زیر 1 تومان ZR
بالا 1 نومان 925 و nexus 5 و xperia z ultra
زیر 1 تومان ZR
بالا 1 نومان 925 و nexus 5 و xperia z ultra
اندروید بسته به بودجت Nexus 4 یا Nexus 5
ویندوزفون Lumia 925
سلام
تا 800/900 آیا هواوی را صلاح میدانید
Xperia SP گزینه بهتری میتونه باشه
سلام
من یک راهنمایی میخواستم:
من میخوام NOTE 3 بگیرم با مدل N9005 !
ولی متاسفانه تو شهر ما فقط سفارش اروپا هست و با چیزایی که تو نت خوندم، نتیجه خرید این گوشی ، لاک شدن هست!(مخصوصا که خیلی وسواس دارم همیشه از نظر نرمافزاری بروز باشه)
حالا همون نسخه 9005 رو بگیرم و به فروشنده بگم روی فاکتور بنوسیه بشرط "آنلاک فاکتوری" همراه با شماره سریال و مهر فروشگاه و ... !!
یا قید 9005 رو بزنم و همون 9000 معمولی رو بگیرم!؟(خیلی به فیلم برداری 4K و 60 فریم و ... علاقه دارم! و اینکه 9000 ظاهرا زمان سوئیچ بین پردازنده ها لگ داره)
حالا کدوم بنظر شما منطقی هست؟
درضمن N9000 حدود 1560 تا 1580 قیمت دادن و N9005 رو 1600 تا 1640 تومن.
این که میگن لاک میشه ، برای اینه که بعضی از فروشنده ها از اپراتور خریدن و با روت کردن آنلاک کردن .
حالا برای این که بدونی شده یا نه ، گوشی رو همونجا ببر تو دانلودینگ ، جلوی Knox Warranty باید زده باشه 0*0
یعنی دستگاه روت نشده ، و آنلاک نشده .
پس آنلاک فکتوریه
پس این موضوع region lock چیه؟
مثلا اینجا یه چیزایی گفته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دقیق متوجه نشدم چی میشه![]()
این قضیه برای وقتیه که گوشی کلا اروپا خریداری شده و فقط سیم های اروپا روش کار میکنه ،
اگر بسته پلمپ باشه به وضوح روش ارم اتحادیه اروپا خورده و روی برچسب پایین جعبه زده : European model
در اون صورت شما آنتن نداری. یعنی نمیشناسه
بین LG G2 ،Htc One،Note III، Xperia Z1 موندم البته فعلا نظرم رو G2 هستش ولی خب باز هم تردید دارم به خاطر بدنه پلاستیکیش نظرتون چیه؟ کدوم یکی ؟
من بشخصه جدیدا به این نتیجه رسیدم که نوت 3 ( سری نوت) بدلیل داشتن SPen کلا یه قدم از بقیه گوشیا جلو ترن !!!
دیگه تا چه حد قراره تو گوشیا صفحه و CPU و رم و... میخوان ببرن بالا و بعنوان پرچمدار معرفیش کنن؟ آخرش که چی؟
دیگه وقتشه گوشیا کاربردیشن، باز حالا این ضد آب بودن یا گذاشتن سنسور ضربان قلب میشه حرکتای مثبتی باشن
البته Spen باز جا داره که پیشرفته تر بشه ولی باز بنظرم نوت 3 از S5 و M8 بهتره!!
فقط تنها مشکل؛ سامسونگِ و بدنه نچندان باکیفیت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)