تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 381 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه m-s-rayaneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    با تشکر از دوستانی که جواب دادن
    از نظر قیمت دور بر 400 میخوام. ویندوز موبایل چه مزایایی نسبت به سیمبین موجود در 5800 داره که i900 با 5800 اینقدر تفاوت قیمت داره یه جور دیگه اگه بخوام سوالم بگم اینه که وقتی با 5800 کار میکنی چه کمبودی احساس میشه که با i900 نمیشه

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

سلام
    من تصمیم به خریده i900 دارم به نظرتون در کل گوشی خوبه هستش به خصوص در زمینه اینترنت , صفحه نمایشگر و نمایش و ویرایش آفیس ویا اصلا چه گوشی را پیشنهاد میکنید بگیرم که ار I900 بهتر باشه
    ممنون
    سلام. ببین من 6 ماه پیش امنیا خریدم 450 تومان.در صورتی که میتونستم با 100 تومان بیشتر diamond2 که الان ارزون شده و میتونه یکی از انتخابهای اصلی شما باشه بخرم. ولی من فاکتور قیمت واسم خیلی خیلی مهم بود.الان با اینکه قیمت امنیا اینجوری که حدث میزنم بین 380-410 باشه ولی هنوز از خرید خودم راضیم و نمیتونم از گوشی دل بکنم چون اتنخاب خودم بوده و قریبه 3 ماه روش تحقیق کردم تا گرفتمش.ولی شما بین diamond2 و این یکیو بگیر به نظر من اگه از پلتفورم HTC یعنی همون تاچ فلو خوشت میاد اونو بگیر.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام چاکریم من دیشب کلی فکر کردم و تصمیم گرفتم اصلا دنبال رام های کوک شده ی عجیب غریب نرم (اگه خواستی تا دلایلمو بگم) من الان دنبال رام رسمی سامسونگ win 6.5 واسه امنیا هستم اگه اومده که ایول اگه داری لینک بده اگه نه یه رام 6.5 کوک شده باشه اما کاملا به رسمی شبیه باشه (Touch Wiz win 6.5) و آشپزش توش ابتکار به خرج نداده باشه و برنامه هاش همه سالم باشه و اگه مصرف باطریش از اینی که الان رو گوشیمه (رام اولیه JVHI2 ) کمتر نیست بیشتر نباشه! من الان دسترسیم به وین XP خیلی سخته اگه با وین 7 بشه آپگرید کرد من خیلی راحت ترم!! مرسی

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اونموقع که ما امنیا گرفتیم حدود 1.5 سال پیش همه همینجا میگفتن که عجب گوشییه ! دیگه فک نکنم از این بهتر هم باشه ! چه گوشی خفنی .... چه میدونم از این جور چیزا! ما که گرفتیم بعد از دو ماه دوباره گوشی برام تکراری شد اونی انقدر تو کفش بودم حتی روزی دو ساعت هم باهاش ور نمیرفتم! خلاصه خواستم بگم انقدر الکی از این حرفا نزنین که وقتی hd2 گرفتی تازه میفهمی زندگی چیه!!!
    کلا ویندوز موبایل واسه خودش کلاسی داره چه اون htc های قدیمی و چه hd2 و چه میدونم همین omnia 2 !!!
    سلام.
    شما خودتون میفرمایید 1,5 سال پیش .خوب اونموقع بچه ها درست گفتن چون خیلی از گوشیهای الان نبود تویازار و امنیا یکی از بهترین گوشیهای زمان خودش بود.مثل اینه که شما بگی من 10 سال پیش میخواستم ماشین بخرم همه بهم گفتن 405 بهترین ماشینه ولی الان میگن مثلا" پرشیا از 405 بهتره(البته تو رنج قیمتی تقریبا" پایین) خوب واضحه که هم اونموقع درست بهتون گفته بودن هم الان دارن درست میگن.

الان قاب امنیا تو بازار پیدا میشه؟ خیلی قابم خش خشی شده!

بله قابش هست .من تو علاءدین دیدم.البته قیمت نگرفتم و نمیدونم چنده.

سلام چاکریم من دیشب کلی فکر کردم و تصمیم گرفتم اصلا دنبال رام های کوک شده ی عجیب غریب نرم (اگه خواستی تا دلایلمو بگم) من الان دنبال رام رسمی سامسونگ win 6.5 واسه امنیا هستم اگه اومده که ایول اگه داری لینک بده اگه نه یه رام 6.5 کوک شده باشه اما کاملا به رسمی شبیه باشه (Touch Wiz win 6.5) و آشپزش توش ابتکار به خرج نداده باشه و برنامه هاش همه سالم باشه و اگه مصرف باطریش از اینی که الان رو گوشیمه (رام اولیه JVHI2 ) کمتر نیست بیشتر نباشه! من الان دسترسیم به وین XP خیلی سخته اگه با وین 7 بشه آپگرید کرد من خیلی راحت ترم!! مرسی
    سلام.

تو یک ناپیک دیگه مطرح کرده بودید همون جا جواب دادم.(فکر میکنم تاپیک درخواست رام بود)

5. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m-s-rayaneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    از نظر قیمت دور بر 400 میخوام. ویندوز موبایل چه مزایایی نسبت به سیمبین موجود در 5800 داره که i900 با 5800 اینقدر تفاوت قیمت داره یه جور دیگه اگه بخوام سوالم بگم اینه که وقتی با 5800 کار میکنی چه کمبودی احساس میشه که با i900 نمیشه
    منتظرما....

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    كيفيت صفحه اي900 از 5800 بيشتره
    همچنين ويندوز موبايل هستو برنامه هاي بيشتري داره
    حافظه 16 گيگ هم داره
    دوربينش هم بهتره

شما اگه ميخواهين با 400 پاكت پي سي بگيرين بهتره دايموند 2 بگيرين
    420 تومن بدون گارانتي

8. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

سلام
    من با 5800 که کار کردم بعد از 5 دقیقه ازش خسته شدم . ولی ویندوز با کارهایی که میکنه و مهمترینش هم آپدیت رام هستش تقریبا هر روز جدید میشه .!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

شما بجز i900 , diamond2, میتونی مثل من حتی به فکر یه HTC HD کار کرده هم باشی البته با 450 تومان که دیگه انده زندگیه!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

آها یادم رفت بگم من تا 2 ماهه دیگه i900 خودم رو که 4 ماه کار کرده و هیچ عیبی نداره با 40 تا نرم افزار و بازی میفروشم. فک کنم حدود 320 تا 350 بدم ولی فعلا واسه این حرفا زوده... خریداراش PM بدن
    من کرمانشاه نشین هستم ولی اگه تو استان های مجاور هستین میتونم یه کاریش بکنم ...اگه تو نقاط دور افتاده کشور مثل تهران و زاهدان و.... هستین باید پاشین بیاین اینجا ...دوستانی که مایلند یه PM بدن حله..

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.

مبارکه, شما هم این گوشی رو خریدی؟
    گوشیه یکی از اشناها دستمه......
    حالا برای نصب تم چه کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •