تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 585 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 5841

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك

در آغاز فعالیت 666_Microsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    می خواستم بدونم که چه کارت گرافیکی با مادربورد من سازگار هست (قیمت مهم نیست)

آیا کارت گرافیک 9800GTX با مادربوردم سازگاری داره؟
    کارت گرافیک 9800GX2 چی؟

کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مهمه اینه که نتیجه تقریبا فرقی برای User نداره یعنی تاثیراتش فقط برای Developer هست من در این مورد قبلا هم تحقیقاتی کردم این فقط مربوط این مقاله نیست تو بعضی از مقالات در مورد استاندارد جدیدی برای image quality چیزهایی بود که شاید تنها بعد ظاهری بود که من دیدم و 1-2 تا چیز دیگه که الان تو خاطرم نیست ولی در کل شک نکن تاثیراتش برای کاربر بسیار محدود هست طوری که قابل چشم پوشیه من تو هر مقاله ای تا حالا خوندم در این مورد آخرش به این نتیجه رسیدم . تو اون متن هم من چیز خاصی ندیدم نمیدونم شما منظورت کدوم قسمتش بود من اون صفحه مقاله رو کامل دقیق خوندم شما یبار دیگه دقیق بخون . با تمام این وجود فکر نمیکنم کسی بتونه از نظر فنی نگارنگان Anand رو که بدون شک تخصصی ترین و پر بیننده ترین ساخت سخت افزاری هست رو زیر سوال ببره برای من که حرفاشون سندیت کامل داره تو این چند ساله من خیلی مقاله تو سایتهای مختلف خوندم تو iGoogle هم تقریبا اخبار و review های تمام سایتهای معروف سخت افزاری رو روزانه میبینم البته وقت نمیکنم همشون رو بخونم اصلا ولی حقیقتا Anandtech بهترین و تخصصی ترینه اصلا کوچکترین شکی هم ندارم .
    اینطوری هم که فکر می کنی نیست! اتفاقا وقتی نوع Process برای Developer تفاوت داشته باشه نتیجه از هم از نظر Efficiency برای یوزر تفاوت داره. به طور ساده تر میشه گفت وقتی به جای DirectX 10.1 یک Function تحت اون Option های NVIDIA و تحت DirectX 10 بخواد اجرا بشه منابع سیستم رو بیشتر مصرف می کنه و باعث پایین اومدن Efficiency محاسبات میشه.

یک مثال ساده: Anti-Aliasing تحت DirectX 10.1 می تونه به طور مستقل از Shader ها پردازش بشه.در حالی که در DirectX 10 باید حتما توسط Shader ها صورت بگیره. این معنیش این نیست کیفیت Anti-Aliasing توی DirectX 10.1 تفاوت کرده، معنیش اینه که اونجا استفاده از Anti-Aliasing کمتر از قدرت محاسباتی GPU کم می کنه و این فقط به نفع یوزر هست!

کلا NVIDIA باید از قدرت GPU خودش مایه بگذاره تا بتونه این ضعف رو پوشش بده...اینکه چقدر موفق میشه باید موقع عرضه Radeon HD 4870 X2 دید!

------------------------------------------

اوه اوه اوه! تاپیک رو منحرف کردیم

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مشکلی از نظر سازگاری وجود نداره دوست عزیز. (البته خریدشون الان به صرفه نیست!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه PCminister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مشکلی از نظر سازگاری وجود نداره دوست عزیز. (البته خریدشون الان به صرفه نیست!)

موافقم! با حضور سری های جدید کارت گرافیک (سری GT200 و 4800) خرید این کارتها به صرفه نیست.

یکم صبر کنین بهتره. ضمن اینکه GTX هم قدیمی شد! (آخه gtx+ داره جایگزینش میشه که هم کارایی بهتری داره هم نسبت به مدلهای قدیمی تر بهتر عمل میکنه)

اما اگه عجله دارین 3870x2 بگیرین چون هم PP اون با GX2 برابره هم قیمت مناسبی داره.

با تشکر

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کجا؟
    من که چیزی نمی بینم!!!؟
    x300se
    ببخشيد جا افتد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MicroSystem; 20-06-2008 at 07:46.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

يه سوال ديگه خواهشا عصباني نشو به نظرت اگه جاي 9600 يه 8600 بگيرم و بقيه پولو دو تا رم 512 بگيرم سرعت سيستم بهتر نميشه و بازدهيش تو بازيها خوب نميشه
    چرا عصبابي بشم 10 تا ديگه سئوال بپرس ميزان رم سرعت سيستم رو زياد نميكنه يك گيگ رم واسه كارهاي معمول كافيه

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

يه سوال ديگه خواهشا عصباني نشو آخرين سواله تو خودت از asus استفاده كردي به نظرت 9600 چرا ارزونه شما ميگيد 8600 دو برابر 8500 و 9600 دوبرابر 8600 يعني 9600 چهار برابر 8500!
    قدرت كارت گرافيك هيچ ربطي به برندش نداره مگه ايكنه يه برند يه ذره اوركلاك كرده باشه و تفاوت برند بيشتر مربوط به سيستم خنك كاري ميشه درسته حدود 4 برابر قدرتش ميشه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

خوب پس ميتونم سوال بپرسم حتما ميدونيد پسوند gs ضعيفه و gso هم از همين gs هاست و تو بعضي بازيها پسوند gs ساپورت نميشن براي چي؟راستي اين كارتو با 140 (آخرش 140تومن) ميشه پيدا كرد
    Last edited by rambo_1386; 20-06-2008 at 10:45.

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

يه سوال ديگه خواهشا عصباني نشو به نظرت اگه جاي 9600 يه 8600 بگيرم و بقيه پولو دو تا رم 512 بگيرم سرعت سيستم بهتر نميشه و بازدهيش تو بازيها خوب نميشه
    دوست عزیز هرگز اینکار رو نکن که اشتباه محضه...همون بهتر که یه کارت گرافیک قویتر بگیری..1 گیگ رم هم کافیه..بعدآ اگه تونستی 1 گیگ دیگه اضافه کن

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب پس ميتونم سوال بپرسم حتما ميدونيد پسوند gs ضعيفه و gso هم از همين gs هاست و تو بعضي بازيها پسوند gs ساپورت نميشن براي چي؟راستي اين كارتو با 140 (آخرش 140تومن) ميشه پيدا كرد
    درسته GS ضعيفتر از GT هست ولي نه اين كه ضعيفه واسه همين هم گفتم اگه بتوني تا 180 هزينه كني GT بخر كلا اختلاف قدرت 9600GT و 9600GSo زياد نيست و بسته به بودجه هر دوشون مناسبند.
    بعد كي گفته تو بعضي بازيها با GS نميشه بازي كرد؟ اصلا چه ربطي داره
    در مورد قيمت نميدونم قيمتها روزانه تغيير ميكنند شما برو بازار بگرد انشا الله پيدا ميكني
    Last edited by MicroSystem; 20-06-2008 at 10:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •