سلام
دانشگاه پیام نور احتمالا قبول میکنه
چون امکان تحصیل همزمان با خدمت رو قرار بود ایجاد کنه که چند تا از دوستان هم دیدم که استفاده کردن
.
سلام
دانشگاه پیام نور احتمالا قبول میکنه
چون امکان تحصیل همزمان با خدمت رو قرار بود ایجاد کنه که چند تا از دوستان هم دیدم که استفاده کردن
.
سلام ببخشید می خواستم بدونم شرایط سربازی دندانپزشک چیه؟ مثل پزشکا طرح و از این چیزا دارن یا باید برن سربازی؟
سلام
من 1/4/90 اعزام بودم ولی چون داداشم سرباز بود رفتم نظام وظیفه و یکسال تمدید کردم.
امروز برگه سبزم دوباره اومد تاریخ اعزام رو زده 1/4/91 ولی در کمال تعجب دیدم که نوشته 90 روز اضافه خدمت به دلیل غیبـت!!
درصورتیکه من هیچ غیبتی ندارم و توی برگه سبز قبلیم هم هیچی ننوشته بود.حالا چیکار کنم؟
دوستان یه سوال فوری دارم ممنون میشم جواب بدید
یکی از فامیل های ما متولد 68هست وتا الاه پیش به صورت روزانه تموم کرده و غیبت نداشته و کنکور شرکت کرده اگه امسال هر رشته قبول بشه در هر دانشگاهی میتونه مهر سال اینده ادامه تحصیل بده و به دانشگاه بره ؟؟
و مهم این که چند سال میتونه درس بخونه
سلام،در صورت نداشتن غیبت می تونه دانشگاه بره و تحصیلش هم مانند بقیه افراد می مونه![]()
طرح برای دندانپزشک ها هم هست
باید مجددا به دفتر پلیس +10 مراجعه کنید و مشکلتون رو مطرح کنید و اونا درست کنن
برای اکثر اونایی که درخواست تمدید دادن ، غیبت زدن .
درود
من 4 سوال داشتم ممنون میشم به من پاسخ بدید.
1- بیماری دارم میخواستم ببینم از کجا میتونم مشاوره بگیرم که ممکنه معاف بشم یا نه؟
2- الان دارم درس میخونم دانشگاه هستم.قوانین دانشگاه را خوندم 3 ماه میشه درخواست ترک تحصیلی داد.آیا میشه چند روز بعد از درخواست ترک تحصیلی برای خدمت اقدام کرد و معاف شد و مجددا به دانشگاه برگشت؟راهی برای دور زدنش نداره؟
3- بر فرض که خدمت من 10 ماه باشه،آیا میتونم 2 ترم مرخصی از دانشگاه بگیرم و خدمت کنم برگردم؟
4- اگر انصراف بدم و برم خدمت و برگردم یا معاف پزشکی بشم اگر دوباره کنکور بدم این تعداد واحد رو که پاس کردمو برام درنظر میگیرن یا باید از اول درس بخونم؟
مرسی
سلام شرکت در آزمون مجدد دانشگاه کارشناسی ناپیوسته فقط یک بار است یا میشه برای بار دوم در همان رشته در آزمون شرکت کرد.
سلام
1- اولین پست همین تاپیک رو بخونین
2-اینجوری گیر میوفتی و دردسر میشه واست
3-خیر نمیشه، یا خدمت یا دانشگاه
4- واحدهایی که نمره بالای 12 گرفتی رو درنظر میگیرن و تطبیق میدن
میتونی هرچند بار که خواستی شرکت کنی البته فقب میتونی یک بار انصراف بدی و بار دیگه شرکت کنی
اگه مشکل خدمت نداری که هرچقدر دوست داشتی میتونی کنکور بدی
موفق باشید
اقا فرشید پست منو فکر کنم ندید ممنون میشم جواب بدید
دوستان یه سوال فوری دارم ممنون میشم جواب بدید
یکی از فامیل های ما متولد 68هست وتا الاه پیش به صورت روزانه تموم کرده و غیبت نداشته و کنکور شرکت کرده اگه امسال هر رشته قبول بشه در هر دانشگاهی میتونه مهر سال اینده ادامه تحصیل بده و به دانشگاه بره ؟؟
و مهم این که چند سال میتونه درس بخونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)