واحد های عملی تکنولوزی بیشتره
واحد های عملی تکنولوزی بیشتره
اگه فقط به منظور کار میخوای انتخاب کنی بهتره نرم افزار و ادامه بدی که فک میکنی بهترم هست !!!
اما الان دیگه شرکتها و ارگانها همچین حساس نیستن رو رشته و اینا مهم مدرک و پارتی هست که بالاخره جور میشه و هست ...
حالا گرافیک سبک ترم هست میتونی سریعتر تموم کنی در عین حال فوق دیپلم کامپیوترم داری و رو هر دوش جای مانور داری بهتره فقط خوش صحبت باشی موقع مصاحبه کاری و زرنگ
موفق باشی
سلام والا من هم ناپیوسته کامپیوتر خوندم ی دوست هم داشتم که گرافیک میخوند
گرافیک رشته سبکیه اصلا قابل مقایسه نیست با نرم افزار ولی خوب باید تو این رشته استعداد خوبی داشته باشی والا همش طراحیه تا اون جایی که من دیدم
کامپیوترم اگه یکم توش وارد باشی درامد خیلی خوبی داره
نمیدونم والا!
ازیه طرف حوصله ی سختی درسای نرم افزارو ندارم از یه طرف هم میگم اقلا لیسانسشو بگیرم.
شما پایه ریاضی و برنامه نویسی تون خوب بود برای نرم افزار؟
واسه کارشناسی اذیت نشدین؟
ببخشید وسایل و لوازمی که برای رشته گرافیک به کار میره تو یونی خیلی گرونن یا نه؟
Last edited by 9884; 06-10-2012 at 23:47.
شمادختر هستید؟الان لیسانس گرفتین دارین کارمیکنید جایی؟اگه آره ،کجا؟
واسه شما چطور بود درسای کاردانی ب کارشناسی؟
شما کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
دوستان عزیز پس کجایید؟بجوابید پلیز
دروس کاردانی ب کارشناسی نرم افزار چیا هستند؟
چند تا ریاضی و برنامه نویسی دارن؟
کلا درسای سختش چندتان؟!
دوستان خبری از تکمیل ظرفیت نیست ؟
سلام دوستان عزیز.. بنده 3 سال پیش کاردانی الکترونیک از دانشگاه آزاد گرفتم و سپس به خدمت سربازی رفتم. الآن با توجه به اینکه مدت زیادی از درس و دانشگاه دور بوده ام و هیچ گونه جزوه ای هم از آن زمان برایم باقی نمانده که مطالعه کنم.. به نظر شما اساتید عزیز کتاب های کمک آموزشی کدام موسسه را تهیه کنم و آیا کافی هستند این کتابها؟؟
میخوام یک سال به صورت بی وقفه درس بخونم تا سراسری قبول بشم لطفا راهنمایی بفرمایید
با سپاس فراوان
Last edited by ehsanjj66; 17-10-2012 at 16:48.
70 واحد باید پاس کنی
تقریبأ 4 تا ریاضی داره ، ریاضی مهندسی (کابوس بچه های مهندسی) ، دیفرانسیل، گسسته، آمار و احتمالات ....... اینا جزء ریاضیا میشه دیگه![]()
برنامه نویسی مباحث ویژه و طراحی وب ، طراحی الگوریتم و هوش مصنوعی ، گرافیک بستگی به استادی که تدریس میکنه داره
کلأ درسای سختش زیادهاصلأ قابل مقایسه با کاردانی نیست
زوده هنوز ؛ دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم پارسال اواخر آبان بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)