اضافه کنم اگه همه بیان خوش بینانه تا 13 نفر هم می رسیم که قیمت پایین تر بیاد
بقیه هم تا فردا اعلام کنن که همه 5 شنبه بریم پول بدیم و تهرانی ها همون 5 شنبه شب تحویل بگیرن بقیه هم تا شنبه به دستشون برسه
اضافه کنم اگه همه بیان خوش بینانه تا 13 نفر هم می رسیم که قیمت پایین تر بیاد
بقیه هم تا فردا اعلام کنن که همه 5 شنبه بریم پول بدیم و تهرانی ها همون 5 شنبه شب تحویل بگیرن بقیه هم تا شنبه به دستشون برسه
اون موقع که من تو گروه بودم ۳ ۴ نفر بودیم که قطعی بودیم نه ۱۲ نفر اون ۳ ۴ نفرم تو ۱ماه جمع شدن نه تو ۱هفته. من اگه ۱٪ هم احتمال میدادم ۱هفته ای ۸ ۹ نفر بهمون اضافه میشن گذشته از رفاقتش مغز خر نخورده بودم که برم پول اضافه بدم واسه ۱هفته اینور اونور! خدارو شکر همگی به مراد دلمون رسیدیم. ایشالا به خوشی![]()
mjos69 حالا چه مدلی گرفتی؟ ازش راضی هستی؟
از فردا هر کسی که پول ریخت بیاد بگه که امار رو داشته باشیم.
از اولی که این پیشنهادو دادم تا الان نزدیک به 30 نفر اعلام کردن
وقتی از 10 نفر 4 تا ثابت در بیاد از 30 نفر 10 نفر در میاد
من از همه بیشتر به این جریان نا امید بودم اینو همه می دونن، اما ایستادم و ادامه دادم تا به نتیجه برسم
دوستی من از همه بیشتر با تو بود که انتظار داشتم صبر کنی
وگرنه گفتم که نقش گفت بیا همین طوری هم بهت 2750 می دیم
تازه می شد 3 سال ضمانتشم کم کرد که همون 2600 بشه اما به خاطر بقیه که چند نفرشون به من سپرده بودن صبر کردم که همه با هم بخریم
723 خدا وکیلیش رو بگم در حد اون تعریف و تمجید های که ازش میشنیدم نبود چون هم تو باز کردن چند تا برنامه هم زمان احساس کردم کند شده و هم اینکه ۱بارم هنگ کرد. اونی که فکر میکردم نبود اما خوب نسبت به ویندوز خیلی بهتره! احساس میکنم اونایی که خیلی فضایی جلوش میدن اپل رو بیشتر واسه اینه که خودشون دارن و کسی هم که باهاش کار نکرده خوب باورش میشه دیگه!
خوب دوستان امروز وقت گذاشتیم رفتیم بازار کامپیوتر ایران.
اولا که نمایندگی شاپ الان 721 رو میده 2500! خیلی جالب هست!
دوم اینکه از چند جا که وارد کننده بودند پرسیدم حوصلخ چونه زدن نداشتند میگفتند چند قیمت داری! وقتی گفتیم 721 رو 2250 قیمت دارند شاخ دراوردند! یکی میگفت امکان نداره خودم وارد کردم دارم 2260 میدم تو بازار یکی دیگه هم پیدا کردم امکان تخفیف بسیار داشت فقط گفت جنس هاش محدوده گفتم راه داره تخفیف بده حتی گروهی.
این جاش هست : مرکز کامپیوتر ایران - طبقه اول - واحد 102. تلفن هم خواستید میزارم در مورد بچه های اینچا هم گفتیم که اگر گروهی بشه تخفیف میده گفت اره چرا نده (فکر کنم همه باید پاشند برند اونجا یا یکی نماینده همه بشه) خلاصه با قیمت 2250 بدون گارانتی پیدا کردم اگر الماس 2250 میده یکی دیگر رو هم اضافه کنید( + me) فقط سعید جان بگو شرایط اش چجوری هست سریع منتثل کنم .
سلام
ممنون سینا جان که لطف کردی گشتی
اگه منظورت از الماس جاییه که ما می خوایم بخریم راستش این الماس نیست
گفته اگه کسی اعتماد نداره می تونه بره تو مغازه الماس و معرفی کنه که بابت پولش اونجا بهش رسید بدن
البته تا اینجا 4 نفر از نظر اعتماد مشکل نداشتن و منم تائیدش می کنم
اما خب از اولش گفتم حتی به منم اعتماد نکنین
شرایطش اینه که یا پول رو به حسابشون بریزی، یا از بانک یا کارت به کارت یا با هماهنگی به الماس بدی
تهرانی ها احتمالا می تونن از خود الماس تحویل بگیرن
3 نفر مشهدیم که ما هم مستقیم می گیریم و شهرهای دیگه با تی باکس 24 ساعته در خونشونه
اگه مشهد هم آشنا داشته باشی من و داداش آرش و محسن قراره باهم بریم می تونی هماهنگ کنی که با ما بیاد
سئوال دیگه هست در خدمتم
قربانت سعید جان . متوجه نشدم یعنی فردا بریم الماس پایتخت پول رو نقدی بدیم این قیمت نمیده؟گارانتی داره؟
نه عزیز
اول باید هر 10 نفر پول رو بدن بعد تحویل می ده
چون ممکنه ما 10 نفر نشیم و اونم نمیاد به مثلا 8 نفر با این قیمت بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)