خیلی ناراحت شدم، واقعا ناراحت شدم

همون بلائی که سر من اومد سر شما هم اومد، البته من موتورم واشر سوزوند

کدوم نمایندگی رفتی؟
تهران هستی؟
حتما از نمایندگی و 096440 پیگیری کن تا برات امداد
طلائی بزنن که موتورت سریعتر برسه، اگه نمایندگی سریع کار کنه 20 روزی حدودا طول می کشه

این هم تعریف سیت
اما کمی به ساختمان سوپاپ بپردازیم تا سفرمان را به عمق سوپاپ آغاز کنیم. سوپاپهای متداول امروزی معمولاً از نوع سوپاپ قارچی شکل یا پایهدار هستند. این سوپاپها شامل یک ساقه (که مشابه ساقه قارچ است) و یک بشقابک (که مشابه کلاهک قارچ) هستند. همچنین سر سوپاپ دارای یک لبه مورب است که وجه نامیده میشود. همچنین محل قرارگیری سوپاپ که در سرسیلندر و یا خود سیلندر قرار دارد نیز دارای یک لبه به نام نشیمنگاه است.محل نشستن سوپاپ در سیلندر را سیت سوپاپ مینامند که بسیار مهم بوده و در آببندی سیلندر بسیار تاثیرگذار است.در مواقعی که سیت سوپاپ با سر سوپاپ یا کلاهک آن کاملاً آببندی نباشد در زمان تراکم و انفجار اتاق احتراق کاملا آب بندی و بدون درز نبوده و از قدرت مفید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شدت کاسته میشود. همچنین به علت عدم تماس درست کلاهک و سیت سوپاپ گرما کاملاً دفع و منتقل نمیشود در نتیجه امکان سوختن سوپاپ دود بسیار زیاد میشود.
یعنی واقعا ظالم هستش ایران خودرو، فقط باهات ابراز همدردی میکنم، اصلا خودت رو ناراحت نکن، کاری از دستمون بر نمیاد، راستی lx پایه گاز سوز هستی دیگه؟ موتوری که با کارکرد 700 کیلومتر این مشکلات جدی و پیچیده براش پیش میاد مشخصه که اصلا نه تنها بر اساس ساختارهای اولیه تولید این موتور تولید نمیشه، کنترل کیفیت حین تولید رعایت نمی شه، فقط یک سری کارگر بیچاره که مطمئنا آموزش لازم رو ندیدن، کسی بالای سرشون نیست، همچنین قطعات اصلی موتور و اجزای دیگه موتور هم اصلا کیفیت نداره، تولید بشه باید به مراتب حتی از این هم بدتر باشه به شخصه برای خودم (فقط خودم رو عرض کردم به دوستان بی احترامی نشه) متاسفم هستم که با دست خودم زیر بار این همه ظلم و تحقیر این بی عدالتی که در اثر جبر زمانه هست رفتم، شما به عنوان مثال آلیاژ روکش سرسیلندر موتورتون رو فقط نگاه کنید، اصلا مشخصه کیفیت آلیاژ به کار رفته آشغال هستش ، مطمئن هستم دیگه به کسی پیشنهاد خرید ef7 نمیدم مگر با مسئولیت خودش
پ.ن: در ضمن دوست خوبم بعد از اینکه ماشینت رو دوباره تحویل گرفتی درخواستی باید ثبت کنی مبنی بر خسارت یا پول خواب خودرو، حتما این نکته رو هم در نظر داشته باش