البته دوست من چون رونالدو هنوز نیومده رئال یخورده عکساش محدوده شما بزار بیاد رئال اونوقت بزار امضات فعلا امضا منو بردار
البته دوست من چون رونالدو هنوز نیومده رئال یخورده عکساش محدوده شما بزار بیاد رئال اونوقت بزار امضات فعلا امضا منو بردار
ببین دیگه یه عکسی گذاشتی که که اگه طولش از کامپیوتر م بزنه بیرون می ذارمش. رفتی رو نقطه ضعف من . خدا وکیلی این فقط یه عکس نیست .این عشقه منه.زیدان خودمه. با یه تیر دو نشون زدی...آخ زیدان کجایی که یادت بخیر..
تصویب شد اینم امضای ما...![]()
من الان آخر جو زدگیم نمی شه این عکس زیدان و رونالدو رو بزاریم...
رونالدو که فصل بعد می یاد زیدانم که قبلا" بوده دیگه چی می خواین..؟نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که خیلی نامردیه!!!!
Last edited by iammahdi; 02-07-2008 at 23:38.
اون عکس کتو شلواری که من گذاشتم یا روبی رو هم بزار آواتارت
داش روبی تو یه عکس بزار منم یکی میزارم هر کدوم بیشتر رای آوردهمه بزاریم امضا
داش روبی تو یه عکس بزار منم یکی میزارم هر کدوم بیشتر رای آوردهمه بزاریم امضا
سلام به همه........
آقا جون مادرتون اینقدر به حاشیه نرید........دوباره اینجا رو میبندنا...............
باشگاه منچستر يونايتد اميدوار است تا رامول فالكائو، مهاجم تيم فوتبال ريورپلاته آرژانتين را براى فصل آينده به خدمت بگيرد. به گزارش رسانه هاى بريتانيايى، «نستور سيورى» مدير برنامه هاى اين مهاجم ملى پوش كلمبيايى از علاقه شديد باشگاه هاى منچستر يونايتد و رئال مادريد به جذب اين مهاجم با آتيه خبر داده است. باشگاه آستون ويلا انگلستان نيز دى ماه سال گذشته و در حين نقل و انتقالات زمستانى علاقه مند بود تا اين مهاجم جوان را به خدمت بگيرد اما در آن مقطع با مخالفت سران ريورپلاته روبرو شده و از خريد وى منصرف شد اما اكنون به نظر مى رسد «فالكائو» به يكى از اين ۲ باشگاه بزرگ اروپايى خواهد پيوست.
روزنامه ملي ورزشي اسپانيا در مقالهاي كسب رتبه اول در رده بندي فيفا را حق از دست رفتهاي به قدمت 44 سال توصيف كرد.
به نقل از آس اسپانيا، مانوئل استبان در مقاله تحليلي خود آورده است:
فوتبال اسپانيا فقط به خاطر ناكامي در نتيجه گيري بازي هاي حذفي در تورنمنت هاي بزرگ هميشه پايين تر از برخي كشورها بود. اين درحالي است كه فيفا همواره اعلام كرده رده بندي بسيار حرفه اي دارد و هرگز تحت تاثير نتيجه نيست.
آيا لاليگا در اين همه سال نتوانسته فيفا را متقاعد كند كه برترين باشگاه هاي حرفه اي جهان متعلق به اسپانيا است؟
كشوري كه فوتبال قسمتي از فرهنگ آن شده، پس از قهرماني در يورو 2008 براي اولين بار در رده نخست جهان مي ايستد. در هر حال، خوشحاليم كه فيفا به اشتباه 44 ساله اش در مورد فوتبال اسپانيا پي برده است.
ای وحید من میکشمت.حقت بود بهت گفتم اینکارو باهات میکنم
خنگول من بایرنیم نه منچستری.
منظورم هم از اونجا تاپیک آلمان تو انجمن یورو2008 بود.
اتفاقا سر اسپم تو تاپیک تریبال اخطار بهم داده شد.درست بعد از برد آلمان از ترکیه
راستی بالاخره رونالدو میادش رئال یا نه؟
منچستریا که گفتن نمیدنش به رئال.رئال هم که گفته بود عقب نشینی میکنه چون به زور نمیتونه بازیکن بخره.آخه اینم بازیکنه رفتید دنبالش؟باز میرفتید دنبال شواین اشتایگر یه چیزی
پس ------------------------
اره دیگه ...منچستر که دستش به جایی نمی رسه !!!
شوایناشتایگر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)