تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 365 از 482 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

موافقا مخاافم
    این case های هارد خطرین ولتاژی که میدن نوسان داره
    من دو تا اینترنال دارم جدا به عنوانه آرشیو استفاده میکن
    هر 3-4 هفته یه بار وصلش میکنم میریزم روش و جدا میکنم
    کابل های لازمم از تو جای فلاپی درایو دادم بیرون راحته دیگه یه رستارت میخواد فقط (البته دل و روده این کیسم هم بیرونه فرقی نداره)
    چرا جو منفی درست میکنی برادر؟
    هیچ مشکلی نداره.من تا الان چندین مرتبه ازش استفاده کردم و تاحالا هیچ مشکلی نبوده.قرار نیست که به قول خودت دم به دقیقه وصل کنی به کامپیوتر که...
    در ضمن اگه میخواستم مثه تو کنم اون وقت دل و جیگر کامپیوتر منم میزد بیرون.ضمن اینکه من روی مادربورد دیگه جا واسه اضافه کردن ساتا ندارم.
    اونوقت این قاب هاردها پورت usb3 یا esata دارن ؟
    من ترجیح میدم از یه چیزی استفاده کنم که مخصوص این کار طراحی شده باشه + این قاب هاردها اصلا کیفیتشون و مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد معلوم نیست.
    پورت یو اس بی 3 دارن
    عزیز جان چیز مخصوص و غیر مخصوص ندارم.هارد اکترنال هم همون هارد اینترنال هست منتها خود شرکت اومده همون هارد اینترنال رو کرده تو یه جعبه شبیه همین ها و با قیمت بالاتر داره میده.من الان رای دوستم یه هارد سه ترابایت اکسترنال خریدم 240 هزار تومن.در صورتی که خودم یه هارد اینترنال خریدم 100 هزار تومن.به نظر تو واسه کسی که کلی دانلود داره میارزه هر دفعه این همه پول واسه هارد اکسترنال بده؟

2. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خوب من چی کار کنم یه چی باید دید و شنید دیگه
    این لیسته هم که دادی کار نمیکنهباز نمیشه
    خسته شدم اینقد از این سرور کشیدم اونیکی سرور
    دارم فایل ها رو پخش میکنم که هر کدوم ترکید از یه جا دیگه بزارم دانلود

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

چرا جو منفی درست میکنی برادر؟
    هیچ مشکلی نداره.من تا الان چندین مرتبه ازش استفاده کردم و تاحالا هیچ مشکلی نبوده.قرار نیست که به قول خودت دم به دقیقه وصل کنی به کامپیوتر که...
    در ضمن اگه میخواستم مثه تو کنم اون وقت دل و جیگر کامپیوتر منم میزد بیرون.ضمن اینکه من روی مادربورد دیگه جا واسه اضافه کردن ساتا ندارم.
    نه بابا اگه از این کیس ها که درشون باز میشه داشته باشی (جای فلاپی و سی دی رام اینا) که اکثرا اینطورین از چند سال پیش اصلا معلوم نمیشه پشته این قابش میزاری هر وقت خواستی باز میکنی در میاری میزاری سر جاش
    میگم این باکسی که داری چه شکلیه؟ چند خریدی؟
    من یه دونه 30 تومن خریدم 2-3 سال پیش همه چی میخوره بهش ولی بهش اعتماد ندارم مخصوصا هارد رو بهش وصل کنم باز رایتر اینا یه چی

بعد سرعتش چه طوره؟ با usb وصل میشه آره؟

عزیز جان چیز مخصوص و غیر مخصوص ندارم.هارد اکترنال هم همون هارد اینترنال هست منتها خود شرکت اومده همون هارد اینترنال رو کرده تو یه جعبه شبیه همین ها و با قیمت بالاتر داره میده.من الان رای دوستم یه هارد سه ترابایت اکسترنال خریدم 240 هزار تومن.در صورتی که خودم یه هارد اینترنال خریدم 100 هزار تومن.به نظر تو واسه کسی که کلی دانلود داره میارزه هر دفعه این همه پول واسه هارد اکسترنال بده؟
    این دفه رو موافقم
    اینترنالفقط اگه مستقیم وصل کنه آدم اون زحمته رستارت ویندوز یه مقدار رو مخه وگرنه بقیه چیزاش خوبه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پورت یو اس بی 3 دارن
    خوب این چه جور قیمت دادنه ؟ هر دو رو تو یه زمان خریدی ؟ حجم و سرعت و مارک هر کدوم ؟
    من چند وقت پیش یه هارد اکسترنال وسترن 2 ترابایت USB3 گرفتم حدود 130 هزار ، هارد اینترنال 1 ترابایت چند بود قبل از اینکه قیمت ها بریزه به هم ؟ حدود 60 هزار تومان ، یعنی 2 تا یک ترابایت بخوای بگیری میشه 120 هزار تومان (البته اگه یک اینترنال 2 ترابایت باشه قیمتش دو برابر 1 ترابایت نمیشه ، ولی باز هم به این دردسری که شما میگی نمی ارزه)

در ضمن مشکلاتی که برای استفاده صرفا از یک Enclosure وجود داره به خصوص وقتی بخوای اطلاعات رو از یک هارد به یک هارد دیگه انتقال بدی رو در نظر بگیر. (حالا میای میگی خب دو تا Enclosure میگیرم ! )

من که هر جا دیدم اونایی که اطلاعات زیاد نگهداری میکنن از External HDD استفاده میکنن ، شما اولین نفری هستی که دارم میبینم این کار رو میکنه !

بالاخره هر کسی خودش صلاح میدونه چی کار کنه. شما از روند موجود راضی هستی خوب همون رو ادامه میدی.
    من شخصا اکسترنال رو بیشتر میپسندم.

خوب من چی کار کنم یه چی باید دید و شنید دیگه
    این لیسته هم که دادی کار نمیکنهباز نمیشه
    خسته شدم اینقد از این سرور کشیدم اونیکی سرور
    دارم فایل ها رو پخش میکنم که هر کدوم ترکید از یه جا دیگه بزارم دانلود
    این همه دیدنی و شنیدنی خوب !
    اون لیسته هم مشکلی نداره چیز پی ان شما کار نمیکنه

من یکی دوتا از این سرویس های مشابه رپیدباز و اینها دارم لینک ها رو باهاش مستقیم میکنم بعد هم میزارم برای دانلود ، دیگه برای چی هی از این سرور بکشی رو اون یکی سرور ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه بابا اگه از این کیس ها که درشون باز میشه داشته باشی (جای فلاپی و سی دی رام اینا) که اکثرا اینطورین از چند سال پیش اصلا معلوم نمیشه پشته این قابش میزاری هر وقت خواستی باز میکنی در میاری میزاری سر جاش
    میگم این باکسی که داری چه شکلیه؟ چند خریدی؟
    من یه دونه 30 تومن خریدم 2-3 سال پیش همه چی میخوره بهش ولی بهش اعتماد ندارم مخصوصا هارد رو بهش وصل کنم باز رایتر اینا یه چی

بعد سرعتش چه طوره؟ با usb وصل میشه آره؟

این دفه رو موافقم
    اینترنالفقط اگه مستقیم وصل کنه آدم اون زحمته رستارت ویندوز یه مقدار رو مخه وگرنه بقیه چیزاش خوبه
    آره میدونم باز میشه اما به دردسرش نمیارزه.یکی اینکه باید ریستارت کنی و یکی هم اینکه اگه ضربه به هاردت بخوره کارت تمومه و کل اطلاعاتت هوا میشه.مخوصا واسه منی که یکم سر به هوام خیلی توصیه نمیشه.
    شبیه باکسه دیگه داریوش جان.30 تومن خریدم.اینی که من دارم هارد 3.5 اینچی بهش میخوره .سرعتش هم با USB2 حدودای 30 مگ هست. چون USB3 ندارم نمیدونم سرعتش چقدره.
    آره با USB وصل میشه
    خوب این چه جور قیمت دادنه ؟ هر دو رو تو یه زمان خریدی ؟ حجم و سرعت و مارک هر کدوم ؟
    من چند وقت پیش یه هارد اکسترنال وسترن 2 ترابایت USB3 گرفتم حدود 130 هزار ، هارد اینترنال 1 ترابایت چند بود قبل از اینکه قیمت ها بریزه به هم ؟ حدود 60 هزار تومان ، یعنی 2 تا یک ترابایت بخوای بگیری میشه 120 هزار تومان (البته اگه یک اینترنال 2 ترابایت باشه قیمتش دو برابر 1 ترابایت نمیشه ، ولی باز هم به این دردسری که شما میگی نمی ارزه)

در ضمن مشکلاتی که برای استفاده صرفا از یک Enclosure وجود داره به خصوص وقتی بخوای اطلاعات رو از یک هارد به یک هارد دیگه انتقال بدی رو در نظر بگیر. (حالا میای میگی خب دو تا Enclosure میگیرم ! )

من که هر جا دیدم اونایی که اطلاعات زیاد نگهداری میکنن از External HDD استفاده میکنن ، شما اولین نفری هستی که دارم میبینم این کار رو میکنه !

بالاخره هر کسی خودش صلاح میدونه چی کار کنه. شما از روند موجود راضی هستی خوب همون رو ادامه میدی.
    هر دو رو تو یه زمان خریدی ؟
    پ ن پ توی دو زمان مختلف خریدم و مرض دارم الکی اطلاعات غیر منطقی بدم.

هاردم کسی مگه غیر وسترن چیز دیگه ایی میخره؟وقتی بهترینش وسترنه چرا مارک دیگه بخری؟اگه کسی غیر وسترن خرید باید به عقلش شک کنی.
    هارد دو ترابایت وسترن من از نوع گرین و قیمت 105 هزار تومن و ماله دوستم سه ترابایت اکسترنال وسترن با قیمت 240 هزار تومن.هردو هم با اختلاف خیلی کمتر از 1 هفته خریداری شد.
    در ضمن مشکلاتی که برای استفاده صرفا از یک Enclosure وجود داره به خصوص وقتی بخوای اطلاعات رو از یک هارد به یک هارد دیگه انتقال بدی رو در نظر بگیر.
    چه مشکلاتی؟میشه چندتاشو بگی؟

هر سیستمی که شما در نظر بگیری(چه کاری که داریوش میکنه چه من)مشکلات خاص خودشو داره.اینی مشکلی که شما گفتی داریوش هم داره اگه به فرض روی مادربوردش جای فقط یه دونه ساتا داشته باشه.پس ایرادی که شما گرفتی وارد نیست

عزیز جان به خاطر اینکه شما کلا جایی رو ندیدی که داری این حرفو میزنی.کسانی که مثه من اطلاعات زیاد دارن اصلا خرید هارد اکسترنال منطقی نیست.چون با پولش میشه دوتا هارد خرید که مجموع قیمتش از هارد اکسترنال کمتر ولی میزان فضای بیشتری داره.من بهت آمار هم دادم که خودت ببینی.حالا شما بازم اصرار داری که اکسترنال بهتره؟؟؟....دیگه هر جور که صلاح میدونی
    Last edited by sms11; 31-10-2011 at 10:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

ببخشید میشه در مورد اینترنت داتک هم یه صحبتی بکنید. 3-4 صفحه آخر رو خوندم نفهمیدم سرعتش خوبه یا نه؟ ارزش گرفتن داره یا نه؟ محدود میکنن شبا؟ ...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ببخشید میشه در مورد اینترنت داتک هم یه صحبتی بکنید. 3-4 صفحه آخر رو خوندم نفهمیدم سرعتش خوبه یا نه؟ ارزش گرفتن داره یا نه؟ محدود میکنن شبا؟ ...
    برادر گیس کشیه چیز مهمی نیست
    خوب شما کدوم سرویسش رو میخواید داتک محدود نمیکنه ولی کلا سرعت هاش محدوده
    - سرویس نامحدود بخواید سرعتش فیکس هست یعنی 256 اش دقیق 32 میده و نه بیشتر
    - نامحدودهای cra رو نصف سرعت سرویس بسته میشن، یعنی 256 اش رو بگیرین سرعتتون رو 16 میره نهایت که همون 128 هست در اصل
    - سرویس های محدودش هم روی دوبرابر سرعت بسته میشن یعنی 256 بگیرید سرعت تا 64 کیلوبایت در ثانیه هم میره یعنی در اصل 512 هست

بازم چیزی میمونه؟

-------------------------------------------------

عزیز جان به خاطر اینکه شما کلا جایی رو ندیدی که داری این حرفو میزنی.کسانی که مثه من اطلاعات زیاد دارن اصلا خرید هارد اکسترنال منطقی نیست.چون با پولش میشه دوتا هارد خرید که مجموع قیمتش از هارد اکسترنال کمتر ولی میزان فضای بیشتری داره.من بهت آمار هم دادم که خودت ببینی.حالا شما بازم اصرار داری که اکسترنال بهتره؟؟؟....دیگه هر جور که صلاح میدونی
    حالا بی خیاله این بحث بستگی به ارزش دیتا هست اگه آرشیو برای فروش باشه (مثلا مغازه دارها) و هی باید از هاردهای مختلف استفاده بشه اکسترنال بهتره ولی برای ماها که خیلی نیاز نداریم هارد ها رو همزمان استفاده کنیم اینترنال هم خوبه
    هر کی به هر چی جیبش میخوره خوبه
    شبیه باکسه دیگه داریوش جان.30 تومن خریدم.اینی که من دارم هارد 3.5 اینچی بهش میخوره .سرعتش هم با USB2 حدودای 30 مگ هست. چون USB3 ندارم نمیدونم سرعتش چقدره.
    آره با USB وصل میشه
    خوب منم همونو دارم فقط این سیستمم قدیمیه usb2 نیست نهایت سرعتش 15-20 مگه
    دیدم با هارد به هارد فرقی نداره باید بگردم دنباله یه هم که برقش رو بزنم بی خیال شدم
    باکسش هم گندس جا نمیشه هر جایی که

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزیز جان دوستان اینجا 360 صفحه در مورد داتک صحبت کردن دیگه
    اگه یه خورده بیشتر حوصله میکردید و به صفحات عقب تر میرفتید حتما مطالبی پیدا میکردید
    ضمن اینکه تنها بلبل باغ تاپیک داتک یعنی استاد داریوش عزیز هم عرایضی در این زمینه تلاوت فرمودند که به جان دل نیوش کردیم...بفرمایید استااااااااااااااااااد (الان تو این شکلک سمت چپیه منم و راستیه هم داریوش.دستمم از قصد کردم تو چشه داریوش)

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چند وقته سرعتم عادی شده ولی عوضش خوردم به آفلاینی سایت تورنت اینی هم که فعاله میزان آپلودم کمه و نمیتونم دانلود کنم خلاصه یکی درست میشه اون یکی خراب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پ ن پ توی دو زمان مختلف خریدم و مرض دارم الکی اطلاعات غیر منطقی بدم.
    الان چند وقته که قیمت هارد کاذب کشیده بالا و قیمت ها اصلا منطقی نیست این یکی از دلایلی بود که اون حرف رو زدم. میتونی بری تو انجمن سخت افزار ببینی اگه در جریانش نیستی.

اون "پـ نه پـ" هم یه زمانی بامزه بود اینقدر زیاده روی کردن ملت که ... ، خیلی میگذره از اون زمان

هاردم کسی مگه غیر وسترن چیز دیگه ایی میخره؟وقتی بهترینش وسترنه چرا مارک دیگه بخری؟اگه کسی غیر وسترن خرید باید به عقلش شک کنی.
    نه اصلا ، تمام این دوستانی که مارک دیگه میخرن یا تو انجمن سخت افزار به سایرین پیشنهاد میکنن اعم از همکار و ناظر و مدیر و ... باید به عقلشون شک کنیم ، نه ؟

چه مشکلاتی؟میشه چندتاشو بگی؟
    یکیش اینکه وقتی بخوای دیتا رو از یه هارد به یه هارد دیگه انتقال بدی باید یکی رو بذاری تو قاب اطلاعاتش رو بریزی رو هارد کامپیوتر بعد اون یکی رو بذاری تو قاب بعد دیتا رو از رو هارد کامپیوتر کپی کنی روش - برای همین گفتم الان میگی دوتا قاب میگیرم !

بعد هم هارد به اون شکل خیلی بیشتر در معرض ضربه و آسیب فیزیکی هست.

هر سیستمی که شما در نظر بگیری(چه کاری که داریوش میکنه چه من)مشکلات خاص خودشو داره.اینی مشکلی که شما گفتی داریوش هم داره اگه به فرض روی مادربوردش جای فقط یه دونه ساتا داشته باشه.پس ایرادی که شما گرفتی وارد نیست
    مگه حالا من کاری که داریوش میکنه رو تایید کردم ؟!

آره راست میگی من جایی رو ندیدم برو تو همون فروم هایی که ازشون فیلم HD دانلود میکنی سوال کن ، حرف من رو اصلا نادیده بگیر. نخواستی هم مجبور نیستی جای دوری بری ، تو همین فروم خودمون از دوستان بپرس.
    من که دیتایی که دارم زیاد نیست ، یه چند ترابایت بیشتر ندارم ، ولی فکر نمیکنم حجم اطلاعات شما بیشتر از اونایی باشه که True HD دانلود و آپلود میکنن ...

قیمت هم که برات در پست قبلی گذاشتم مقایسه کردم ، نخوندی ظاهرا. اینم از آمار ما.

من که خودم در همون پست قبل گفتم هر کس هر جور صلاح میدونه و راحته و خواستم بحث رو تموم کنم ، حالا هم اگه بیشتر خواستی بحث کنیم میتونیم یه تاپیک بزنیم نظر سایرین رو هم بپرسیم.
    Last edited by The Dreadnaught; 31-10-2011 at 19:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •