ممنون حسین جان....
با این توضیحات کاملی که دادی کارمون رو برای چیدمان بهتر بازیکنان و ترکیب تیم راحت تر کردی
واقعا این سیستم کارت چیز جالبی هست...
راستی....وقتی مقابل cpu بازی می کنیم اون هم از این سیستم کارت و اسلایدر ها استفاده می کنه؟
بله خب مشخصا cpu هم از این ویژگیها استفاده میکنه .بهزاد جان فکر میکنم بطور کامل مساله رو متوجه نشده باشی . اصلا کامپیوتر کاملتر از ما از این سیستمها و کارتها استفاده میکنه و یکی از علتهای اصلی که من اینقدر به این فوتبال علاقه مند شدم همین مساله هست.
در زمانیکه کنترل بازیکن دست ماست ما با اراده خودمون بازیکن رو به یک عمل وادار میکنیم مثلا فرض کنین با مسی پا به توپ هستیم اینجا ما هستیم که برای این بازیکن تصمیم گیری میکنیم که چیکار کنه در صورتیکه اگه کنترل این بازیکن در دست کامپیوتر بود رفتار مسیو cpu شبیه سازی میکنه مثلا کامپیوتر با این بازیکن ممکن بود اقدام به دریبل کردن حریف مقابلش بکنه .
شما دو تا تیم انتخاب کن زمان مسابقه رو هم کمتر از 10 دقیقه نذار ( چون کمتر از این حد نمیشه قضاوت خوبی روی این مساله داشت ) بعد کنترل تیم خودت رو هم به cpu واگذار کن فرض کن دو تیم لیورپول و بارسلون رو انتخاب کردی به حرکات بازیکنان توی زمین دقت کن و فقط روی رفتار هر بازیکن در زمین تمرکز کن میبینی بواسطه این کارتها و ویژگیهای دیگه ای که البته خیلی بیشتر از این کارتها هستن و ما نمیتونیم ببینمشون بازیکنان همون کارهایی رو انجام میدن که در عالم واقع هم اسمشون انجام میده .بعنوان مثال از تیم لیورپول ماسکرانو کارت درگیری و پرسینگ شدید و محکمو در ایندکسش داره اگه دقت کنی توی بازی هم همین کار رو میکنه . یا مثلا جرارلد که در عالم واقع یک بازیکن شوتزنه و همچنین بعنوان یک هافبک نفوذی شناخته میشه , طراحان این بازی هم دقیقا این دو ویژگی رو در قالب کارت بطور شایسته توی ایندکسش قراردادن و بر اساس این دو ویژگی ( و البته کارتها و خصوصیات دیگه که براش تعریف شده و بعضیاش حتی در کارتها هم نیستن بلکه در بیس اطلاعاتیشون قرار داره ) میبینی توی بازی بارها و بارها جرالد حرکت عمقی انجام میده و زیاد اقدام به فضا سازی برای شوت زدن میکنه .یا بعنوان مثال تورس که توی محوطه جریمه یا پشت اون حرکات بسیار ظریف و خطرناکی انجام میده بعنوان مثال فرار از کمند مدافعین و با نگهداشتن توپ پشت خط محوطه جریمه برای پیدا کردن یار مناسب برای پاس دادن و یا پرسینگ مدافعین حریف در زمانیکه اونا صاحب توپ هستن (البته این ویژگی بصورت کارت تعریف نشده اما در دیتا بیس این بازیکن چنین رفتاری طراحی شده ) مسلما ویژگیها و رفتارهای بیشتری برای این این چند بازیکن تعریف شده که من فقط بصورت نمونه این چند رفتار رو مثال زدم و به همین شکل بقیه بازیکنان حاضر در میدون.
کونامی از قدیم روی مساله هویت فردی بازیکنان تاکید ویژه ای داشته که توی این نسخه به مراتب نسبت به نسخه های قبلی بیشتر به این مقوله توجه شده علاوه بر رفتار شبیه سازی شده بازیکنان کونامی روی سبک تیمها و شبیه کردن روش بازی تیمها به سبک و روش واقعی اونها که در عالم واقع شاهدش هستیم هم خیلی کار کرده و از این طریق به بازی روح داده و اونو از حالت خشک و یکنواخت آورده .
این تنوع بخشی و شبیه سازی رفتار بازیکنان سبب شده باوجود برتریهایی که فیفا بر این بازی داره انتخاب اول من این بازی باشه نه فیفا . به قدری این مساله منو مجذوب خودش کرده که مجاب شدم فیفا رو با تمام خصوصیات برترش مثل آزاد عمل بسیار زیاد در حرکات , انیمیشنهای بسیار متنوع و طبیعی , گزارشگری بسیار جذاب و خیلی مسائل دیگه در رتبه دوم اولویتم قرار بدم .