من که از شاتل خیلی راضی هستم، پشتیبانی خیلی خوبی هم داره.قیمتش هم که از صبا نت کمتره.
من که از شاتل خیلی راضی هستم، پشتیبانی خیلی خوبی هم داره.قیمتش هم که از صبا نت کمتره.
دوستان کسی اینجا از مخابرات مشهد adsl بالای 128 گرفته ؟ اوضاع سرعت / میزان قطعی / پشتبانیش چطوریه ؟؟
و اینکه میگن محدودیت دانلود نداره درسته یا خالیبندیه ؟ لطفا اگه کسی میدونه جواب بده الان
با اینترنت فوق گاگولاومدم بیچاره شدم تا صفحه بالا اومد
(بر پدر فیبر نوری لعنت !)
سلام دوستان.ميخوام اينترنت بگيرم اما هر كسي يه پيشنهادي ميده.موندم چيكار كنم.خونه هم تو آب و برقه.ميخوام بدونم دوستاني كه تو اين محدوده اينترنت دارن از چه شركتي گرفتن و آيا راضي هستن؟يه كافي نت هم نزديك خونمون هست كه از آفتاب سرويس مي گيره و سرعتش هم محشره.
افتاب نماینده پارس انلاین بود ولی در حال حاضر خوده پارس انللاین نماینده فروش داره .
درود بر بچه محل
من هم پارس دارم هم شاتل
ار هردو راضيم 0
ولي از شاتل بيشتر راضيترم بازم نزر خودت خاستي بيا ياهو بيشتر راهتمايشي![]()
سلام
کسی از آسمان که جدید باز شده سرویس گرفته؟ چجوریاست؟؟
هم یکی از دوستام داره هم پسر خالم.دوستان کسی اینجا از مخابرات مشهد adsl بالای 128 گرفته ؟ اوضاع سرعت / میزان قطعی / پشتبانیش چطوریه ؟؟
و اینکه میگن محدودیت دانلود نداره درسته یا خالیبندیه ؟ لطفا اگه کسی میدونه جواب بده الان
با اینترنت فوق گاگولاومدم بیچاره شدم تا صفحه بالا اومد
(بر پدر فیبر نوری لعنت !)
راضین.
راستي محدوديت دانلود هم نداره قيمت يكماه ١٢٨هست ١٠٠٠٠و سرعت ٢٥٦رو هم با كارت دانشجويي اگه داشته باشي ميدن ١٢٥٠٠ تقريبا
این خبر واقعیت داره ؟
لطفا منبع را اعلام کنید
با سلام
بله دوست عزیز واقعیت داره
من ا زخوده مرکز مخابراتی شنیدم که اینطوری هست
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)