تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 365 از 1219 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

داره خودمونی میشه hadi3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

[QUOTE=joykiller360;4906603][COLOR=Blue]با اپتیکال میشه اگه سینما خانوادتونت داشته باشه.
    نه دوست عزیز از کپی خبری نیست

اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده لطفا

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

[QUOTE=hadi3d;4909609]
    [COLOR=Blue]با اپتیکال میشه اگه سینما خانوادتونت داشته باشه.
    نه دوست عزیز از کپی خبری نیست

اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده لطفا
    ببين اگه پشت سينماتون ورودي optical داره يه كابل اپتيكال بگير و از پشت كنسول وصل كن پشت سينما.

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[QUOTE=afshin b;4909819]
    ببين اگه پشت سينماتون ورودي optical داره يه كابل اپتيكال بگير و از پشت كنسول وصل كن پشت سينما.
    مرسی اگه نداشته باشه راه دیگه نداره؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نه نداره.يا سينما بايد ورودي HDMI داشته باشه (كه سينماهاي مدل بالا دارن!) يا Optical ،كه براي شما هيچ كدوم رو نداره.

6. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه نداره.يا سينما بايد ورودي HDMI داشته باشه (كه سينماهاي مدل بالا دارن!) يا Optical ،كه براي شما هيچ كدوم رو نداره.
    تشکر برم ببینم داره یا نه؟

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

امروز كه كنسولم رو به اينترنت وصل كردم ديدم كه يه آپديت جديد به نام 3.30 هست.....
    مگه 3.21 آخريش نبود پس اين چيه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

مگه قرار بود بعد از 3.21 دیگه آپدیت ندن !!!! 3.30 یه ده پونزده روزی هست اومده ...

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

مگه قرار بود بعد از 3.21 دیگه آپدیت ندن !!!! 3.30 یه ده پونزده روزی هست اومده ...
    الان در حال حاظر با این فرم ویر جدید میشه بازیهای مخصوصی که سونی منتشر میکنه مثله mortorstorm 3d و 4-5 بازیه دیگه رو 3d بازی کرد البته با tv مخصوص ......
    وسپس با اپدیت بعدی در ماه های اینده قابلیت تماشای فیلمهای سه بعدی با فرم ویر جدید تر اضافه میشه......

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

تغییرات فریم ور جدید رو تو سایت پلی استیشن می تونید ببنید ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوست عزیز
    من جفت نسخه های هر دو کنسول رو دیدم و خودم تست کردم
    و هیچ تفاوتی باهم نداشتن
    که اگه بخوام pro بررسی کنم نسخه ps3 یک مقدار تاریک تر بود که مثل اکثر بازی Multi
    اما در مورد controller هم نظر شخصی شماست
    چون خیلی ها 5 شماره قبلی این بازی رو با controller های PS Family بازی کردن و مطمنا بهش عادت کردن و باهاش راحتن
    اما خود من و خیلی های دیگه کوچکترین مشکلی نداشتیم با دسته ها و کنترلش
    که در کل با وجود شاهکار های از سری dead or alive همه عادت کردن

در کل ایرا زیادی به گرافیک این بازی بوده به خصوص تو قسمت campaign که خیلی ضعیف بود اما تو قسمت های arena و VS به نظر من باز هم به غیز از Water خود model ها عالی کار شده بودن
    پدرام جان نمیدونم چرا جدیدا بچه ها به نور پردازی میگن گرافیک و رزولیشن بالا !!!؟؟؟

ممنونم ولی هیمنطور که گفتم طبقه پایینی ما که هم X360 داره هم PS3 بازی رو در هر دو کنسول اجرا کرده بود و از رزولویشن پایینش خیلی گله داشت و گفت که PS3 خیلی بهتر بوده . ( نظر منم که دیدم همین بود . )

در باره ی کنترل که دیگه جای بحث نیست و همه ی منتقدین بازی دسته ی X360 رو مناسب برای بازی های رزمی نمی دونند .
    رامتین خان برای تست یک بازی اولا باید روی یک TV تست بشه , دوما هم اون TV این TV های معمولی نیست.

به نظر مياد ps3 يكمي وضوح تصويرش بالاتر باشه-----اگه به فضاي اطراف بتمن نگاه كنيد متوجه ميشيد----
    تمامي سوالات و مباحث در مورد Ps3 (فقط در اينجا)
    چه ربطی به گرافیک داره دوست عزیز !؟

شما وضوح و کنتراست رو خودتم میتونی تغییر بدی !!
    مطمئن باش سونی از سامسونگ بهتره تو این زمینه ولی داداش جان بازم زیاد پاش نشستن مناسب نیست حتی شما وقتی با عینکهای مخصوص نگاه کنین چون چشم ومغز را با تصاویر زود گذر متوالی که در کسری از ثانیه ظاهر میشه بمبارون میکنه امکان تغییر دید سرگیجه حالت تهوع وحرکات بی اختیار مانند پرش چشم یا پرش ماهیچه در اون وجود داره البته احتمالش برای سالمندان بچه ها و زنان باردار بیشتره وبیشتر برای اونا توصیه میشه.ولی بازم خیلی باحاله دنیای جدیدیه تو بازی ایشالا زودتر بیاد وهممونم لذت ببریمدر ضمن قیمت تلویزیونهاش از 3000 دلار شروع میشه به بالا اینطور که تو سایتها نوشته.موفق باشید
    شایان ذکر بشم که LED ها و LCD های Sony تحت نظارت Samsung ساخته میشه. و در برخی از سری های Sony پنل های Samsung
    موجود هست . البته شما به هیچ وجه نمیتونی این موضوع رو با نگاه کردن تشخیص بدی.
    دوستان میخواستم 1 lcd سامسونگ بگیرم که به درد PS3 بخوره و بالای ''46 باشه .وقتی رفتم تو سایت سامسونگ دیدم پلاسما جدید زده full hd با کنتراست 2,000,000:1 < حدودا 20 برابر کنتراست lcd > حالا به نظر شما چکار کنم.........؟
    Plasma برای بازی جالب از آب در نمیاد ,تا اینجایی که من تست کردم LED های Samsung تو Refresh rate عالی بوده و سطح سیاهی
    بی نظیری داشته .
    با عرض سلام خدمت ps3 داران!

اقا ما پس از 1 سال دوباره ps3 دار شدیما یه فقره اسلیم 120 گیگ را خریدم! حالا چنتا سوال داشتم :

1: این کنسول چرا اینقدر باد گرم از پشتش میاد ؟ چون من نسبت به فت که قبلا داشتم مثل اینکه حرارت بیشتری تولید میکنه حالا میخواستم بپرسم این عادیه!؟

2: این دستگاه رو وقتی خاموش میکنیم انگار کامل خاموش نمیشه و یه چراغ بالای پاور ورشنه و مثل مدل فت دکمه خاموش پشتش نداره حالا در این حالت مشکلی به وجود نمیاد!؟

3: سلامتی دوستان!
    به به بههههه
    مبارک باشه آقا شهاب

بالاخره زدی تو گوشش !

بازی چی خریدی حالا ؟

نگران بادش نباش همونطور که میلاد گفت , سطح بیرونی دستگاه کوچیک شده و فاصله ی Heatsink ها با بدنه کمه .

ولی مطمئن باش اگه همین وضعیت واسه Fat بود دستت میسوخت
    برو بکس یه سوال

من وقتی کنسول را روشن میکنم هر چند ثانیه یه بار یه صدای تاق مانندی میده و زمانی هم که خاموش میکنم تا حدود 1 ساعت این صدا رو میده این صدا مثل همون صدایی هست که زمانی که تلوزیون را خاموش میکنیم یه صدایی میده و به نظر میاد این صدا مربوط میشه به سرد و گرم شدن دستگاه.

حالا میخواستم ببینم این صدا دادن ها طبیعی هست یا نه!؟
    این صدا ها ماله انبساط و انقباض بدنه و صفحه ی Heatsink دستگاه هست که واقعا اعصاب خورد کنه !!

تا حالا چندین بار منو از خواب ناز پرونده پدر سوخته !!

13. 8 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •