سلام
چند سوال
1-آيا p990 فايل هاي pdf فارسي با حجم بالاتر از 10 مگ كه داراي عكس هم هست بدون مشكل باز مي كند
2-من شهرستاني هستم و مي خوام از اينترنت گوشي را بگيرم شما كدام سايت را براي خريد اين گوشي پيشنهاد مي كنيد
پيشاپيش متشكرم
سلام
چند سوال
1-آيا p990 فايل هاي pdf فارسي با حجم بالاتر از 10 مگ كه داراي عكس هم هست بدون مشكل باز مي كند
2-من شهرستاني هستم و مي خوام از اينترنت گوشي را بگيرم شما كدام سايت را براي خريد اين گوشي پيشنهاد مي كنيد
پيشاپيش متشكرم
برای خریدن برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. بازم من و مشکل مموریم
(یادآوری کنم که گوشیم مموریم رو نمیشناسه و وقتی روشن میشه corupted memory D: میده)
تصمیم گرفته بودم مموری جدید بگیرم که دیروز مموری دوستم رو که P990 داره رو گوشیم گذاشتم که اونم همین پیغام رو داد! corupted memory D: بعد هم که مموری رو تو گوشی خودش گذاشت با همین پیغام مواجه شد. جالب اینکه پس از برگردوندن لیبل مموری به MEMORYSTICK مموری اون به حالت عادی برگشت!؟ ولی مال من هنوز درست نشده؟! انگار ویروسی که لیبل رو عوض می کنه به هر حال حتی با فورمت کردن FATمموری تو کامی هم چیزی عوض نشده و همون پیغام قبلی می آد.جالبه که تو کامی مموری سالمه
خواهشا شما راه حلی ندارید؟؟؟؟
اگر Master Reset کنم آپگرید دوباره باید تکرار شه؟ phone book می پره؟
چون من با USB هم که وصل میشم توی مد phone نمیره PC Suite رو هم reinstall کردم نشد؟ به همین خاطر هم back up نمیتونم بگیرم.
کمک کمکمکمکم کنید.![]()
1_ 10 مگ كه هيچي از دو سه مگ بيشتر باشه يا صفحاتش زياد باشن نع پي دي اف و نه ورد را ني خونه و ارور مي ده.و بعضي از پي دي اف هاي فارسي را هم درست نشون نمي ده.تنها موبايلي كه ديدم در زمينه آقيس و ايبوك خوب كار مي كرد دي 900 سامسونگ بود كه البته امكان ويرايش نمي داد.
2_gooshishop.com بد نيست ولي تا جايي كه مي توني تلاش كن حضوري بگيري.كجا زندگي مي كني؟ 990 گوشي كميابي نيست.
هم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من دارم جسارت مي كنم كه با وجود اساتيد بزرگي دارم جواب مي دم .1_ 10 مگ كه هيچي از دو سه مگ بيشتر باشه يا صفحاتش زياد باشن نع پي دي اف و نه ورد را ني خونه و ارور مي ده.و بعضي از پي دي اف هاي فارسي را هم درست نشون نمي ده.تنها موبايلي كه ديدم در زمينه آقيس و ايبوك خوب كار مي كرد دي 900 سامسونگ بود كه البته امكان ويرايش نمي داد.
دوست عزيز من چون اول خواستم P1i بگيرم خيلي روش تحقيق كردم، اين گوشي هم بسيار مناسبه براي خواندن فايل هاي حجيم و فارسي PDF و DOC. اگر پست اين موضوع رو پيدا كردم ميزارم كه نگين از خودش گفته.
با سلام
آیا در p990i روی صفحه غیر لمسی (قبل از پایین آوردن کیبرد) میشه والپیپر پیش زمینه گداشت؟
اگه آره چطوری؟
Last edited by hossein1364; 18-12-2007 at 09:04.
آره ميشه. ار همونجا كه ميخواي عكس رو انتخاب كني دو تا حالت داره يكي براي فليپ باز و يكي فليپ بسته.
اره دوست عزیز از picture gallery میتونی بری رو عکس more رو انتخاب کن بعد use رو انتخاب کن set as wallpaper روبزن
واسه نصب اون برنامه هایی که اد eror و میدن باید detial شو بزن ببین تاریخش تا کی هستش بعد تاریخ گوشیتو تو اون محدوده بذار حتما کار میکنه بعد هر وقت خواستی برنامه رو استفاده کنی باید رو اون تاریخ که گذاشته بودی برگردونیش میدونیییییییییییییییییییی ییییییییییییییی !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)