تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 1045 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من يه جدول رو به حالت ايستاده تايپ كردم . حالا ميخوام اون به حالت خوابيده در بيارم ميخوام بدونم چه راهي داره كه بدون اينكه مجبور بشم جدول رو از اول وارد كنم اون رو 90 درجه بچرخونم .
    البته وقتب كه از ابزار change text direction در نوار ابزار tables & borders استفاده ميكنم فقط متن ميچرخه و لي خود جدول تغييري نميكنه .

چون ممكنه منظورم رو بد بيان كرده باشم دو تا عكس ميذارم و ميخام كه جدول از حالت 1 به حالت 2 تبديل بشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه H.Mahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من يه جدول رو به حالت ايستاده تايپ كردم . حالا ميخوام اون به حالت خوابيده در بيارم ميخوام بدونم چه راهي داره كه بدون اينكه مجبور بشم جدول رو از اول وارد كنم اون رو 90 درجه بچرخونم .
    البته وقتب كه از ابزار change text direction در نوار ابزار tables & borders استفاده ميكنم فقط متن ميچرخه و لي خود جدول تغييري نميكنه .

چون ممكنه منظورم رو بد بيان كرده باشم دو تا عكس ميذارم و ميخام كه جدول از حالت 1 به حالت 2 تبديل بشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام

شما در پایان صفحه‌ای که ایستاده (Portrait) است (منظورم صفحه قبل از این جدول می‌باشد)
    از منوی Insert استفاده کرده و سپس بر روی Break کلیک کرده و Next Page را انتخاب کنید و OK کنید. به این حالت شما یک سکشن‌برک ایجاد کرده‌اید. حال به صفحه دوم که جدول در آن قرار دارد بروید و روی آن کلیک کنید. سپس از منوی File بر روی Page setup رفته و حالت خوابیده (Landscape) را انتخاب کنید و Ok کنید. در این حالت جدول شما بدون این که تغییری در آن داده باشید به حالت خوابیده در می‌آید. در پایین این صفحه دوباره یک سکشن‌برک دیگر بدهید و به صفحه سوم بروید و در آن صفحه دوباره حالت ایستاده را از Page setup انتخاب کنید تا بتوانید دوباره به حالت ایستاده برگردید. در این حالت اگر از فایلتان کپی بگیرید همان تصویر شماره 2 شما پدید خواهد آمد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ولي در بعضي از مواقع به جر جدول چند سطر متن معمولي هم در اون صفحه هست وبا اين كار اون سطر ها هم به صورت Landscape در خواهد امد

داره خودمونی میشه H.Mahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولي در بعضي از مواقع به جر جدول چند سطر متن معمولي هم در اون صفحه هست وبا اين كار اون سطر ها هم به صورت Landscape در خواهد امد
    شما درست می‌گویید ولی می‌توانید آن چند خط را هم به صفحه قبل یا بعد منتقل کنید و به همین صورت اقدام کنید ولی تا اونجا که من می‌دونم در ورد نمی‌توان جدول را چرخاند مگر اینکه از جدول یک عکس بگیرید و عکس آن‌را بچرخانید و در این حالت در حقیقت یک عکس وارد کرده‌اید نه یک جدول. ولی اگر کسی بلد بود که جدول را بچرخاند لطفاً توضیح دهد.

داره خودمونی میشه sozuki7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    یک لپ تاپ سونی گرفتم که Microsoft Office 2007 روش نصب شده و هر کرک یا سریالش زدم نشد باز تریال 30 روز میزنه
    کسی سربیالش نداره
    ویندوز ویستا

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

سلام
    مشکلی که من دارم اینه که وقتی میخوام سندی را ذخیره کنم این پیغام می یاد در صورتی که سند فقط خواندنی نیست

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

با سلام و تشکر از شما دوست گرامی

با روشی که شما در بالا اشاره نمودید، کیفیت تصاویر موجود در فایل من در حالت PDF بسیار بالاتر رفت ولی این مشکل‌ رنجه‌رنجه شدن بر طرف نشد.
    تصور می‌کنم که Word من یک مشکل حاد گرفته است برای اینکه برخی از این AutoShape ها بسیار زیبا و بدون رنجه‌رنجه شدن است و برخی دیگر دارای رنجه است و من نمی‌دانم چرا اینگونه عمل می‌کند.
    البته این رنجه رنجه شدن زیاد هم به چشم نمي‌آید و فقط افراد حرفه‌ای به آن خرده می‌گیرند و افراد عام اصلاً متوجه نمی‌شوند و من کار را به همان حالت تحویل دادم.
    بازم ممنون
    setting>edit adobe pdf setting
    در کادر high quality print-adobe pdf setting در بخش imageمقدار downsample را افزایش بدید.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ! من فوقالعاده مبتدی هستم تو این برنامه ! یه سوال داشتم !

چجوری میشه تنظیم کرد که تو هر صفحه چند خط تایپ شه ! یعنی مثلا بعد از 15 خط بصورت اتو بره صفحه بعدی !!!؟ ( تو ورژن 2003 )

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

چجوری میشه تنظیم کرد که تو هر صفحه چند خط تایپ شه ! یعنی مثلا بعد از 15 خط بصورت اتو بره صفحه بعدی !!!؟ ( تو ورژن 2003 )
    براي اين مورد راه حلي وجود نداره

چون تعداد خط ها در يه صفحه به عوامل خيلي زيادي بستگي داره

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز...

براي اين مورد راه حلي وجود نداره

چون تعداد خط ها در يه صفحه به عوامل خيلي زيادي بستگي داره
    همانطور كه دوستمون ورديست گفتن... تعداد خطهاي متن در يك صفحه به عوامل زيادي بستگي داره اما در كل تعداد خطهاي يك صفحه مضربي است از فاصله خطوط و حاشيه‌هاي بالا و پايين كاغذ....

بنابراين اگر شما در page setup فاصله بالا و پايين متن رو يعني top /bottom رو كم و زياد كنين و به طور هماهنگ فاصله بين سطرها رو هم تنظيم كنين.. به چيزي كه ميخواين ميرسين ... توي پست شماره 63 همين تاپيك يه مطلبي درباره page setup داشتم كه كپي ميكنم....

===================================
    معمولا كتابها قطع‌هاي مختلفي دارن.
    من طول و عرض چند تا از قطع‌هاي معروف و مهم رو براتون مينويسم ولي اينها طول و عرض متن است و نه قطع کتاب برش‌زده

* نكته مهم: اين اندازه‌هايي كه در زير براتون نوشتم دقيقا از سرصفحه تا آخرين خط صفحه محاسبه شده. براي دقيق محاسبه كردن اينكه ارتفاع متن‌تون دقيقا چقدر شده از خطكش هاي افقي و عمودي word ميتوني استفاده كني البته اگه نتوني پرينت بگيري.

در قطع رحلي : طول 23 تا 24 سانت و عرض 18 سانت :‌که البته معمولا کتابهايي که رحلي هستند به صورت دو ستوني حروفچيني ميشوند
    اعداد margin به ترتيب: راست _ چپ _ بالا _ پايين
    در قطع رحلي: 5/1 - 5/1 - 5/2 - 5/2

در قطع وزيري : طول 19 تا 20 سانت و عرض 12 سانت
    در اين قطع اگر بخواهيد که متن را دوستوني بچينيد ميتواني عرض را 13 سانت هم بدهيد.
    در قطع وزيري: 5/4 - 5/4 - 5 - 5

در قطع رقعي :‌طول 17 تا 18 سانت و عرض 11 سانت
    در قطع رقعي: 4 - 4 - 6 - 6

البته اگه margin را براي قطع مثلا پايان نامه بخواي و يا جزوه اي چيزي:
    در قطع پايان‌نامه: 5/3 - 5/3 - 5 - 4

=================================

و اما درباره فاصله سطرها در ورد، پاراگرافها رو select كن... يا ctrl+A رو بزن تا كل متن select بشه... بعد در مسير format/paraghraph/ line spacing

line spaceing رو exactly انتخاب كن و در at هم اندازه اون رو 30 پوينت انتخاب كن.... يادت باشه كه تقريبا هر 24 پونت يــــــــك سانتيمتر ميشود.

براي اطلاعات بيشتر:

در ضمن تنظيم پاراگرافها در ورد يه سري پارامتر داره كه براي صفحه‌بندي كاربرد داره ... مثلا در صفحه بندي اگر خط آخر پاراگراف در اول صفحه‌ي بعد بيفتد... به آن «سطر بيوه» مي‌گويند، مخصوصا كه اگر يكي دو كلمه باشد....

براي رفع سطر بيوه و يا موارد مشابه آن در سربرگ دوم paragraph/line and page break داريم... در آن پارامتر widow/orphan control رو غيرفعال كن.... ميدوني كه widow همان بيوه و orphan يتيم ميشه ... سطر بيوه رو كه تعريف كردم... سطر يتيم هم اولين سطر يك پاراگراف است كه در آخرين سطر صفحه آمده باشد....

ممكنه بعضي اوقات صفحات كمتر از 15 سطر پر بشن.... اين به خاطر سطرهاي بيوه و يتيم هستش...

اگه اون پارامتر رو فعال كني، ورد به طور اتوماتيك هر زمان كه به سطر بيوه برخورد كنه.... اتوماتيك يك خط از صفحه قبل به بالاي اون مياره و هر بار كه به سطر يتيم برخورد كنه اون سطر رو به صفحه بعدي ميبره...

اميدوارم جواب كامل و صد البته واضح باشه... سوالي داشتي .... ترديد نكن
    Last edited by shvalaie; 19-07-2009 at 12:09.

11. این کاربر از shvalaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •