شاید؟
یعنی مطمئن نیستی؟ خودت تونستی تیمها رو بیاری؟
شاید؟
یعنی مطمئن نیستی؟ خودت تونستی تیمها رو بیاری؟
اه گند بزنن به اين pes 09 . اعصاب برامون نذاشت . من نميدونم چه مرگشه كه با اين سيستم زير هي برقي ميشه. هم سر high و هم سر medium
CPU : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ x 2 (37.38Ghz)
RAM : 2.0 GB
GPU : NVIDIA GeForce 8600 GT (PS3.0/VS3.0)
VRAM : 1.0 GB
همون pes 8 همينجوري بود ولي نه تا اين حد .
كرايسيس با اون عظمتش سر همين سيستم به راحتي و روون اجرا ميشه . اين Pes نميدونم دردش چيه
باید یک بار با تیمهای برزیل - آرژانتین - آلمان - ایتالیا -فرانسه - انگلیس و هلند جام جهانی را بازی بکنی تا هر کدوم از این
تیمها آزاد بشن مثلا با برزیل بازی بکنی برزیل قدیم فقط آزاد میشه![]()
منم الان تو تیم منچستریونایتد هستم همه کاره تیم شدم هم کاپیتانم همم همه ضربه های ایستگاهی و کرنل و
پنالتی رو به من دادن![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
الان هم توی تیم ملی برزیل همه کاره شدم الات توی فصل 20017 - 2018 هستم خیلی حال میده دارم جام جهانیش رو
میرم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
درایور کارت گرافیکیت رو آپدیتش بکنی درست میشه ایراد سخت افزاری نداری ایرادت نرم افزاریه![]()
این هم یک پک توپ جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان این هم پک جدید توپ که براتون آپلودش کردم این یکی کار خودمه
البته این رو چندصفحه قبل گذاشته بودم
دانلوش کنید ضرر نمیکنید راهنمایش هم داخل فایل هستش
گلچین بهترین توپهای لیگهای معروف هستند
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohammad_Sn2001; 02-11-2008 at 22:23.
آقا محمد این پچ که سیو رو تعمیر میکنه الکیه هیچ کاری نمیکنه شما دونه به دونه بازی ها رو انجام میدی اسکیپ نمیکنی؟
میدونم دوست من که قصد توهین نداشتی منم گفتم که اینجا کسی نامرد نیست
این ایراد تمام فایلهایی است که با کیت سرور وارد می شه (ایراد از سازندست) تو ورژن های قبلی هم همینطوری بود
دوست من تو ورژن قبلی برای آزاد کردن تیم های کلاسیک باید جام جهانی رو فتح می کردی (برای هر یک از تیم ها)
فقط موقعی که حالم خرابه و روی نیمکت منو مینشونه اسکیپ میزنم موقعی که حالش آبی یا بنفشه رو میگم
چون موقعی که اخرهای نیمه دوم میاره تو زمین بازیه زیادی به بازیکنم نمیرسه و امتیازی که آخر بازی بهم میده
رنکینگمو میاره پایین و آخر فصل بهترین بازکن فصل در نمیاد ولی با اسکیپ زدن از این امتیاز گرفتن کم در میرم و
امتیازم زیاد میمونه
به شما هم توصیه میکنم که این کار رو انجام بدین آخر فصل بهترین بازیکن فصل در بیاین هم تیمهای خوب میان
سراغتون هم مربی بهتون اطمینان میکنه و ایستگاهیا رو بهتون میده
در باره کاپیتانی هم باید حداقل یک فصل کامل تو یک تیم بازی کرده باشید که از فصل بعدی یواش یواش بعد بیرون
رفتن کاپیتان اصلی شما رو کاپیتان بکنه بعدش میبینی که بعد چند بازی از اول بازی کاپیتانت میکنه
ولی هدف اصلی من اینکه تو تیم بارسلونا بازی بکنم به جز منچستر که الان توشم از تیمهای مهم اروپا فقط چلسی
و میلان از من دعوت میکنن که به خاطر کاپیتان بودنم فعلا نمیرم تا موقعی که بارسلونا منو بخواد
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Mohammad_Sn2001; 02-11-2008 at 22:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)