پسر خوب حالت خوبه
اگه وقعا سرعت رو تقسیم بر 5 کنن اولین نفری که صداش درمیاد خودتی!!!!
512 تقسیم بر 5 نفر یعنی نفری 102 کیلوبیت یعنی 12.8 کیلوبایت!!!
پسر خوب حالت خوبه
اگه وقعا سرعت رو تقسیم بر 5 کنن اولین نفری که صداش درمیاد خودتی!!!!
512 تقسیم بر 5 نفر یعنی نفری 102 کیلوبیت یعنی 12.8 کیلوبایت!!!
به نظرت 30 تومان پول بدی، یک ماه راحت باشی بهتره یا اینکه 17 تومان بدی و هی خون بخوری ؟ هر روزش 1 ماه از عمره آدم کم میکنه اینقدر حرص میده آدم رو !
شما هم انگار از مخابرات بد ندیدی که اینطور حرف میزنی ...
102 کیلوبایت میشه یا 12.8 کیلوبیت ؟؟؟!!! الان 512 ها رو 64 هستن یعنی این بیشتر میشه یا کمتر ؟!!!
واقعا عجیبه که میگی حاضرم 30 هزار تومان بدم... یادش بخیر زمانیکه اینترنت 512 مخابرات 19/500 بود با سرعت استسناییی..
من با این نظر که سرعت دانلود روی 102 باشه این حرف رو زدم. اما اینطور که این دوستمون میگه سرعت رو12.8 هست که تغریباً 5 برابر از حد الانشم کمتر !!! که اگه اینطور باشه خاک عالم بر سرشون ...
ببین به واحد خوب دقت کن
قرار دا با مخابرات بر حسب کیلوبیته و سرعت دانلود روی سیستم بر حسب کیلو بایت
هر 8 بیت می شه یه دونه بایت
دلیل قسیم بر 8 کردن برای بدست اوردن سرعت دانلود همینه و ربطی به اشتراک گذاری نداره
حالا بیان اشتراک گذاری کنن می شه همونی که گفتم
فقط میتونم بگم خاک بر سره مخابرات !
حرامشون هر چی پول دادم توی دهنشون ... یه روز نت خوب نداشتم ...
قیمت رو 2 برابر کردن، سرعت رو هم زیاد نکردن هیچ، 8 برابرم کمتر کردن ...
خاک بر سر احمق بی سوادشون ... خاک ...
والا من یادمه از حسابگر 512 ویژه 1به10 داشتم که تو قراردادم نوشته بود این سرویس بین 10 نفر شیر میشه ... با این حال سرعت بین 50-60 بوداکثر اوقات و شبا که همیشه نزدیک60 ....
خوب منم همینو می گم اینا توی سیستم اکانتیگشون چبزب به نام اشتراک گذاری تعرف نشده
بزار طور دیگه ای بگم
یه شرکت 100مگابیت پهنای باند داره این شرکت از نظر قانونی میتونه تا 800 مگابیت پهنای باند بفروشه یعنی 8 برابر پهنای باند موجودش چون عملا همیشه و در آن واحد همه مشرک هاش وصل نیستن
ولی مخابرات چون پهنای باند خودشه و محدودیت در تامین پهنای باند نداره این اشراک گذاری بی معنی می شه
مگر اینکه عمدا سرعت رو پایین تر ببندن مثلا 256 روبیان روی 200 ببندن
همین سرویس های قبلی اسما 1 به 8 بود ولی ایا شده بود سرعت همش مینیمم باشه ؟ اکثرا اوقات ماکزیمم بود
من پریشب برای اون یکی اکانتم سرویس یک مگ 1 به 5 رو اینترنتی شارژکردم.سرعتش همونیه که قبلا بود.دانلودش بین 120 تا 130 ثابته.زیاد نگران یک به 5 و یک به 10 نباشین.هدف فقط افزایش قیمت بود که کارشون رو انجام دادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)