تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 870 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

میدونم جدید نیست!ولی قبلا توی فریم ویر قبلی خیلی باهاش ور رفتم اصلا کار نکرد و همون تنظیمات سابق باقی میموندند!!الان او کی شده!من الان مشکل پروفایل هم دارم چون بعضی وقتها اهنگهای اس ام اس و زنگ خوردن رو لود نمیکنه و باید چند بار باز و بسته اش کنم!این مشکل این دفعه توی این فریم ویر برام پیش اومده!!!!
    Last edited by rainysky50; 01-01-2008 at 20:47.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

میدونم جدید نیست!ولی قبلا توی فریم ویر قبلی خیلی باهاش ور رفتم اصلا کار نکرد و همون تنظیمات سابق باقی میموندند!!الان او کی شده!من الان مشکل پروفایل هم دارم چون بعضی وقتها اهنگهای اس ام اس و زنگ خوردن رو لود نمیکنه و باید چند بار باز و بسته اش کنم!این مشکل این دفعه توی این فریم ویر برام پیش اومده!!!!

امین خان بیا اینجا..کارت دارند مثل اینکه....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

با سلام..دوستان x-plore من از امروز که اول سال 2008 هست expire شد..چکار کنم..کسی را ه حلی میدونه!!!

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز شما گفته بودی یاد گرفتی چطوری اکولایزر رو تنظیم کنی که صداها توپ توپ بشه .
    اگه میشه به ما هم یاد بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

با سلام..دوستان x-plore من از امروز که اول سال 2008 هست expire شد..چکار کنم..کسی را ه حلی میدونه!!!
    خب تاریخش تموم شده...
    یا باید کرک گیر بیاری..یا فول ورژنش...یا گوشیتو ریست کنی و از اول نصب کنی....

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

2 راه داری دوست عزیز.یا ورژن جدیدترش رو نصب کنی یا اینکه قبل از اجرای برنامه تاریخ گوشیت رو یکمی بکشی عقب.سال 2007

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

تاریخ گوشی رو از 2008 به 2007 تبدیل کن!میشه 1/1/2007!!اونوقت راحت اجرا میشه!!برای اکولایزر هزار بار گفتم اولی از سمت چپ تا اخر بالا!دومی 13 تا بالا برو بالا سومی رو 9 تا برو بالا(منظور 9 حرکت هست و حرکت اولی چون تغییر اندکه حساب نمیشه اگه تست کنی منظورمو میفهمی کلا مشکل فریم ویری داره این اکولایزر)چهار و 5 رو تا پلیت(تا ته)ببر بالا!!!صدای گوشی بسیار بلند و تیز مانند گوشیهای سونی اریکسون میشه!!

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تاریخ گوشی رو از 2008 به 2007 تبدیل کن!میشه 1/1/2007!!اونوقت راحت اجرا میشه!!برای اکولایزر هزار بار گفتم اولی از سمت چپ تا اخر بالا!دومی 13 تا بالا برو بالا سومی رو 9 تا برو بالا(منظور 9 حرکت هست و حرکت اولی چون تغییر اندکه حساب نمیشه اگه تست کنی منظورمو میفهمی کلا مشکل فریم ویری داره این اکولایزر)چهار و 5 رو تا پلیت(تا ته)ببر بالا!!!صدای گوشی بسیار بلند و تیز مانند گوشیهای سونی اریکسون میشه!!
    یه دنیا ممنون.
    من تازه با این تاپیک آشنا شده بودم نمیدونستم قبلا شما گفتی.
    ممنونم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

خواهش میکنم!وظیفم بود!

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

این راه بالابردن صدا با اکولایزر در کیفیت صدا تاثیر بدی می ذاره.ولی روی این گوشی تست نکردم.کیفیت خیلی افت می کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •