شما یه یوزر جدید بسازین، به احتمال زیاد این مشکلات عجیب و جزئی حل میشن.
شما یه یوزر جدید بسازین، به احتمال زیاد این مشکلات عجیب و جزئی حل میشن.
شما ویندوز رو یک Update بزنید درست میشه.
چون مربوط به Bug داشتن eXplorer ویندوز هست این مشکل.
برای BT هم آخرین ورژن از نرم افزار Wireless Consol 3 رو بگیرید .
ویندوز اپدیت هست.ورژن نرم افزار wireless consol نصب شده روی کامپیوتر 3.0.15 هست حالا بازم 1 سر به سایت ایسوس میزنم شاید جدید تر امده باشه
شما کاری که آقا افشین گفت رو انجام بده اگه درست نشد یه Screenshot از Program هاتون بزارید ببینیم چی رو سیستم نصب هست .
چون این مشکل رو من داشتم بعد از Update ویندوز حل شد.
سلام
من ديروز رفتم بازار
جديدا يه چيزي اوردن كه شبيه پارچه ضخيم هست
ميگن با استفاده از اين نيازي به كول پد نيست و خيلي خنك ميكنه
حالا ميخوام بدونم قضيه چيه؟؟؟
این Cool Pad ها نسل جدیدی از CoolPad های Protable هستن که توسط مایع جاذب گرما کارشون رو انجام میدن.
بهش TabletPC Coolpad هم میگن.
البته به نظر من کاربرد زیادی نداره !! چون باید زیر خوده CoolPad هم خنک باشه تا مثل یک رسانا گرمای گرفته رو پس بده !! مثل سطح فلزی یا سنگی .
وگرنه قرار دادن این Coolpad بین دستگاه و پا فکر کنم بد تر نتیجه عکس بده .
Last edited by SamGun; 14-02-2011 at 12:45.
قیمتش حدودا چقدره ؟
یعنی ارزش نداره برای این لپ تاپ بگیریم ؟
آقا علیرضا نظر شما چیه ؟
اینجا میگن دما از 54 درجه (2 تا بالاتر و پایین تر) اومده به 50 درجه. پس حدود 2 3 درجه بهتر بیده.
البته سی پی یوش کور تو بوده.
اینجا هم با پنتیوم 1.8 گیگاهرتز تست کرده و دما از 64 اومده رو 60:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جا هم تست کرده ولی یه جورایی تبلیغاتی بود بی خیالش شدم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این یکی به نظرم چیز خوبیه. روی Dell 6400 با سرعت 2.16 گیگ تست کردن. سیستم خنک کاریش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و عددی اعلام نکرده، کلی توضیح داده که برای همچین لپ تاپی عملکرد جالبی نداره و شاید 1 یا 2 درجه بهتر بشه.
جنسش از سدیم سولفات دکاهیدرات Sodium Sulfate Decahydrate (Na2SO4.10H2O) یعنی محلول آب دار سولفات سدیم، هستش که گرما رو خوب جذب میکنه و مایع میشه. البته نگران مایع شدنش نباشید آخه دمای ذوبش 32.4 درجه هست .
این یکی پردازنده 1.66 گیگ بوده و دما از 60 رسیده به 54 درجه:
رو لپ تاپ ما هم 6 درجه جواب بده که من حتما باید بخرمش آخه 25 دلار و حدود 40 50 در میاد و میصرفه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو پنتیوم ام هم تست کردن و 4 درجه دما بهتر شده:
به نظر میاد که گرما رو از زیر بیرون نده ( جالبه ) و از کناره ها بیرون بده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمودار گرمایی هم همین مساله رو تائید میکنه:
رو چوب و شیشه و کتاب و رو این کولپد تست کرده و نتیجه 5 درجه فرق داره:
Test Program - 3D Mark 2006
Room Temperature - 25C
Duration - 90 mins.
Temperature on iXoft - 36.1C
Temperature on Glass - 41.6C
Temperature on Wood - 41.7C
Temperature on Book - 42.3C
زیاد دیگه سرچ نکردم. میخواستم بدونم روی Core i7 چه طوره که چیزی ندیدم. بعد از سربازی مجدد باید بسرچم ببینم چه طوره.![]()
Last edited by alireza1411; 14-02-2011 at 15:32.
خب تنها مشکلی که من فکر میکردم داشت همین انتقال گرما از رو به زیر بود که اونم علیرضا جان گفتن که مثل اینکه نیست !!
خب پس میشه روش حساب باز کرد .
در ضمن این Coolpad به کسانی که عادت شدیدی به گذاشتن Laptop خود روی پاهاشون دارن بسیار بسیار توصیه میکنم خریداری کنن !!
چون میدونید که طبق آخرین تحقیقات سرطان پوست در لای پا و ران پا به شدت افزایش پیدا کرده.
ولی امکانش هست که باشه. آخه این عکس وضوحش خوب نیست. باید از نزدیک تر و تصویر از بقل رو هم میدادن.
آخه اینجا مشخصه گرادیان دما رو به سمت کناره هاست. ولی اگر تو تصویر بقل مشخص باشه که گرادیان دما از بالا به پایین هم هست که معلومه گرما علاوه بر کناره ها به پایین هم میره.
واسه رو پا من که توصیه نمیکنم .... باید خودم از نزدیک تست کنم ... ولی من واسه رو میز یه همچین مدلهایی رو در نظر گرفتم. ان شاء الله بعد از سربازی برم سراغش. کاش یک روشهای بهتری برای خنک کردن این لپ تاپ های چهار هسته ای در نظر میگرفتندی. مثلا این باتری رو به صورت مربعی میساختن که اون پشت خالی بشه. بعد از همونجا میشد یه ونت خروجی بزرگ تعبیه کرد و یه فن خفن. البته این ها هم حساب کتاب کردن و این مدل رو طراحی کردند ولی به نظر من ایسوس باید بهتر از این طراحی کنه و میتونه این کارو بکنه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)