سلام
در واقع یک VPN تمام عیار است. تا حدودی را برای استفاده ای که ما از VPN ها داریم گفتم..... عکسو ببین، IP:
![]()
سلام
در واقع یک VPN تمام عیار است. تا حدودی را برای استفاده ای که ما از VPN ها داریم گفتم..... عکسو ببین، IP:
![]()
من نمیدونم چرا نمیتونم از Trust Connect استفاده کنم ، شدیدا احتیاج دارمش![]()
سلام
وقتی شما پیغامی از طرف +D کمودو دریافت کنید، و تیک Remember خورده باشه و شما به سوال جواب بدهید(چه Allow را انتخاب کنید و چه Block بکنید)، کمودو برای اینکه جواب شما را ثبت کنه تا دیگه همون سوال را تکرار نکنه، میاد فایل را به Defense+ Rules اضافه میکنه و جواب شما را هم براش تعریف میکنه.
فکر کنم Trust Connect از پروتکل SSL استفاده میکنه و به همین خاطر کنده و یا اصلا نمیشه استفاده کرد البته این مورد فقط تو ایران هست چون اومدن محدودیت روی این پورتکل گزاشتن الان صفحات بانک ها هم بیشتر مواقع به زور باز میشه
نه ، من کلا نمیتونم ، ربطی به موضوع SSL هم نداره ...![]()
سلام مجدد
شما دو راه دارید:1- کشورتون را عوض بکنید 2- کشورتون را عوض بکنید
![]()
من جای دیگه هم تست کردم برا همین گفتم کلا نمیتونم ، فکر کنم سیستم عاملم باشه .
ولی خودمونیم عجب جمله ای گفتی![]()
بلخره خوبه یا بد؟
میشه باهاش کارای روزمره رو انجام داد؟ اون 10 گیگش کرک بشو نیست؟![]()
Last edited by M e i s a m; 19-01-2012 at 16:15.
خوب گرفتی....هیس!!!
10 گیگ رایگانه، چی رو میخواهی کرک بکنی........
بحث را تموم بکنیم و بریم سراغ موضوع دیگه، در پست بعدیم یک نکته در مورد کمودو میگم، شاید مفید باشه.
اقا این ثبت نامش چطوری هست؟ اموزش خاصی میخواد؟ ادرسش کجاست؟
ضمنا این 10 گیگ رایگان رو بر چه اساسی میده؟اگه مثلا براساس ایمیل میده یه ایمیل دیگه میسازیم ولی اگه براساس مثلا ایدی کامپیوتر میده بحث کرک پیش میاد که خوب بحث جداگانه ای داره والبته میشه روش بحث کرد
و در اخر بخواهی بخری چند هست؟
من فعلا میخوام رایگانش رو تست کنم ببینم چطوری هست
ممنون میشم یاد بدید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)