برای من که یک قوطی آهن میخاد لوگان باشه یا سورن ارزش نداره ولی اطلاعات درست به بقیه بدهین نه اشتباه
منبع کاهش کیفیت ال90 تون بیشتر از بقیه محصولات چیه؟معلومه منبع اطلاعاتی تون خیلی قدیمی هست و اصلا بروز نیست و بعضا پر از اشتباه که اصلا از ماشینای صفر تولیدی زیاد اطلاعات خاصی ندارین!!!همین که V28 های جدید را که ایرانفرقون داره از سال 91 به اسم v8 میفروشه،نمیشناسید!!!مشخصه اصلا در این زمینه هیچ اطلاعی نداری!!!دیگه دریچه برقی و 206 با اون کیفیت تموم شد
ماشین نمونه های شما که با100 تومن کلی آپشن مثل کروز و سنسورهای مختلفش را فعال میکردی به خاطره ها پیوست!!!کلا برق 206 ها از 91 به بعد عوض شد و مشابه رانا هست،با کلی باگ و مشکل...شما هم در این زمینه اطلاعی ندارین،لطفا با قطع و یقین نظر ندهید که باعث گمراهی بقیه بشید،منبع میگذارم بخونید شاید یکم از تغییراتش مطلع بشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه ال90 دار اینجا پس توی عمرشون یک دنده عقب هم نگرفتن و همه حتما سنسور عقب دارند،در مورد صندلی هم که من زیاد سمند و 405 نشستم اصلا برام راضی کننده نبوده،صندلی پرایدهایX100 (ریویی)با وجود ارزانتر بوردن بنظرم از اونا بهتره و واقعا دیدم کلا برای هرفرد فرق داره
یکجوری میگن ال90 ماشین فقرای اروپا هست،انگار سورن و 206 صفر حالا ماشین لوکس و روز بازار اروپا هست،بابا توی ایران زندگی میکنیم،توقعت در حد ایران باشه که داره پراید دهه80 و 405 دهه80 میلادی با کیفیت دهه 40 میلادی میزنه!!!نه بیشتر
پیشنهاد میکنم بری در مورد کم کردن روغن موتورهای Tu5 جدید یک سرچ بکنی...مثل شما هم تعصبی نیستم،معایبش هم گفتم خصوصا کولر لوگان که واقعا جلوی پارس و 405 و خصوصا دوو ضعیفه....
منم استدلالم موجوده و توی نتیجه گیریم هست،برای انتخاب ماشین هرکسی باید ببینه چی میخاد!!نه اینکه به کل بگه این آشغال و اون خوب و اصلا ارزش نداره...شاید آپشن بی کیفیت برای خیلی ها مهم باشه و برعکس برای عده ای کیفیت ماشین در اولویت باشه
پرت و پلا هم از سخنان شما پیدا هست خصوصا در شناخت تیپ بندی 206 ها و کیفیت پایین لوگان!!!