بچه ها من یه چند روز هست شدیدا افت سرعت پیدا کردم از dial up هم بدتر شده وضعیت اینترنتم این پست رو هم به سختی دارم میدم میخواستم ببینم شما مشکلی ندارید ؟؟؟!!!
بچه ها من یه چند روز هست شدیدا افت سرعت پیدا کردم از dial up هم بدتر شده وضعیت اینترنتم این پست رو هم به سختی دارم میدم میخواستم ببینم شما مشکلی ندارید ؟؟؟!!!
منم اين مشكل رو دارم.البته بيشتر توي صفحه باز كردن هست و توي دانلود زياد فرقي نداره.
شما قطع و وصلي هم داريد؟
-----------------------------------------------------------------------------
نظرتون درباره اين چيه؟
![]()
من هم امروز سرعتم شدیدا افت داشت. واقعا افتضاح بود :
![]()
بابا منم که چند روزه همینو میگم!! صد رحمت به دیال آپ!!!
پارس آفلاین سمنان وضعش خیلی خوبه...
قطعی ندارم سرعت هم خیلی بالائه...
فقط یه کوچولو دزدن
زنگ زدم میگم میخوام اشتراکو لغو کنم میگه یعنی چی؟؟؟ میگم یعنی میخوام برم از یه جا دیگه بگیرم میگه خو چرا؟؟؟ میگم چون دارین تو روز روشن میدزدین میگه خو باشهبعدش میگم باید چیکار کنم؟؟؟ میگه بیاین اینجا حضوری چن تا فرم پر کنین بعدش میگم کی بیام؟؟؟ میگه نمیدونم یه وختی بیاین... بعدش میگم پس من تا نیم ساعت دیگه میام... بعد میگه نه باید شنبه قبل از ساعت 10 صبح بیای فرم پر کنی چون ساعت 10 میفرستیم نامه ها رو و اگه یه روز دیگه هم بیای گم میشه درخواستت
بابا اسگل کردن مارو هاااااااااا!!!
میگم این دانلود رایگان تا ساعت 6 هست یا 7؟!
میگن 1 تا 6 ولی تا ساعته 7 رایگانه![]()
تست گرفته شده در لحظه ارسال پست
128 خوزستان:
دلمون خوش بود دانلودمون 16 كيلوبايت هست كه اين دلخوشيمون هم گرفته شد.
--------------------- نيستم اگه فسخ نكنم![]()
آقا من چش خوردم....
سرعت دانلود من هم اکنون 16-17 میباشد!!!!![]()
سرعت شبانه کم شده به زور شبی 1/5 گیگ میگیرم اگه از 2 بزارم تا7. قبلا" ها از 3 میومد روی 100 اما الان از 4/5 بعضی وقت ها یه سره از 5:15 دقیقه میشه 189دیگه زیاد حال نمیدن
---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:59 AM ----------
سرعت دانلود الان 12![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)