یه مشکلی هست . یکم قابل بیان نیست . مربوط به یک مرکز هست . اول به رئیسش توضیح دادم . گوش نکرد . حالا با مدرک میخوام حال همشون رو بگیرم . چون در حق دانشجو ها واقعا ظلم میکنن .
منظورم در هر استان یک جایی نیست که مربوط به شکایت باشه ؟
یه مشکلی هست . یکم قابل بیان نیست . مربوط به یک مرکز هست . اول به رئیسش توضیح دادم . گوش نکرد . حالا با مدرک میخوام حال همشون رو بگیرم . چون در حق دانشجو ها واقعا ظلم میکنن .
منظورم در هر استان یک جایی نیست که مربوط به شکایت باشه ؟
به نظرتون من برم علمی کاربردی یا غیر انتفایی؟
بعضی ها میگن زمان نرمال برای علمی کاربردی تو کاردانی مدت زمانش بیشتر هست درسته؟
یعنی چند ترم بیشتره
شما چه رشته ای می خونی؟
نه آقا این افسانه ها چیه!!!
زمانش مثل بقیست.
اگر رشته ات رو دانشگاه های دیگه ندارن برو علمی کاربردی. (مثل آشپزی، قنادی و ...)
در غیر اینصورت بقیه دانشگاه ها توصیه می شن.
مهندسی شبکه.
برای خودمم این موارد پیش اومده.. اینجا هم کار انجام نمیدن! یه عده آدم بی شعور و بی سواد رو گذاشتن سر کار که هیچی نمی فهمن.. ترم پیش علنا چند تا درس من رو معادلسازی نمی کردن، با مکافات درستش کردم.. ولی متاسفانه یه سری از دانشجوهای مظلوم همیشه حقشون خورده میشه..
چیزایی که من تو علمی کاربردی دیدم تو هیچ مرکز آموزشی و دانشگاهی ندیدم..
توی هر استانی یه سازمان مرکزی هست که به کار بقیه واحدهای استان نظارت میکنه.. آدرسش رو تو این فایل میتونید پیدا کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون داداش . دیگه حدش رو گذروندن ..حتی ریاستشون هم چیزی بارش نیست ...
سلام
دوستان مشخص هست نتایج کارشناسی حرفه ای دقیقا چه روزی اعلام میشه؟؟؟
معمولا 1 هفته بعد از اعلام نتایج کاردانی میذارن رو سایت سنجش.. نهایتا تا 3 شنبه اعلام میشه..
با سلام
دوستان بعضی وقت ها دانشگاه ما علمی کاربردی .سایت سامانه سجاد همه دانشجویان رو میبندند . که دانشجویان در صورت ورود با پیغام به " امور مالی مراجعه کنید تا سایت باز شود " مواجه میشوند .
روز 27 انتخاب واحد ما از طریق سامانه سجاد هست . ایا این حق رو دارند قبل از انتخاب واحد سایت همه رو ببندند ؟!!!!! میتونن شهریه ثابت ترم جدید رو قبل از انتخاب واحد بگیرن ؟!!
و سوال بعدی این که اینها میتونن فقط اون هایی که شهریه ندادن رو ببندن سایتشون رو ؟ یا فقط میتونن سایت سجاد کل دانشجویان رو ببندند و بعد از مراجعه به امور مالی تک تک سایت دانشجویان را باز کنند .؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)