سلام
مشکل با KMPlayer حل شد تو نسخه 22 اکتبر ؟ ... زیرنویس رو نشون نمیداد گاهی اوقات ! برای همین هم ویندوز رو حذف کردم !!!!
اگر این مشکل تو 22 اکتبر حل شده لطفا بگین که من برم نصبش کنم !
سلام
مشکل با KMPlayer حل شد تو نسخه 22 اکتبر ؟ ... زیرنویس رو نشون نمیداد گاهی اوقات ! برای همین هم ویندوز رو حذف کردم !!!!
اگر این مشکل تو 22 اکتبر حل شده لطفا بگین که من برم نصبش کنم !
پیش فرض ویندوز هست
راستی توی سی دی درایور مربوط به ویندوز هفت نبود
باید دانلود کنم؟
برای من الان نسخه ی 22 اکتبر است
زیرنویس فیلم ها رو با KMPlayer نشون میده
داداش واقعا دستت درد نکنه مشکلم حل شد ترسیده بودم.
واقعا ممنونم.
سلام
به غیر از این پایینی ها بقیه اش که درست بود ولی فکر کنم اصل مطلب همینا باشه که من متوجه نشدم باید چیکار کنمممنون می شم یه توضیحی بدین
turned on Internet Connection Sharing for the internet connection - this forced an ip to the other connection (192.168.137.1) and gave an option to select which connection should have access to the ICS (the second connection or the bridge - you choose the second / crosslinked cable connection)
سلام
راستش انجام دادن تا ترجمه کردن خیلی تفاوت داره !و چون من نمیتونم انجامش بدم ،تا جایی که میفهمم رو براتون میگم !
شما اول از Propeties کانکشنتون Sharing رو فعال کنین با این کار خود به خود برای کانکشن دیگه IP انتخاب میشه .و بعد انتخاب کنین که کدوم کانکشن به ICS وصل بشه !(کانکشن دوم و یا Bridge)
برو بچه ها سوال من رو کسی جواب نمیده؟؟؟
اضافه میکنم سوال قبلی رو
با آپدیت کردن ویندوز باز هم لازمه که نسخه فینال رو بخریم؟
آیا تو نسخه ی فینال هم ورژن رو 7600 میزنه یا یه چیز دیگه میزنه!؟
دوستانی که نسخه ی فینال رو دارند از winver بگن چی نوشته اونجا!
ممنون عزیز!
disable کردم درست نشد!
ببین:
وقتی میرم رو یک برنامه اینجوری میشه!
مشکل از کجاست؟!!
سلام
من یه فیلم دانلود کردم که تو هار سیستمم سیوش کرده بودم
حالا میخوام کپی کنم تو هارد اکسترنالم ولی اررور زیرو میده ، چکار کنم تا بشه کپیش کرد
ممنون
خب شما درایوره صداتونو از تو سی دی مادربرد نصب کنید(البته اگر آنبرد باشه)احتمالا" درست میشه...
اگر درایور روی سون نصب نمیشه دانلود کنید..
صداتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)