من کتابش را دارم چیز زیاد کم درد خوری نیستا قبول دارم هم رنگی نیست هم گنگ توضیح می ده اما بعضی از جاهاش که به درد من خورد ولی کلا نگیری بهتره ولی حالا 15 هزارتومان 15 میلیون که نیست
من کتابش را دارم چیز زیاد کم درد خوری نیستا قبول دارم هم رنگی نیست هم گنگ توضیح می ده اما بعضی از جاهاش که به درد من خورد ولی کلا نگیری بهتره ولی حالا 15 هزارتومان 15 میلیون که نیست
سلام
بالاخره از سایت سیم تونستم سی 130 پیدا کنم ولی..............................
پنل و صدا نداره خوبم کار نمی کنه تازه ایلیوشین هم گیرم نیومده
خواهشا کمک کنید
باید توی تورنت دنبالش بگردی
اسم کاملشو دقیق بنویس اگه شد برات پیدا میکنم
بهمن سافت بهترینه.
رامسر هم بله باند کوتاهی داره و باید با هواپیما های کوچیک اونجا رفت.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
مهرآباد به امام خیلی طولانیه ها ابی جان یه وقت خوابت نبره تو راه...!
مسیر های طولانی موقعی حال میده که چند نفر باشیم و با IVAO پرواز کنیم که نشه کار خلافی انجام داد
بعضی اوقات 4 تا 5 ساعت پروازم طول میکشه...
Last edited by dani.flight; 31-08-2010 at 12:25.
من معمولا از شیراز تا دبی میرم که خسته کنندس
آخر کارا هم از آبادان تا کویت میرفتم الانم که بازنشسته شدم
متاسفانه اسم کاملشو ندارم
همون ایلیوشین نیرو هوایی خودمون
من تاحالا هر چی هواپیما دانلود کردم ویرچوال کاکپیت ندارند و درون کابین خالیه
چند تا هواپیمای خوب لازم دارم 727 777 797 سی130
امیدوارم بتونم fspassenger گیر بیارم
در ضمن نمی دونم آیا برا نصب هر چیزی مثل پسنجر یا اسسیلتور نیاز به SP1 or Sp2
هست یا اینکه روی همون معمولیه هم میشه نصب کرد
امیدوارم با پیوستن به آنلاین ها بتونم در کنار خلبانای خوبی مثل شما ها پرواز کنم
ماها که خلبانای خوبی نیستیم
یادش بخیر دوران جوونی که پرواز میکردم خیلی کیف میداد
ولی الان بازنشسته شدم و نمیتونم پرواز کنم
دوستانی که اف اس پی رو میخواستن دانلود کنن و مشکل داشت من تو رپیدشیر آپلود کردم میتونید دانلود کنید
فقط سریعتر چون ممکنه پاک بشه هاااااا
اول اون پی ام دی جی:
اینم خود اف اس پی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کرکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصل قضیه اینه که این 15 هزار تومنها نباید بره توی جیب یک عده دزد که بازی رو خودشون رایت میکنند و صرفا چون روی DVD نقره ای میفروشند به اسم اورجینال 15 هزار تومن میگیرند.ولی حالا 15 هزارتومان 15 میلیون که نیست
دیدی نخوندی.![]()
![]()
به خدا گاهی وقتها همین پرواز انقدر طول میکشه که نگو.مهرآباد به امام خیلی طولانیه ها ابی جان یه وقت خوابت نبره تو راه...!
این ATC من بعضی وقتها خوابش میبره وقتی میرسم دریای مازندران تازه میگه داداش Tehran Center کارت داره...
hgالبته CD های ما اورجینال اورجینال نیستا ولی وقتی 15 هزار تومان دادیم نباید قابلیت 3 بار باشه اگر می خوان جلوگیری از رایت باشه CD را قفل کنند فکر کنم خود شبیه ساز 70 هزار تومانه حدودا اون لینک خود سایت fsp یک مشکلی که من هم باهاش داشتم لینکش به خدا از سایت راپید شیر در حالت رایگان سخت تر دانلود می شه من 3 با با دایل آپ دانلود کردم که بالاخره لینکش کار کردولی حالا راستی یک دگمه تو هواپیما بالا ی فرمان سرعت هستش من بعد از یک ساعت پرواز یک هو دگمه خود به خود رفت تو کار این دگمه اینه که سرعت خودکار تنظیم بشه بعد یوهو سرعت در هنگام فرود دیگر دست من نبود بعد مسافران زابرا شدند راستی یک نرم افزاری نیست که صلوات فرستادن یا جیغ کشیدن مسافرا رو نشان بده
حالا جدی نرم افزاری نیست که وقتی رفتیم در کابین مسافرا مسافر ببینیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)