نه آقا اون هدفش دوربینه خوبه اگه slr بشه که چه بهتر البته نه بنده نه دوستم اطلاعاتی از دوربینا نداریم فقط گفتم که این خصوصیات براش مهمه :
1 - زوم خوب
2 - کیفیت عالی
3 - واید مناسب
سقف بودجه هم 600 !؟
نه آقا اون هدفش دوربینه خوبه اگه slr بشه که چه بهتر البته نه بنده نه دوستم اطلاعاتی از دوربینا نداریم فقط گفتم که این خصوصیات براش مهمه :
1 - زوم خوب
2 - کیفیت عالی
3 - واید مناسب
سقف بودجه هم 600 !؟
دوستان دوربینی سراغ دارید که از طریق USB بتواند تصویر را بطور زنده در کامپیوتر نمایش دهد تا فیلبرداری آن بطور زنده در PC ضبط شود؟
اگه SLR بگیره که وارد سطح دیگه ای از کیفیت میشه. دوربین های SLR خب از نظر کیفیت و امکانات عکاسی یه چیز دیگه ن. تا 600 تومن میتونه EOS 100D بگیره. فقط مساله ای که هست اینه که لنزی که روی خود دوربین هست زوم بالا نداره.
در هر صورت بهترین انتخاب ها توی کامپکت ها G10 و LX-3 و توی SLR-Like ها SX10 و FZ28 هستند. قیمت های بالاتر تا 600 تومن HX1 و SX1 هستند که کیفیت عکسشون از اون دو تا پایین تره.
اومدم آخرین مشورت هام رو بگیرم چون می خوام شنبه برم دوربین بگیرم
قیمت sx110 رو اینجا (بوشهر) پرسیدم 250 می گفت البته با تخفیف کمتر هم می شه گرفت
این قیمت مناسب هست یا نه؟
توی این رده قیمت (البته یکم بالا پایین مشکلی نیست) چه دوربین هایی برای ثبت خاطراتی خوب با کیفیت وجود داره
یکی از دوستان fuji f100fd رو معرفی کرد ولی قیمتش نگفت اگه میشه قیمت اون هم بدید
ممنون
سلام دوستان
ممنون از راهنماييهاتون ..
بالاخره 4 شنبه گرفتم همون SX10 رو..
با گارانتي و بيمه افومار حدود 460 در اومد البته ليبل زده بود 470 تومن.
با پوشش محافظ LCD و يه محافظ هم روي لنز ..
مموري MicroSD هم داشتم 4 گيگ كه گذاشتم روش كه البته در آينده يه سرعت بالاي خوب بايد بگيرم ..
خلاصه راضيم ازش ، همه چيزش ف سرعت عكس برداريش ، فلش ، كيفيت ساخت و بدنه و عكسهاش، كيفيت فيلمش، صداي فراگير توي فيلمها و Sound Recorder . ، زوم خيلي خوب و با كيفيت ، و... خلاصه دوربين خوب و با حالي هست ..
در حالت فيلم برداري هم زوم اپتيكال داره خيلي راحت و خوب ..
با گارانتي هاي ديگه هم بود مثل آهو نميدونم چي چي و ARG چندين تاي ديگه كه قيمتشون هم حدود 30 تومني پايين تر از اين آفومار بود.
قيمت دوربين هاي ديگه هم كه گرفتم همون روز:
FZ28 = 417
SX1 IS = 570
EOS 1000D = 580
G10 = 505
Sony H50 = 370 همين حدودا فكر كنم ..
سلام ممنون از راهنماییتون با تحقیقاتی که من در مورد دوربینهای SLR انجام دادم به درد این دوست ما نمی خوره مثلآ همین 1000D از برند CANON قابلیت فیلمبرداری ندارد نمی دونم حالا همه SLR اینجورین یا این مدل . . . به هر حال فکر کنم همون LX-3 براش بهترین انتخاب باشه . . .
یه فروشنده این مدل رو بهش معرفی کرد FUJIFILM FINEPIX S100FS ممنون می شم اگه نظرتون و یه توضیح کوچیک بدین . . .
Last edited by smart.pro666; 14-08-2009 at 12:56.
دوست عزيز اگه زوم بالايي مد نظرت باشه G10 با زوم 5 برابر و LX3 با زوم 2.5 برابر براي كار شما مناسب نيستند و بايد بري سراغ SX10 يا FZ28 ولي اگه كيفيت عكس و لنز وايد رو بخواي بايد همون دوتاي اولي رو انتخاب كني و اين مطلب رو هم هميشه در نظر داشته باش كه كمپانيهاي سازنده دوربين هيچ وقت همه محاسن و امكانات رو در يك دوربين جمع نمي كنن تا بتونن همه مدلهاي خودشونو بفروشن . اين سيا ستيه كه همه سازنده ها از اون پيروي مي كنن .
دوربينهاي SLR زيادي هستند كه فيلمبرداري با كيفيت HD دارن ولي EOS 1000 اين قابليت رو نداره و صرفا براي عكاسي ساخته شده .
FUJIFILM FINEPIX S100FS يه دوربين با مشخصات خيلي خوبه به شرطي كه با وزن بالاي 960 گرم اون مشكلي نداشته باشيد .
Last edited by Samin_System; 14-08-2009 at 12:18.
با توجه به خواسته هاي شما بهترين انتخابهايي كه مي تونيد داشته باشيد همونطور كه دوستمون Prowler گفتن SX10 و FZ28 هست . درباره اين دوتا دوربين شك نكنيد و مطمئن باشيد از خريدش راضي خواهيد بود . يه بار ديگه هم گفتم شما همه محاسن و قابليتها رو نمي توني در يك دوربين داشته باشي .
Last edited by Samin_System; 14-08-2009 at 12:25.
خوب شد گرفتین. این یکی رو یادم نبود بگم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)