جشنواره جدید هم اومد کسی گرفت خبر بده سرعت شبانش چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جشنواره جدید هم اومد کسی گرفت خبر بده سرعت شبانش چطوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تواین طرح جدید ترافیک رایگان یک ساعت کم کردن!
مشترکانی که تعرفه های فبلی دارن مثل سابق دانلود رایگانشون از 1 تا 7 هست ، یا تغییر میکنه؟
![]()
Last edited by behrooz3229; 04-02-2015 at 17:40.
خیر.جشنواره جدید بگیری میشه 1 تا 6 صبح من میترسم دوباره تغییر بدم سرعتم کمتر بشه سر یکماه نشده جشنواره پاییزی سرعتش خوابید الان یک مگ این جدیده را بگیرم میشه دو ماه 16 گیگ پاییزه با دو گیگ هدیه میشه 14 گیگ روزانه
منظورم برای سال آینده است - یعنی اگه کسی تعرفه جدید نگیره و همون جشنواره نوروز 93 داشته باشه/ دوباره تمدید میشه ؟ و ساعت رایگانش تغییر میکنه یا نه ؟
Last edited by behrooz3229; 04-02-2015 at 22:17.
اگر قرارداد یکساله باشه باید بری تمدید کنی احتمالا
من 2 سالی هست از قرارداد قبلیم تموم شده. 256 دارم ماهی 12 تومن میگم با ترافیک 8 گیگ ماهیانه. سرعت دانلود تو روز و شب 64 فیکس هست.
به نظرتون برم روی این تعرفه های جدید دوستان ؟
کدوم سرویسش رو بگیرم 8 گیگ ترافیک ماهیانه بده ؟ سرویس های 5 و 10 مگ رو نمیشه گرفت ؟
اگر سرعت دانلود مهمه برات از همین یک مگ ها بگیر سه گیگ هم تخفیف داره ماهی 17500
ولی شبانش احتمالا سرعتش کم هست
این افزونه اگر کسی خواست رو فایرفاکس نصب کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سرعت وب گردی بسیار تاثیر داره.مصرف اینرنت را پایین میاره.(البته اگه نذارید تصاویر لود بشن و مدیریت کنیذ)
تا جایی که میدونم با کارت دانشجویی 10 مگ هم میدن
Last edited by azar2011; 07-02-2015 at 12:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)