تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 4105 اولاول ... 2653153553613623633643653663673683693754154658651365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یک سوال دیگه تو میدون تیر ، اگر یکی گلوله یا پوکه رو گم کنه راسته پدرشو در میارن ؟
    من حتی شنیدم می گن تا چند سال زندان و اعدا!!!!!!م هم پیش میره !!!!! راسته؟ یا طرف خالی می بست ؟
    دوست عزیز
    چرا این حرفا رو که اصلا بی معنا هم هستن باور میکنین.
    فوقش هزینه گلوله و بازداشت داره.
    اگر هم داداگاهی بشه که نمیشه جریمه نقدی و خلاص.(اونم برای کسایی که تو یگان گلوله بدزدن).
    وگرنه تو اموزشی تو سه تا قلت میزنی وئ دو تاسینه خیز و تمام.
    دوست عزیزمون هم قبل از من توضیح دادن.

2. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها سلام من میان دوره امدم از مرکز 01 ارتش یک سوال دارم بهمون گفتند که اگر از امتحان هایی که می گیرند از نمره 76 کمتر بشیم امریه لغو میشه و اگر از 66 کمتر بگیرید تجدید دوره میشه ؟ ایا راست می گن ؟
    منم دیروز از 06 پاسداران مرخصی میان دوره دادن تا 2 شنبه اومدم خونه
    به ما هم همین حرف ها رو میزنن ، اونجا میگن زیر 70 بشید تجدید دوره میشین ولی از هرکی میپرسیم حتی بعضی از کادری ها و وظیفه ها میگن چرت میگن ، تجدید دوره رو برای اونایی که خلاف سنگین انجام میدن میزنن .
    مثلا یارو چند بار سابقه سیگار کشیدن داشته باشه یا با کادری ها و افسر ها درگیری داشته باشه
    ولی شما سعی کن نمره هات بالا بشه ، 30 نمره فرمانده ات خیلی مهم هست
    نمره ها هم تو محل یگانت ظاهرا تاثیر گذار هست

دوستان ظاهرا سختی آموزشی سپری شده ، ما برای 29 ام آماده میشیم بریم اردو ، بعدش هم که ماه رمضون هست و دیگه تموم .

4. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من چون سينوزيت حاد دارم نميتونم به صورتم آبِ سرد بزنم، ميخواستم بدونم صبح ها آبگرم واسه شستن دست و صورت هست تو پادگان يا نه؟ البته خودم خيلي بعيد ميدونم باشه

كلا بيدار باش ساعت چنده؟ و چقدر واسه نظافتِ صبح وقت ميدن؟

يه سوال ديگه شنيدم بعضي وقتها واسه اينكه مطمئن بشن سربازها بهداشت فردي شونو رعايت ميكنن، لختشون ميكنن و اگه كسي مثلا موهاي زيربغلش رو نزده باشه تنبيه ميشه، اين حرفا درسته يا فقط يه مشت اراجيفه؟

كلا به رعايت يا عدم رعايت بهداشت فردي توجه ميكنن يا نه؟
    Last edited by urumchi; 14-07-2011 at 02:39.

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی داشتم این برگه کسری خدمت رو باید به پلیس +10 بدم با مدارک دیگه یا در مرحله بعد باید تحویل داد

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم دیروز از پادگان مالک اشتر اراک اومدم برای میان دوره تا دوشنبه 5 صبح ... سختی ش فقط یه هفته ده روز اول هست بعدش هم اونا فشار رو کم میکنن هم آدم عادت میکنه .... کسی اینجا از مالک اشتر اراک نیست ؟!

8. 2 کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

يه سوال ديگه شنيدم بعضي وقتها واسه اينكه مطمئن بشن سربازها بهداشت فردي شونو رعايت ميكنن، لختشون ميكنن و اگه كسي مثلا موهاي زيربغلش رو نزده باشه تنبيه ميشه، اين حرفا درسته يا فقط يه مشت اراجيفه؟

مرگ من اینا رو کی به شما میگه ؟
    نه عزیز جان این واقعیت نداره
    خدایی خیلی تعجب کردم چنین شایعه ای اصلا گفته شه

10. 5 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من چون سينوزيت حاد دارم نميتونم به صورتم آبِ سرد بزنم، ميخواستم بدونم صبح ها آبگرم واسه شستن دست و صورت هست تو پادگان يا نه؟ البته خودم خيلي بعيد ميدونم باشه

نه.شانسیه.ممکنه سرویس بهداشتیتون داشته باشه ممکنه هم مال عهد تیرکمون سنگی باشه و فقط آب سرد داشته باشه.
    بیدارباش ساعت 4 صبحه که اول میرین نظافت-بعد صبحونه-بعد نماز و بعد آموزش
    در مورد سوال سوم هم زیاد به حرف اینجور آدما گوش نده.یک کاه کوه میسازن و کلی حرف های مفت دیگه.

12. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان

می خواستم بدونم برای پذیرش تو سپاه باید دوره ی 45 روزه ی تکمیلی رو گذرونده باشی یا نه؟ کارت فعال چی؟

بعد موقعی که کارت سبز اومد باید برم دنبالش یا نه؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم دیروز از پادگان مالک اشتر اراک اومدم برای میان دوره تا دوشنبه 5 صبح ... سختی ش فقط یه هفته ده روز اول هست بعدش هم اونا فشار رو کم میکنن هم آدم عادت میکنه .... کسی اینجا از مالک اشتر اراک نیست ؟!
    منم از چهارشنبه تا ساعت 5 صبح دوشنبه اومدم میان دوره . من گردان کربلا افتادم . واقعا کثیف ترین و قدیمی ترین گردان مرکز آموزش مالک اشتر همین گردان کربلاست . ولی در کل راضیم . پادگان خوبیه و سخت گیری توش کمه . شما کدوم گردان افتادی ؟

15. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همونطور که دوستان هم گقنتن ، آبگرم بستگی به مرکز آموزش و گردان . گروهانی که توش میفتی داره . مثلا گروهان ما توی مالک اشتر اراک چون قدیمی ترینه ، نه آبگرم داره نه کولر سالم نه آبخوری ولی بعضی از گروهانهای گردانهای دیگه (مثل گردان ذوالفقار و عاشورا) تجهیزات خیلی بهتری دارن . مثلا دستشویی های گروهان ما نصفشون خرابه . شیرهای آب هم همینطور . بیدارباش هم ساعت 4:30 هست ولی اگه صبحونه نخوری یا خودت صبحونه داشته باشی میتونی نیم ساعت بیشتر بخوابی . ساعت 9:30 هم خاموشیه ولی تا بچه ها سر و صداهاشون تموم شه نزدیک 10:15 میشه .
    به هیج وجه سربازا رو لخت نمیکنن . خیالت راحت . حتی تو نیرو انتظامی چون امسال به ما توی استحقاقی هامون شورت ندادن ، شورت ها رو هم چک نمیکنن . چون قبلا میگفتن باید شورت حتما سفید باشه (موقع حموم رفتن) . فکر کنم تو ارتش سختگیری تو دوره ی آموزشی بیشتر باشه .

17. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •