سلام دریا خانوم خوش اومدین بله یکم پراگنده شده اما خیلی داره جالب میشه دو تا ازز بچه ها قراره تو خواب بیدار شن بیان خواب من
این خانوما هم همشون گلن فقط یکم تنبلن خیلی میخوابن چند وقتیه ازون حرارتش کم شده
بچه ها شما چتون شده؟؟؟؟![]()
سلام دریا خانوم خوش اومدین بله یکم پراگنده شده اما خیلی داره جالب میشه دو تا ازز بچه ها قراره تو خواب بیدار شن بیان خواب من
این خانوما هم همشون گلن فقط یکم تنبلن خیلی میخوابن چند وقتیه ازون حرارتش کم شده
بچه ها شما چتون شده؟؟؟؟![]()
.....???llllllll
ممنون مژگان جونم
من الان این جوریم به خاطر این همه تعریف
بوس بوس ماچ ماچ
مرسی مرسی مرسی سارینا جونم
![]()
ایشالا قرمز هم خواهند شد![]()
سلام
قرمز چیه؟
من الان در راه کاخ تویلری هستم
تصمیم دارم به جای نیکولای سارکوزی رئیس جمهور فرانسه بشم..فقط نمی دونم یه کارلا برونی از کوجا بیارم![]()
سلام دوستان عزیز من خیلی وقت پیش یک سوال کردم اما ÷یداش نمی کنم . چه کار کنم
سلام دوست عزیز با تشکر به خاطر جوابت عزیزم ببخشید دیر نگاه کردم سرم خیلی گرفتار بودم اما در مورد چیزی که گفتید این دوست من نمی تواند به هیچ عنوان ÷یشنهاد ازدواج به ان اقا کند اما در مورد ابراز علاقه این کار را کرده به شیوه های مختلف اون اقا هم کمی ابراز کرده البته فقط در حد نگاه اما باز هم دوست من در مورد عشق اون شک داره چون هنوز پیشنهاد ازدواج به دوست من نداده و هم من و هم دوستم از این موضوع سر در گمی خسته شدیم دیگه نمی دانیم باید چه کار کنیم این را باید بگوییم که دیدا هم دسترسی به اون اقا کمی مشکل شده چون بنا به دلایلی نمی تواند خیلی اون را ببیند
![]()
سلام کمی هم دوستان عزیز ما رو هم تحویل بگیرین منتظر جوابهایتان در مورد سوالی که در صفحه 282 کردم هستم نا امیدم نکنید![]()
سلام
حال همگی خوبه ؟
من حدود 5 ماه نبودم... دلم برای همه شما تنگ شده بود. خیلی از خانمای جدید که اومدن را نمیشناسم.
امیدوارم که همگی موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)