تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 394 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    از چه نوع صدایی بیشتر خوشتون میاد؟
    صدای گرم یا فلت؟
    در حال حاظر با چه دستگاهی اهنگ گوش می کنید؟
    درود
    بیشتر بیس زیاد رو دوست دارم
    درحال حاضر هم ایرفون رو وصل کردم به لپتاپم با نرم افزار جت آدیو گزینه ی ایکس بیسش رو که فعال میکنم بیس به شدت افزایش پیدا میکنه و کاملا از صدای بوجود اومده رضایت دارم
    (این رو هم اضافه کنم که این گزینه ی ایکس بیس واقعا مجزه میکنه در افزایش بیس و با هیچ نرم افزاری به این بیس دست پیدا نکردم )
    حالا با این حال با کدوم از این 2 پلیر هم میتونم همچین صدایی داشته باشم ؟
    Last edited by p30g; 08-11-2012 at 23:18.

داره خودمونی میشه saeedrma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان که اینجا میان در مورد خرید پلیر مشاوره بگیرن
    منم چند وقت پیش مثل شما در این مورد تحقیق کردم
    میدونید چرا؟
    چون با آیپاد یه آهنگ گوش دادم فهمیدم کیفیت پلیرم خیلی پایینه....
    اما باز تحقیق کردم رسیدم به این فروم که بعضی دوستان میگفتن کوونم مارکه.....
    ما تسلیم شدیم رفتیم یه کوون خریدیم.....
    اما نتیجه این شد که صدا در حالت فلت از پلیر قبلیم که سونی بود هم بدتر بود پلیری هم که صدای واقعی رو نتونه خوب پخش کنه مجبور میشه دست به تنظیمات مختلف ببره که خواه ناخواه صدایی مصنوعی به شما تحویل میده برا تست صدا هم میتونید یه کوون رو به اسپسکر های مختلف وصل کرده و تست کنید و کیفیتش رو با یه آی پاد مقایسه کنید ( کاملا مشهوده)
    حتما یه چیزی هست که شرکت های معتبر در زمینه صدا محصولاتی مختص برای محصولات اپل میدن بیرون
    هم اکنون یه آیپاد کلاسیک دارم و کیفیت اون رو با هدفونای معمولیش به کوون با هدفون Akg ترجیح میدم...
    نکته آخر اینکه فروشنده محصولات کوون در پایتخت خودش از آی پاد توی مغازه استفاده....

3. این کاربر از saeedrma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

میدونید چرا؟
    اما نتیجه این شد که صدا در حالت فلت از پلیر قبلیم که سونی بود هم بدتر بود پلیری هم که صدای واقعی رو نتونه خوب پخش کنه مجبور میشه دست به تنظیمات مختلف ببره که خواه ناخواه صدایی مصنوعی به شما تحویل میده برا تست صدا هم میتونید یه کوون رو به اسپسکر های مختلف وصل کرده و تست کنید و کیفیتش رو با یه آی پاد مقایسه کنید ( کاملا مشهوده)
    حتما یه چیزی هست که شرکت های معتبر در زمینه صدا محصولاتی مختص برای محصولات اپل میدن بیرون
    هم اکنون یه آیپاد کلاسیک دارم و کیفیت اون رو با هدفونای معمولیش به کوون با هدفون Akg ترجیح میدم...
    نکته آخر اینکه فروشنده محصولات کوون در پایتخت خودش از آی پاد توی مغازه استفاده....
    آقا حرف های نژاد پرستانه نزن من رو کووان تعصب وحشیانه ای دارمااااا ، من اکثر پلیر های موجود رو داشتم ، کریتیو ، اپیسر اصلی ، سونی ژاپن ، مارشال ، آیپاد ، همون حالت فلت کووان هم از این پلیر ها بسیار با کیفیت تر هست .
    Last edited by Vallio; 09-11-2012 at 00:03.

5. 2 کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میدونید چرا؟
    شما تا به حال ترکی با نرم افزار جت ایدو pc پلی کردید و گزینه ی ایکس بیس اکولایزرش رو فعال کردید صدای کدوم از دستگاه ها نزدیک به اون بوده ؟
    احساس میکنم ایرفون من اصلا بدون ایکس بیس درایو نمیشه و بیسش مثل یه ایرفون معمولی میشه !!!!شاید هم توی لپتاپ اینطوری باشه

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    بیشتر بیس زیاد رو دوست دارم
    درحال حاضر هم ایرفون رو وصل کردم به لپتاپم با نرم افزار جت آدیو گزینه ی ایکس بیسش رو که فعال میکنم بیس به شدت افزایش پیدا میکنه و کاملا از صدای بوجود اومده رضایت دارم
    (این رو هم اضافه کنم که این گزینه ی ایکس بیس واقعا مجزه میکنه در افزایش بیس و با هیچ نرم افزاری به این بیس دست پیدا نکردم )
    حالا با این حال با کدوم از این 2 پلیر هم میتونم همچین صدایی داشته باشم ؟
    کووان j3 انتخاب مناسب تری برای شماست.
    چون از لهاذ رنگی کردن صدا و پخش شدیدتر بیس قوی تر از ایپاد هستش.

8. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میدونید چرا؟
    سلام دوست عزیز
    بحثی که میفرمایید واقعا اگر بخوایم واردش بشیم تخصصی تر از این حرفاست
    هم کووان هم از ایپاد نکات منفی و مثبتی زیادی دارند.
    برای همین هر کدوم از این دو برای افراد مختلف توصیه میکنم
    یکی صدا رو گرم دوست داره
    خروجی قوی میخواد
    میخواد قیمتش مناسب باشه
    من خودم کواان رو پیشنهاد میکنم
    یکی صدای فلت میخواد
    صدای شفاف میخواد
    امکانات جانبی میخواد
    نرم افزار میخواد
    من ipod رو توصیه میکنم.
    در مورد پلیر کووان:
    تقریبا تمامی افرادی که از این پلیر استفاده میکنند عقیده دارند که صداش در حالت معمولی خیلی خوب نیست
    و اصلا تمام هنر و شهرت کووان به خاطر افکت ها و اکولایزرهاشه و اگر اینها رو ازش بگیری در حقیقت اصلا ارزش خرید نداره.
    نکته ی دیگه ای که خودم به اون رسیدم اینه که تنظیم اکولایزر پلیرهای کووان کار سختیه
    چون اگر با دقت انجام نشه صدایی که تحویلتون میده به شدت تو دماغی خواهد بود.
    در اخر هم این نکته رو اضافه میکنم که چون ipod تقریبا نماد pmp در دنیا محسوب میشه پس طبیعیه که خیلی از شرکت های تولید کننده ی هدفون بیان و محصولاتشون رو با ipod مچ کنند.
    لازم به ذکره که خیلی از نتایجی که اینجا عنوان کردم رو با کمک rave و بحث هایی که با ایشون داشتیم بهش رسیدم پس از ایشون هم تشکر میکنم.
    در ضمن ما با مشکل نبود sansa clip در ایران مواجه هستیم. وگرنه من بی برو برگرد به هر کاربری این پلیر رو پیشنهاد میکردم.
    Last edited by t-jays; 09-11-2012 at 00:55.

10. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا حرف های نژاد پرستانه نزن من رو کووان تعصب وحشیانه ای دارمااااا ، من اکثر پلیر های موجود رو داشتم ، کریتیو ، اپیسر اصلی ، سونی ژاپن ، مارشال ، آیپاد ، همون حالت فلت کووان هم از این پلیر ها بسیار با کیفیت تر هست .
    یه نگاهی به این لینک بنداز تعصبت از بین میره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام به همه عزیزانم
    راستش من اصلا قصد سرکوب کردن برند و یا طرفداری کردن از برند دیگری رو ندارم
    من حاصل تجربه خودمو گفتم
    صدا کلا یه چیزه سلیقه ای هستش مخصوصا اگه سبک های متنوع موسیقی رو به اون اضافه کنیم
    اما حقیقت چیه؟
    حقیقت اینکه هر آهنگ صداهایی داره که کار یه پلیر خوب اینکه اون صداها رو بدون کمو کاستی و یا بزرگ نمایی نشون بده (البته این بحث به هدفون هم مربوط میشه که اینجا جاش نیست)
    حالا اگه شما مثلا بیای صدای بیس رو بیش از اندازه ببری بالا اونوقت صداهای دیگت گم میشن
    من خودم پلیر کوونم رو رو حالت راک گذاشتم اما وقتی هدفون q350 رو بهش وصل کردم صدا ها بسیار ریز و آزار دهنده شنیده میشد
    درسته پلیر کوون تنظیمات زیاد داره اما مساله اینجاست کسایی که میان اینجا از شما دوستان مشاوره میگیرن اگه خودشون اینقدر حرفه ای بودن که مثلا بیان سبک پیچیده ای مثل پراگرسیو راک رو با کوون تنظیم کنن دیگه نیازی به مشاوره نداشتن خودشون اینقدر با پلیر ها و صداهای مختلف اشنا بودن که نیازی به سوال نداشتن
    اما وقتی به پست ها نگاه میکنیم میبینیم باید اسم تایپک رو بزاریم راهنمایی در خرید مدل های کوون چون هر کسی با هر سلیقه ای در آخر باید مدلی از مدل های کوون انتخاب کنه برای مثال طرف میگه آی پاد شافل خوبه؟شما میگید اگه یکم پول بزاری i9 بخری هم صداش بهتره هم امکاناتش!
    یه جورایی همه از جمله خودم دوست دارن یه روزی اپل با این محصولاته گرونش به زانو در بیاد اما خب بعض وقتا نباید واقعیت رو پنهان کنیم مثلا سر قضیه خرید تبلت چون خودم ضد اپلم رفتم سامسونگ خریدم حالا هر وقت با آیپد کار میکم دیگه نمیتونم با تبلت خودم کار کنم!
    شما دوستای گلم میخواید اون چیزی رو که به نظرتون خوبه رو معرفی کنید و میدونم که برای تبلیغات نیست
    من خودم بدم نمیاد با تنظیمات بازی کنم ولی باور کنید اینقدر این کار پیچیدگی داره که آدم میترسه ماهیت آهنگ عوض بشه دیگه حالا بماند افراد معمولی مخصوصا دختر خانم ها که اصلا حوصله این جور کار هارو ندارن
    ولی اگه کسی از دوستان برای سبک موسیقی راک بهترین تنظیم رو انجام داده برا من بزاره من به صورت کاملا بی طرفانه مقایسه میکنم ونتیجه اون رو بدون جانبداری براتون میگم
    در آخر از همه بچه ها تشکر میکنم

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2د

14. 3 کاربر از saeedrma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما تا به حال ترکی با نرم افزار جت ایدو pc پلی کردید و گزینه ی ایکس بیس اکولایزرش رو فعال کردید صدای کدوم از دستگاه ها نزدیک به اون بوده ؟
    احساس میکنم ایرفون من اصلا بدون ایکس بیس درایو نمیشه و بیسش مثل یه ایرفون معمولی میشه !!!!شاید هم توی لپتاپ اینطوری باشه
    دوستم راستش این کارو نکردم ولی بنظر من بهترین کاری که میتونی بکنی اینکه پلیر هایی که بینشون شک داری رو امتحان کنی این عمل باعث میشه از خریدت پشیمون نشی چون قیمت ها بسیار کذایی شده و بعد خرید پشیمونی سودی نداره در ضمن کیفیت رو با هدفون خودت نسنج ولی اگه باز خیلی قبولش داری با خودت ببرش پایتخت اونجا فروشنده ی کوونش هم مدل های کوون داره هم آیپد خودت گوش کن وتصمیمتو بگیر...

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2

16. این کاربر از saeedrma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

این تعصب وحشیانه نتیجه اش جفت پا اومدن توی صورت اون شخص رو داره !

قبلاً هم گفتم ، صدا یه تجربه و نظر شخصی هست ، یعضی ها صدای سرد و فلت رو دوست دارند بعضی ها صدای گرم و پر زرق و برق !
    من اون پلیر ها رو داشتم ، صداشون رو دوست نداشتم ، اما اینکه بخای یه برند رو بکوبی نه ، من صدای کریتیو رو دوست داشتم اما صدای ایریویر رو نه ، صدای سونی رو دوست داشتم اما آیپاد رو نه !
    Last edited by Vallio; 09-11-2012 at 11:03.

18. 2 کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •