و گذارش کنید
    بعضی افراد هستن تا شب میشه داد بیداد میکنن واسه دردشون از این افراد دوری کنین
    تنها بستری نشین حتما به یک نفر بگین همراهتون باشه
    اگه مخدر هم میزنید بگین به دکترتون

در اخر بگم تمام بیمارستان ها وضعیتشون بد نیست ولی هستن بیمارستان هایی که پرسنلش یکم کم کاری میکنن (بیشتر دولتی ها در شهرستان ها)

امیدوارم هیچکدوم به کارتون نیاد و همیشه سر زنده و سلامت باشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •