تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 649 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

عجيبه
    البته عاليه
    اميدوارم همينطور باشه ما كه خريديم واسمون فرقي نميكنه
    سلام.

والا ما که 700 خریدیم.
    ولی خوب پیش بینی میشد که بیاد پایین تر .

2. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اينجا كسي Touch-IT 7.1 را نصب نكرده ؟
    يا Touch X
    مشكلي باهاش نداره ؟

4. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينجا كسي Touch-IT 7.1 را نصب نكرده ؟
    يا Touch X
    مشكلي باهاش نداره ؟
    من تاچ ایکس 6.1.1 رو نصب کردم به صورت پیشفرض رویش تاچ فلو نصبه و با تاچ فلو میاد بالا پنل های ایکس وان هم هست ولی تعداد پنل ها 2 تا است فکر کنم اگه بیشتر خواستید باید خودتون دستی نصب و دانلود کنید.

یکم با تاچ فلو کار میکردم با استارت منوش درگیر بودم که یجوری بود که اعصاب من خورد می شد خوشبختانه یه فایل توی تاپیک معرفی این رام بود که من نصب کردم و استارت منو مثل قبل شد یعنی مثل همین رام های اصلی اکسپریا ولی بزرگ تر و فریندلی تر .
    دیگه که به شما بگم من یه چند روز با تاچ فلو کار کردم تمام مدت دستم بود و باهاش کار میکردم 2 روز تمام دوام آورد ...
    بعد تاچ فلو رو غیر فعال کردم و mobile shell 3 رو نصب کردم مصرف بصورت معمولی باهاش کردم الان 2 روز از مدت شارژ اولیه می گذره از 100 درصد به 80 درصد رسیده . .. و خیلی خوبه یعنی روزی 10 درصد کم کرد با موبایل شل 3

دیگه از امکانات این نوع رام ها وجود htc camera هست که علاوه بر برنامه عکاسی خود سونی اریکسون کار میکنه برنامه خوبه قابلیت تغییر کنتراست و سچوریشن و شارپن تو عکس ها هست و پاناروما هم داره چیزه بدرد بخوریه کنار برنامه دورببین خود اکسپریا توصیه میشه در ضمن فیلم برداریش در حالت vga هم mp4 میگیره ولی با 10 فریم در ثانیه

دریگر خصوصیاتش وجود اکولایزر برای خروجی صدا در هندزفری هست یعنی حتی با مدیا پلیر خود ویندوز هم صداهایبا اکولایزر پخش میشه و قابل تغیر هست.
    یه برنامه رکورد صدا هم توش هست
    در ضمن htc Album هم داره که چیزه خوبیه و فایل های دیواکس رو هم پخش میکنه. با مصرف سی پی یو پایین.

در ضمن برای فارسی سازی از فارسی ساز علیرضا استفاده نکنید بلکه از Mobidiv استفاده کنید و مشکلی نداره من الان خودم بدون مشکل دارم کار میکنم .
    فعلا که رام خوبیه البته ورژن 6.1.2 هم اومده که یکسری تغییرات داشته ولی من حالا حالا ها قصد تغییر رام رو ندارم چون کلی برنامه نصب کردم .

در ضمن دوست من گل محمدی جان این ویندوز اگه تاچ فلوش رو غیر فعال کنی همون ویندوز خود اکسپریا میشه و هیچ فرقی با هم ندارند ، آخه شما گفتید که یه دنیای دیگست میخواستم بگم نه اینطور نیست فقط یکسری برنامههای جانبی روش نصبه و اپتیماز شده است.

6. 2 کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من تاچ ایکس 6.1.1 رو نصب کردم به صورت پیشفرض رویش تاچ فلو نصبه و با تاچ فلو میاد بالا پنل های ایکس وان هم هست ولی تعداد پنل ها 2 تا است فکر کنم اگه بیشتر خواستید باید خودتون دستی نصب و دانلود کنید.

یکم با تاچ فلو کار میکردم با استارت منوش درگیر بودم که یجوری بود که اعصاب من خورد می شد خوشبختانه یه فایل توی تاپیک معرفی این رام بود که من نصب کردم و استارت منو مثل قبل شد یعنی مثل همین رام های اصلی اکسپریا ولی بزرگ تر و فریندلی تر .
    دیگه که به شما بگم من یه چند روز با تاچ فلو کار کردم تمام مدت دستم بود و باهاش کار میکردم 2 روز تمام دوام آورد ...
    بعد تاچ فلو رو غیر فعال کردم و mobile shell 3 رو نصب کردم مصرف بصورت معمولی باهاش کردم الان 2 روز از مدت شارژ اولیه می گذره از 100 درصد به 80 درصد رسیده . .. و خیلی خوبه یعنی روزی 10 درصد کم کرد با موبایل شل 3

دیگه از امکانات این نوع رام ها وجود htc camera هست که علاوه بر برنامه عکاسی خود سونی اریکسون کار میکنه برنامه خوبه قابلیت تغییر کنتراست و سچوریشن و شارپن تو عکس ها هست و پاناروما هم داره چیزه بدرد بخوریه کنار برنامه دورببین خود اکسپریا توصیه میشه در ضمن فیلم برداریش در حالت vga هم mp4 میگیره ولی با 10 فریم در ثانیه

دریگر خصوصیاتش وجود اکولایزر برای خروجی صدا در هندزفری هست یعنی حتی با مدیا پلیر خود ویندوز هم صداهایبا اکولایزر پخش میشه و قابل تغیر هست.
    یه برنامه رکورد صدا هم توش هست
    در ضمن htc Album هم داره که چیزه خوبیه و فایل های دیواکس رو هم پخش میکنه. با مصرف سی پی یو پایین.

در ضمن برای فارسی سازی از فارسی ساز علیرضا استفاده نکنید بلکه از Mobidiv استفاده کنید و مشکلی نداره من الان خودم بدون مشکل دارم کار میکنم .
    فعلا که رام خوبیه البته ورژن 6.1.2 هم اومده که یکسری تغییرات داشته ولی من حالا حالا ها قصد تغییر رام رو ندارم چون کلی برنامه نصب کردم .

در ضمن دوست من گل محمدی جان این ویندوز اگه تاچ فلوش رو غیر فعال کنی همون ویندوز خود اکسپریا میشه و هیچ فرقی با هم ندارند ، آخه شما گفتید که یه دنیای دیگست میخواستم بگم نه اینطور نیست فقط یکسری برنامههای جانبی روش نصبه و اپتیماز شده است.
    البته Touch Flo را ميشه بعدا هم نصب كرد
    رو همون ويندوز اصلي گوشي
    Mobile Shell3 همون SPB Mobile Shell نيست مگه ؟
    اينو من قبلا نصب كرده بودم كلي گوشيم هنگ ميكرد عمرا اگه نصبش كنم
    جدا مصرف اينطوري شده ؟
    خيلي عالي بايد باشه
    اكولايزر هم فقط موقعي فعال ميشه كه هندزفري وصل كني
    htc album را تست نكرده ام هنوز
    فارسي ساز هم TSD-MOBiDIV-416-AR-NOV27 خوبه كه گفتين من اسم دقيقشو گفتم
    ورژن 2 را شب خودم دانلود ميكنم
    شما هم خواستين دانلود كنين اين لينكشه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببينم مگه تاچ فلو كم چيزيه ؟
    يهس ري برنامه و ...
    اينترفيس و ...
    خب كلا يه چيز متفاوت هست دروغ گفتم ؟
    راستي با موزيك پلير مشكلي نداري؟
    مال من قاطي داره بعضي وقتها باز ميكنه و بعضي وقتها نه
    Last edited by golmohammadi; 21-05-2009 at 14:54.

8. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...
    نظر دوستان در مورد T3DFlo کاملا درسته . خیلی سنگین پر ایراد هست ، مجبور شدم پاکش کنم .
    چند جای دیگه هم که خوندم

رام های touch it یا touch x Ultimate
    از همه بهترند . اگه قرار به تعویض رام شد حتما از اینها استفاده کنید .
    وقت کنم حتما دانلود می کنم .

در مورد باتری هم پس فعلا باید صبر کنم ... الان معمولا 1.5 الی 2 روز دوام میاره .

10. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته Touch Flo را ميشه بعدا هم نصب كرد
    رو همون ويندوز اصلي گوشي
    Mobile Shell3 همون SPB Mobile Shell نيست مگه ؟
    اينو من قبلا نصب كرده بودم كلي گوشيم هنگ ميكرد عمرا اگه نصبش كنم
    جدا مصرف اينطوري شده ؟
    خيلي عالي بايد باشه
    اكولايزر هم فقط موقعي فعال ميشه كه هندزفري وصل كني
    htc album را تست نكرده ام هنوز
    فارسي ساز هم TSD-MOBiDIV-416-AR-NOV27 خوبه كه گفتين من اسم دقيقشو گفتم
    ورژن 2 را شب خودم دانلود ميكنم
    شما هم خواستين دانلود كنين اين لينكشه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببينم مگه تاچ فلو كم چيزيه ؟
    يهس ري برنامه و ...
    اينترفيس و ...
    خب كلا يه چيز متفاوت هست دروغ گفتم ؟
    راستي با موزيك پلير مشكلي نداري؟
    مال من قاطي داره بعضي وقتها باز ميكنه و بعضي وقتها نه
    درسته بعدا میشه نصب کرد اما شرایط داره اگه بصور ت پنل اجرا شه یکم به نظر کند تر اجرا میشه خلاصه این نسخه که روی اینه خیلی سبکه تازه سازندش گفته نهایت سرعت با تاچ فلو رو در نسخه 6.1.2 با فعال کردن پروفایل تاچ ایکس ببینید.

در مورد موبایل شل 3 هم اگه سخه بتاشو نصب کرده باشی آره هنگ زیاد داره اما نسخه نهاییش خیلی خوبه / به نظر من تاچ فلو خیلی خشگله اما موبایل شل کار راهانداز تره مخصوصا با وادگت هایی که توی این نسخه هست واقعا به تمامی نقاط ویندوز میتونی با یک کلیک کردن برسی . . . . .

در مورد اکولایزر آره دیگه منم نوشتم گفتم توی هندزفری کار میکنه . . اما خوب کسی که میخواد آهنگ گوش کنه از هندزفری استفاده میکنه دیگه وگرنه اسپیکرش که واسه آهنگ گوش کردن نیست به هیچ وجه.

آهان منظورتون از یه دنیای دیگه تاچ فلو بود .؟! آره خداییش یه دنیای دیگست خیلی خوبه اما من مدت ها قبل از استفاده از این رام تاچ فلو رو بصورت یه پنل نصب کرده بودم.......

آره برای من هم موزیک پلیرش مشکل داره الته بیشتر اوقات کار نمیکنه برای همین من هم اصلا کلا تپ موزیک پلیر رو برداشتم خیال خودمو راحت کردم

12. این کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

12 گارانتی دار یا بدون گارانتی ؟ مسئله اینست !

5 من بدون گارانتي پيشنهاد ميكنم
    ولي نميشه گفت ممكنه يه چيزي خراب بشه و دردسر ساز بشه
    انتخاب با خودته
    یه سوال :
    اگر گوشی یه آسیبی ببینی گارانتی قبول میکنه ؟؟؟
    به نظر من که گارانتی تو ایران معنایی نداره ، هر طوری هم که بشه آخرش میگن شامل گارانتی نمیشه !
    حالا کدوم بهتره ؟ گارانتی دار یا بدون گارانتی ؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال :
    اگر گوشی یه آسیبی ببینی گارانتی قبول میکنه ؟؟؟
    به نظر من که گارانتی تو ایران معنایی نداره ، هر طوری هم که بشه آخرش میگن شامل گارانتی نمیشه !
    حالا کدوم بهتره ؟ گارانتی دار یا بدون گارانتی ؟
    نه اینطور ها هم نیست تو خارج همین که لفظ گارانتی بیاد کافیه و آدم مطمئن هست اما در ایران شرکتی که گارانتی میکنه خیلی مهمه / اگه گارانتی اصل باشه و شرکتش پدر مادر دار باشه خدمات خیلی خوبی میده
    ببین من یه مثال میزنم من قبلا یه مادربورد Abit داشتم ، خراب شد بردم گارانتی فلان شرکت یارو فقط دقیقاً نیم ساعت داشت بردشو نگاه میکرد که ببینه خش داره اگه داره بگه از گارانتی خارجه ، بعد هم بعد از 2 روز با کلی منت و بدبختی مادربرد رو درست کرد و گارانتیش که تا چند وقت دیگه اعتبار داشت رو باطل کرد .
    بعد یه مادربرد و سی دی رام و خلاصه مابقی وصایل رو با گارانتی مثلا سازگار گرفتم . از قضا مادربردش آکبند مشکل داشت بردم گارانتی یارو گفت چشه؟ گفتم صداش خرابه و خش داره گفت وایستا 2 دقیقه بعد با یه مادربرد جدید اومد و با یک کارت گارانتی دیگه که مدت اعتبارش از قبلی بیشتر بود اومد و مادربرد رو به من داد
    تازه بود که متوجه گارانتی متفرقه و اصلی شدم .

15. این کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یعنی گارانتی کامتل برای Xperia و Diamound 2 جزو گارانتی های متفرقه و ارزان قیمت حساب می شه
    چه قدر با گارانتی اصل اختلاف قیمت داره

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تنها گارانتی معتبر (تا اونجایی که من می دونم) سیتادل هست و بس البته در مورد Xperia.

18. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •