همينو بگو ..
خوب دوستان وقت ويز دام تموم شد .
حالا از محسن جان سوال بپرسيد .
اقا محسن يك خاطره با حال برامون تعريف مي كني ؟
سلام دوستان !
وقتي نام تاپيك اصلاح شد و ويز دام جان جواب پست هاي باقي مونده را دادند در خدمدتون هستم !
اينجوري يكم اختلال پيش مياد !![]()
سلام آقا محسن
میشه اول به طور کامل خودتو معرفی کنی؟
یه بیوگرافی توپ بگو تا توپ بشناسیمت![]()
سلام داش محسن شی وکنی گلم منو که میشناسی...سلطان بن فرم
خب نظرت در مورد من چی بیده...فکر کنم صندلی داغ با حضور تو خیلی داغ بشه...
محسن جان بابا بیا جواب بده به خدا حال میده...
خوب دوستان وقت ويز دام تموم شد .
حالا از محسن جان سوال بپرسيد .
اقا محسن يك خاطره با حال برامون تعريف مي كني ؟
خاطره ي اولين روز رفتن به مدرسه .... !
بابا دلم نمي خواست برم ... چه گيري داده بودند !
مي كشيدندم تا ببرندم ! مجبور شدم يه جا را بگيرم ! حالا چرا تلوزيون خودمم نمي دونم !
نامرد افتاد شيكست !منم مجبور شدم ديگه برم مدرسه ديگه ! مجبوريه ديگه !
![]()
سلام آقا محسن
میشه اول به طور کامل خودتو معرفی کنی؟
یه بیوگرافی توپ بگو تا توپ بشناسیمت
بلد نيستم بيوگرافي !![]()
نام : محسن
نام خانوادگي : خردمند
سال : 13**
محل تولد : نجف آباد
علاقه مندي ها : ساخت ويرايش و هك بازي , هك سايت و كلا هك , گرافيك , P30 world
سايت شخصي : ^^^^^ نمي شه گفت ...شايد تبليغ حساب شه !
شعار :
Just Take A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ou [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] an [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hange [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] our [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] orld ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ot [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] he [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] thers World
سرگذشت :![]()
در يه سالي ( كه فردام تولدمه )كه نمي شه گفت در نجف آباد ( كنار اصفهان ) به دنيا اومدم
پنج سال از بهترين روز هاي عمرمو تو اونجا گذروندم تا اومديم اصفهان ! اول ساكن خيابان باغ درياچه ساكن شديم !
كلاس سوم بودم كه دختر خالم تو سمپاد قبول شد ! سال بعدش هم برادرم ! ديگه منم جو گرفتم !
سخت خونديم تا قبول شديم !
هر سال توي آبان تقريبا مدرسه يه مسابقه ي نرم افزاري بين مدارس ميذاره كه ما هم شركت مي كرديم !
از اونجا با عليرضا شفائي ( يكي از كاربران همين انجمن ) آشنا شديم و اون اينجا را به ما معرفي كرد !
توي همون مسابقات يكي از دوستام مهدي بهرامي ( كه توي همين انجمن هم هست ) يه بازي ساخته بود با تري دي گيم استوديو !
از اونجا بود كه ما هم علاقه مند شديم و رفتيم تو كارش ... كه تا الان دارم يه بازي براي مسابقات نرم افزاري مدرسه مون يه ( حلي كاپ ) يه بازي مي سازم !
سلامنوشته شده توسط Moh3en_DDD
خوبی
این خاطره که گفتی مال چه سالی بود؟
همین امسال رو میگی؟
سلام داش محسن شی وکنی گلم منو که میشناسی...سلطان بن فرم
خب نظرت در مورد من چی بیده...فکر کنم صندلی داغ با حضور تو خیلی داغ بشه...
سلام ! والا چي بگم ؟ انگار امين موزي داره رو دستتو مياره !
من كه هيچ وقت نفهميدم چرا هي بن مي شي ؟ولي خوب .... با اين كارت طرفدارا زيادي جمع كردي دور خودت !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)