اينقدر بد ميگيد از ايرانسل كه من دارم پشيمون ميشم از خريدنش![]()
اينقدر بد ميگيد از ايرانسل كه من دارم پشيمون ميشم از خريدنش![]()
%۵۰ تخفیف ویژه مودمهای وایمکس به مناسبت روز پدر
%۵۰ تخفیف ویژه مودمهای وایمکس
به مناسبت خجسته زادروز امام علی (ع) و روز پدر، مودم های Wi-Fi و USB در فاصله ۲۳ تا ۲۶ خرداد ۱۳۹۰، با ۵۰ درصد تخفیف ویژه، به قیمت ۴۰۳.۴۰۰ ريال، عرضه میشوند.
لطفا توجه داشته باشید که از زمان ثبت نام، مراحل مربوطه و عملیات پرداخت باید ظرف مدت ۳ روز انجام شود.
برای ثبت نام سرویس وایمکس می توانید:
• در پورتال وایمکس روی گزینه «ثبت نام سرویس وایمکس» کلیک کرده و فرم ثبت نام را تکمیل نمایید.
• به یکی از فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل (که اسامی آنها در وب سایت ایرانسل آمده است) و یا مراکز خدمات ایرانسل مراجعه کنید؛ یا
• با شماره ۷۰۷ از خطوط ایرانسل یا شماره ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ از سایر خطوط تماس بگیرید.
ديديد گفتم تخفيف ميده. من رفتم واسه ثبت نام
آقا يه سوالي. فروشنده رو بايد خودمون انتخاب كنيم؟ يعني اگه خودمون انتخاب كنيم كارمون زودتر راه ميفته يا نه؟
شناسه فروشنده كدومه؟ اين ليستي كه من دانلود كردم هيچكدوم شناسه ندارن
Last edited by mohammad_s7201; 12-06-2011 at 15:45.
تخفیف از فردا هست...
برای انتخاب فروشنده مجاز اینجا را کلیک کنید جستجو
لیست چیه دیگه؟!
منظورم این لیست هستش :
روی اون قسمتی که شما میگی کلیک کردم ولی فقط یه فروشنده هست که اونم خود ایرانسله
یکی از دوستانم گفت اینترنتی ثبت نام نکن برو نمایندگی ثبت نام کن بهتره. فرقی میکنه؟
خوب باید یکی باشه که همون ایرانسله دیگه....
نه عزیز فکر نکنم فرقی داشته باشه! من رفتم توی نمایندگی چون تو منطقه زرد نقشه بودم گفت خودت ثبت نام کن..
كسي جواب اين سوال منو نمي دونه؟
نا محدود به معنای واقعی نیست یعنی تا یک سقفی که دانلود کردی بعد از اون سرعتت را محدود میکن و در لیست سیاه قرار میگیری!چندین صفحه پیش در مورد سقف محدودیت دوستان توضیح داده بودن!
نه همون پولی که اول کار گرفتن فقط...
مقدار ترافیک استفاده شده هست
میتونی از پشتیبانی ایرانسل هم بپرسی که با شماره ۷۰۷ از خطوط ایرانسل یا شماره ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ از سایر خطوط تماس بگیرید.که 707 از خطوط ایرانسل رایگانه
وایمکس خیلی خوبه به شرط اینکه خونتون توی منطقه سبز باشه و ایرانسل تاییدش کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم 1مگابایت دارم توی منطقه سبز هم هستم سرعتم از 120 پایینتر نمیاد یه دونه هم انتن وایرلس گذاشتم روی مودمم همش روی 120 تا 150 میچرخه سرعت واقعا هم راضی هستم
نامحدود وافعی هستش من خودم توی 1 ماه 100 گیگ دانلود کردم توی لیست سیاه هم نرفت یکی از دوستام هم کلا کافی نت زده توی هر ماه حدودا 250 تا 300 گیگ مصرف میکنه مشکلی هم نیست خیالت راحتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ پول اضافی هم به غیر از شارژ ماهیانه نمیگیرن
پس اینRemaining Tariff Balance چیه؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من طرح 6 ماهه 256 نامحدود داشتم که آخر خرداد تموم میشه.
من 2 تا سوال داشتم:
1. ششم دی ماه پارسال حساب من فعال شده. چرا تا 6 تیر ادامه پیدا نمیکنه و پشنیبانی میگه تا آخر خرداد هستش!!!!!!!!
2. چرا نمیذاره من طرح تعرفه خودمو از 256 نامحدود به 512 محدود تغییر بدم؟!!! نکنه زورکی میخواد 256 نامحدود رو برام تمدید کنن؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)