تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 1211 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

واقعا هر چی بازی میکنم بیشتر خوشم میاد گاهی اوقات حرکاتهایی Cpu انجام میده خیلی عالی هست!
    راستی....وقتی مقابل cpu بازی می کنیم اون هم از این سیستم کارت و اسلایدر ها استفاده می کنه؟
    Cpu کلا بهترین استفاده را از این قابلیتها میکنه بر فرض مثال وقتی بارسلونا را بر میداری به عنوان حریفت قشنگ سبک بازی بارسلونا میشه عین واقعیت جالب هست که میشه فهمید اون بازیکنی که توپ زیر پاش هست رفتاری درست مثل واقعیت از خودش سر میزنه من دقیق روی بارسلونا دقت کردم و اینا را درک کردم!!
    به طوری که توپ مثلا پای مسی میرسه چنان حرکت میکنه که یک حس ترسی تو آدم ایجاد میکنه که الان میخواد یک کاری بکنه!!در گوشه ها همون جور که کارت مخصوص به خودش را داره توپو میگیره میاره در عرض و میزنه تو دفاع کلا عجیبه!!یا دنی آلوز فرت و فرت از کنار حمله میکنه!اینا را همش مقابل بازی با Cpu دیدم!
    یا قسمتی از بازی بارسا شورع میکنه به پاسهای تک ضرب و میشه دقیقا بارسای واقعی اونقدر باس کاری میکنه که اگه تیم شما میزبان باشه تماشگرا سر و صدا میکنن تو این وضعیت!!
    به نظر من دروازبان اگه قویتر هم بشه واقعا جذاب میشه بازی!

2. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون مهران جان....
    یک سوال دیگه....تا حالا شده که به cpu بازی رو واگذار کنی؟
    یا مثلا بقیه دوستانی که دمو رو بازی کردن تا حالا شده بازی رو واگذار کنن؟!
    چون که توی نسخه قبلی بس که بازی ها رو بردم حالم داشت به هم میخورد

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله من تا حالا چند بار باختم.مخصوصا وقتی با بارسا یا اسپانیا بازی میکنم.
    راستی اگه بارسلونا یا اسپانیا رو برداشتید switch position رو بالا ببرید بازیکنا مدام جا عوض میکنن و بازی خیلی شناور میشه.
    انصافا خیلی بازی با حالی شده.
    فقط داور ضعیفه و همینطور دروازه بانها که امیدوارم تو نسخه ی نهایی رفع بشه

6. این کاربر از farryad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممنون حسین جان....
    با این توضیحات کاملی که دادی کارمون رو برای چیدمان بهتر بازیکنان و ترکیب تیم راحت تر کردی
    واقعا این سیستم کارت چیز جالبی هست...

راستی....وقتی مقابل cpu بازی می کنیم اون هم از این سیستم کارت و اسلایدر ها استفاده می کنه؟

بله خب مشخصا cpu هم از این ویژگیها استفاده میکنه .بهزاد جان فکر میکنم بطور کامل مساله رو متوجه نشده باشی . اصلا کامپیوتر کاملتر از ما از این سیستمها و کارتها استفاده میکنه و یکی از علتهای اصلی که من اینقدر به این فوتبال علاقه مند شدم همین مساله هست.
    در زمانیکه کنترل بازیکن دست ماست ما با اراده خودمون بازیکن رو به یک عمل وادار میکنیم مثلا فرض کنین با مسی پا به توپ هستیم اینجا ما هستیم که برای این بازیکن تصمیم گیری میکنیم که چیکار کنه در صورتیکه اگه کنترل این بازیکن در دست کامپیوتر بود رفتار مسیو cpu شبیه سازی میکنه مثلا کامپیوتر با این بازیکن ممکن بود اقدام به دریبل کردن حریف مقابلش بکنه .
    شما دو تا تیم انتخاب کن زمان مسابقه رو هم کمتر از 10 دقیقه نذار ( چون کمتر از این حد نمیشه قضاوت خوبی روی این مساله داشت ) بعد کنترل تیم خودت رو هم به cpu واگذار کن فرض کن دو تیم لیورپول و بارسلون رو انتخاب کردی به حرکات بازیکنان توی زمین دقت کن و فقط روی رفتار هر بازیکن در زمین تمرکز کن میبینی بواسطه این کارتها و ویژگیهای دیگه ای که البته خیلی بیشتر از این کارتها هستن و ما نمیتونیم ببینمشون بازیکنان همون کارهایی رو انجام میدن که در عالم واقع هم اسمشون انجام میده .بعنوان مثال از تیم لیورپول ماسکرانو کارت درگیری و پرسینگ شدید و محکمو در ایندکسش داره اگه دقت کنی توی بازی هم همین کار رو میکنه . یا مثلا جرارلد که در عالم واقع یک بازیکن شوتزنه و همچنین بعنوان یک هافبک نفوذی شناخته میشه , طراحان این بازی هم دقیقا این دو ویژگی رو در قالب کارت بطور شایسته توی ایندکسش قراردادن و بر اساس این دو ویژگی ( و البته کارتها و خصوصیات دیگه که براش تعریف شده و بعضیاش حتی در کارتها هم نیستن بلکه در بیس اطلاعاتیشون قرار داره ) میبینی توی بازی بارها و بارها جرالد حرکت عمقی انجام میده و زیاد اقدام به فضا سازی برای شوت زدن میکنه .یا بعنوان مثال تورس که توی محوطه جریمه یا پشت اون حرکات بسیار ظریف و خطرناکی انجام میده بعنوان مثال فرار از کمند مدافعین و با نگهداشتن توپ پشت خط محوطه جریمه برای پیدا کردن یار مناسب برای پاس دادن و یا پرسینگ مدافعین حریف در زمانیکه اونا صاحب توپ هستن (البته این ویژگی بصورت کارت تعریف نشده اما در دیتا بیس این بازیکن چنین رفتاری طراحی شده ) مسلما ویژگیها و رفتارهای بیشتری برای این این چند بازیکن تعریف شده که من فقط بصورت نمونه این چند رفتار رو مثال زدم و به همین شکل بقیه بازیکنان حاضر در میدون.
    کونامی از قدیم روی مساله هویت فردی بازیکنان تاکید ویژه ای داشته که توی این نسخه به مراتب نسبت به نسخه های قبلی بیشتر به این مقوله توجه شده علاوه بر رفتار شبیه سازی شده بازیکنان کونامی روی سبک تیمها و شبیه کردن روش بازی تیمها به سبک و روش واقعی اونها که در عالم واقع شاهدش هستیم هم خیلی کار کرده و از این طریق به بازی روح داده و اونو از حالت خشک و یکنواخت آورده .
    این تنوع بخشی و شبیه سازی رفتار بازیکنان سبب شده باوجود برتریهایی که فیفا بر این بازی داره انتخاب اول من این بازی باشه نه فیفا . به قدری این مساله منو مجذوب خودش کرده که مجاب شدم فیفا رو با تمام خصوصیات برترش مثل آزاد عمل بسیار زیاد در حرکات , انیمیشنهای بسیار متنوع و طبیعی , گزارشگری بسیار جذاب و خیلی مسائل دیگه در رتبه دوم اولویتم قرار بدم .
    Last edited by 4039; 23-09-2009 at 19:05.

8. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

چون که توی نسخه قبلی بس که بازی ها رو بردم حالم داشت به هم میخورد
    سلام
    من هم تا حالا بازی رو واگذار نکردم نه تو این دمو و نه تو 2009 . بدترین نتیجه من هم برد 2 به 1 بوده. به نظر من این یه مشکله. اگه قرار باشه تمام باز یها رو برد که دیگه یه واقعیت نزدیک نیست. البته این رو هم بگم که من دیونه pes و متعصب شدید این باز ی هستم. و همیشه دوستدار پیشرفت این بازی.

داره خودمونی میشه GEDAA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

سلام نسخه اصلی چه تاریخی میاد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

البته این رو هم بگم که من دیونه pes و متعصب شدید این باز ی هستم
    تعصب، عقل و منطق رو از بین می بره.

سلام نسخه اصلی چه تاریخی میاد؟
    حدودا اول آبان

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون مهران جان....
    یک سوال دیگه....تا حالا شده که به cpu بازی رو واگذار کنی
    آره من چندین بار باختم!
    مخصوصا جلوی بارسلونا و اسپانیا که کلا تیمهای خطرناکی هستن و بعضی اوقات هم به شدت تحت فشار قرار دادن منو!!
    البته یک چیز بگم برای دوستان بردن مسابقه کاری نداره فقط تمرین میخواهد فوقش 10 تا بازی!
    اما...اما...من هیچ وقت موقع بازی فقط هدفم برد نیستش!من دوست دارم فوتبال بازی کنم تا اینکه سعی کنم به هر ترتیبی که شده بازی را ببرم وقتی که میبینم از یک روش به سادگی میشه گل زد اون روش را به کار نمیبرم به حریف اجازه قد علم کردن میدم بهتر سعی نکنیم به صورت دیمی(منظور فوتبال بازی کردن بدون هیچ اندیشه و تاکتیک و برنامه)فقط به حریف بتازیم بلکه باید راه هایی را انجام بدیم که گل زدن سخت باشه!و بردن سخت!سعی کنیم واقعی فوتبال بازی کنیم تا اینکه جنبه Fun بگیره بازیمون!
    البته البته این صحبتهام به این معنی نیست که بازی آسون هست!!

13. 5 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

كسي توي رشت جايي رو براي فروش دمو PES2010 نميشناسه ؟ اگه ميشناسيد تو رو خدا بهم بگيد .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آره من چندین بار باختم!
    مخصوصا جلوی بارسلونا و اسپانیا که کلا تیمهای خطرناکی هستن و بعضی اوقات هم به شدت تحت فشار قرار دادن منو!!
    البته یک چیز بگم برای دوستان بردن مسابقه کاری نداره فقط تمرین میخواهد فوقش 10 تا بازی!
    اما...اما...من هیچ وقت موقع بازی فقط هدفم برد نیستش!من دوست دارم فوتبال بازی کنم تا اینکه سعی کنم به هر ترتیبی که شده بازی را ببرم وقتی که میبینم از یک روش به سادگی میشه گل زد اون روش را به کار نمیبرم به حریف اجازه قد علم کردن میدم بهتر سعی نکنیم به صورت دیمی(منظور فوتبال بازی کردن بدون هیچ اندیشه و تاکتیک و برنامه)فقط به حریف بتازیم بلکه باید راه هایی را انجام بدیم که گل زدن سخت باشه!و بردن سخت!سعی کنیم واقعی فوتبال بازی کنیم تا اینکه جنبه Fun بگیره بازیمون!
    البته البته این صحبتهام به این معنی نیست که بازی آسون هست!!
    میگم مهران فعلا توی این مود میشه از تیمها برد بزار بازی کامل بیاد اونوقت با این زمان پاسخ دهی و پرسینگ زیادی که توی این نسخه وجود داره مود bal پوست میکنه . اونجا اگه کسی تونست آقای گل یا بهترین بازیکن بشه بیاد خودشو تعریف کنه .
    امیدوارم مود مستر لیگو هم بقدری واقعی کرده باشن که آدم پول کم بیاره نتونه بازیکنان خیلی بزرگو بگیره در نتیجه قدرت تیم خیلی زیاد نیست و به راحتی نمیشه جامها رو گرفت .
    پارسال توی مود bal برای اینکه زیاد بازیکنم قوی نشه میانگین قدرتهامو نزاشتم از 87 بالاتر بره اینجوری خیلی سخت تر میشد آقای گل شد حتی بعضی از فصلها عنوان بهترین بازیکن رو هم نمیتونستم کسب کنم ( اینم یک روش ابتکاری برای سخت کردن بازی ) .
    Last edited by 4039; 23-09-2009 at 20:46.

16. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •