حالا یه کم قدیمی تر باشه مشکل نداره.از 2004-2005 به این طرف باشه که گرافیکشون خوبه.جالا چه پیشنهادی دارید؟نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه کم قدیمی تر باشه مشکل نداره.از 2004-2005 به این طرف باشه که گرافیکشون خوبه.جالا چه پیشنهادی دارید؟نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من ، ضمن تشکر ؛ من بازی جذاب و جالب و سرگرم کننده خواستم مدیریت رستوران کجاش سرگرم کننده هست ؟ واقعا حوصله میخواد .dinner dash 1،2،3،4
Supermarket Management
اینا بازی های مدیریتی مینی گیم هستن.اگه خواستی بگو من یه گونی از این بازیا دارم بهت میگم.
اگر میشه دوستان چند تا بازی معرفی کنید . واقعا خیلی وقته بازی توپ پیدا نمیکنم
کسی میتونه چند تا بازی سرگرم کننده مثل
world of goo
یا سونیک و ... معرفی کنه ؟
ماشین و جنگی و استراتژیک نمیخوام میخوام بازی جذاب و سرگرم کننده باشه .
لطفا سه چهار تا معرفی کنید تا یکیشو دانلود کنم . لطفا حجمش بیش از 200 مگ نباشه میخوام از تورنت بگیرم .
با تشکر
کسی جواب مارو بلد نیست ؟؟؟؟؟؟
دنبالشم بخدا میخوامش کسی نیست؟![]()
دوست عزیز معلوم نیست چی نوشتید !!! (میشه بازی جالب arcede برای 360 معرفی کنید )
Xbox 360 Arcade خودش یه پلتفورمه ... شما بازی مربوط به این نوع پلتفورمو میخوای؟؟؟
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
بفرما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درخواست pes 6 برای اینکه بشه از طریق شبکه بازی کرد میخوامش
خیلی با حاله
سلام رفقا
بازی تو سبک StrongHold چیزی هست؟ واسه دانلود میخوام.
Age Of Mythology
Age Of Empire 1 , 2 , 3
Warcraft 1 , 2 ,3
,....
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
فکر نمیکنم همچین چیزی حداقل تو ایران وجود داشته باشه !!!!![]()
عجب ...!!! دوستان واقعا یه بازی ریسینگ 2 نفره (افلاین) واسه پی سی وجود نداره ؟؟!!
ای بابا ...!!!
سلام
میشه چند تا بازی تو مایه PlantsVsZombies به من معرفی کنید ؟
یعنی همینجوری دیر تموم بشه . کم حجم باشه (این 80 مگه) . فکر هم نخات ! کلا آرامش بخش !
پیشاپیش ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)