پژمان جان ببخشيد زياد سوال پرسيدم....
پست شماره 3489 من رو جواب ميدين...جا مونده...
پژمان جان ببخشيد زياد سوال پرسيدم....
پست شماره 3489 من رو جواب ميدين...جا مونده...
خواهش می کنم
DTS 96/24 یه فرمت از زیر مجموعه DTS هست که با اینکه مدت زیادی از معرفیش می گذره ولی تقریباً هیچ فیلمی ازش استفاده نمی کنه چون اگر بصورت 5.1 ضبط بشه فضای زیادی روی DVD می گیره و جای زیادی برای خود فیلم نمی مونه فقط تعداد انگشت شماری عنوان مثل شوی کوئین Queen Hits 1 , 2 با این فرمت هست که به صورت استریو ضبط شده نه 5.1 در حال حاظر هم دیگه کاملاً تحت الشعاع DTS-HD MA قرار داره و تقریباً فراموش شدست.
نمی دونم شاید JVC هم این فرمت رو ساپورت کنه.
دی وی دی پلیر حتی به عنوان یه امکان جانبی بالاخره بدون استفاده هم نیست فرض کنید یه فیلم رو می خرید یا می خواید فیلم عروسی یکی از آشناها رو ببینید یه جایی بدرد می خوره.
با این تفاصیر اگه نظر من رو می خواید یا بهتر بگم اگه من جای شما بودم یه 100 تومن هم می گذاشتم رو پولم JVC TH-D7 می گرفتم که نسبت به D-5 قوی تره و امکانات بیشتری هم داره مثل ساب اکتیو 20 سانتی بلندگوی فرانت 3 Way 2 Driver ورودی HDMI و ورودی خروجی کاملتر در ضمن به نظرم صداش از z5500 هم خیلی بهتره
این نظر منه و شاید شما مثل من فکر نکنید و اینکه خودتون از نزدیک مقایسه کنید بهتره.
میشه بگید چه کلک مرغابی زدید؟؟؟
من یه سینما خانگی میخوام بگیرم
مدل خاص یا برند خاصی اگه مد نظر هست معرفی کنید
2 تا چیز برام مهمه.قیمتش مناسب باشه و در اصل من آدمی نیستم که اسپیکر ها رو روی آخرین درجه ولوم بزارم و مو سیقی گوش کنم. بیشتر جهت این می خوام بگیرم که بتونم سه تا دستگاهم رو بهش بزنم.360 PS3 PC
یعنی میخوام که از لحاظ پورت های ورودی کامل باشه و در عین حال قیمتش مناسب باشه چون نمی خوام زیاد هزینه کنم و یه کیفیت خوب برام کافیه.
در ضمن این رو هم می خواستم بدونم که آیا سینما خانگیی هست که روش دی وی دی پلیر نباشه؟ چون نیاز ندارم. البته من LCD تی وی ندارم و از مانیتور واسه تصویر گرفتن استفاده می کنم
یه سوال دیگه هم داشتم....
و اینکه از لحاظ ریموت کنترل کدوماشون قویتر هستن؟
با درود
دوستان دوربر 500 چه آمپلی فایری را پیشنهاد می کنید.اسم برند مهم نیست کیفیت وتفکیک صدا برام مهم هست حالا قیمت هم کمی بالاتر بود هم مهم نیست
Denon 1611 تقریباً 600 تومن
Yamaha 467 تقریباً 500 تومن
قیمتش مناسب باشه یعنی چه حدودی؟
بله بدون دی وی دی هم سیستم هایی که آمپ جدا دارند هست
نهایت دیگه 300 تومنقیمتش مناسب باشه یعنی چه حدودی؟
بله بدون دی وی دی هم سیستم هایی که آمپ جدا دارند هست
با تشکر از جواب شما
بین دنون 1611 وپایونر 1020 شما کدام را انتخاب میکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)