با سلام
من تو مرحله هفتم بازي Ghost Recon گير كردم
تو اين مرحله تعداد تانكها يكي بيشتر از تعداد موشك هايي هست كه ميتونم داشته باشم
وقتي هم ميخوام با مين تانك رو منفجر كنم با يك پيغام رو برو ميشم و از بازي خارج ميشم
لطفاً كمك كنيد
با سلام
وقتي هم ميخوام با مين تانك رو منفجر كنم با يك پيغام رو برو ميشم و از بازي خارج ميشم
لطفاً كمك كنيد
سلام دوستان
من بازی hilf life 2 رو نصب کردم ولی وقتی میرم تو بازی گوشه ی صفحه مینویسه A.I Disabled و هیچ کدوم از کاراکترهای بازی نه حرکت میکنن و نه حرف میزنن
مشکل از چیه؟؟؟
ممکنه ز کرکش باشه؟
کسی کرک درستشو داره بزاره؟
ممنون
من وقتی درایور parallel lines را بازی میکنم بعد از مدتی ریاستارت میشه چرا؟
ببینید در هنگام نصب بازی هیچ اروری نداد ؟ مخصوصا از این Abort , Retry , Ignore ؟بله 27 مرحله رو رفتم.اما به دو دلیل فکر نمی کنم بازی تموم شده باشه یکی اینکه داستانش ناتموم موند
دوم اینکه بعد از نمایش فیلم قبل از اینکه از بازی بیاد بیرون برای کمتر از یک ثانیه یه صحنه ای رو نشان می ده -که وقت نمی کنم ببینم چیه! -بعدش میاد بیرون.
اگه داده و شما Ignore زدی سی دی بازی خیلی خش داشته و نتونسته یه فایل برای نصب رو بخونه .
اگه نداده ، پس بازی کلا مشکل داره . شاید با یه پچ درست بشه .
دوست من اون AI همون هوش مصنوعی هست . اینی هم که نوشته Disable یعنی همه دشمنا و آدم ها غیرفعال هستند . ببینید از این نسخه زیاد هست توی بازار . ولی من مال یه شرکت رو پیشنهاد میکنم بگیری سالمه سالم هست . مال شرکت امپرور . من داشتم . تا آخر که میرفتی هیچ مشکلی نداشت .سلام دوستان
من بازی hilf life 2 رو نصب کردم ولی وقتی میرم تو بازی گوشه ی صفحه مینویسه A.I Disabled و هیچ کدوم از کاراکترهای بازی نه حرکت میکنن و نه حرف میزنن
مشکل از چیه؟؟؟
ممکنه ز کرکش باشه؟
کسی کرک درستشو داره بزاره؟
ممنون
خوب شما پیغام رو بزار ببینیم چی میگه .با سلام
لطفاً كمك كنيد
شما مشخصات دقیق سیستمت رو بزار . چون این بازی به پردازنده ( CPU ) خیلی بالایی نیاز داره . یعنی بالای 3 فول !من وقتی درایور parallel lines را بازی میکنم بعد از مدتی ریاستارت میشه چرا؟
سلام
کسی رمز call of duty برای net که باید برای هر system یه pas بزاری رو داره
تشکر جات فراوان![]()
با سلام دوبارهخوب شما پیغام رو بزار ببینیم چی میگه .
من فكر كنم نبايد اون مينها رو براي منفجر كردن تانك استفاده ميكردم
چون موشك هم كم داشتم اومدم با استفاده از فرصتي كه بازي ميداد و تانك براي مدتي متوقف ميشد از كنار اون فرار كردم و از تيررس تانك خارج شدم و بالاخره مرحله رو تموم كردم
Last edited by rouhallah; 24-07-2007 at 21:49.
دوست من این سئوال رو باید در تاپیک خودش مطرح کنید نه اینجا .![]()
2راه مشکل ممکنه باشه
1-هنگام نصب بازی نباید minimom را انتخاب کنی
2-باید گرافیکت دستی نصب شده باشه یعنی با سی دی خودش نه اینکه ویندوز شناخته باشه
دوستان یه سری بازی (duke nukem 3d , super frug ) تحت داس گرفتم. رو ویندوز که میارم بالا اولش اینگار اجرا میشه . وارد محیط میشه اما یهو میپره بیرون. چه جوری اجراشون کنم؟
بله زیاد هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)