تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 365 از 641 اولاول ... 265315355361362363364365366367368369375415465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,641 به 3,650 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    چند سوال

1-آيا p990 فايل هاي pdf فارسي با حجم بالاتر از 10 مگ كه داراي عكس هم هست بدون مشكل باز مي كند

2-من شهرستاني هستم و مي خوام از اينترنت گوشي را بگيرم شما كدام سايت را براي خريد اين گوشي پيشنهاد مي كنيد

پيشاپيش متشكرم

داره خودمونی میشه Adel1977's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان. بازم من و مشکل مموریم
    (یادآوری کنم که گوشیم مموریم رو نمیشناسه و وقتی روشن میشه corupted memory D: میده)
    تصمیم گرفته بودم مموری جدید بگیرم که دیروز مموری دوستم رو که P990 داره رو گوشیم گذاشتم که اونم همین پیغام رو داد! corupted memory D: بعد هم که مموری رو تو گوشی خودش گذاشت با همین پیغام مواجه شد. جالب اینکه پس از برگردوندن لیبل مموری به MEMORYSTICK مموری اون به حالت عادی برگشت!؟ ولی مال من هنوز درست نشده؟! انگار ویروسی که لیبل رو عوض می کنه به هر حال حتی با فورمت کردن FATمموری تو کامی هم چیزی عوض نشده و همون پیغام قبلی می آد.جالبه که تو کامی مموری سالمه
    خواهشا شما راه حلی ندارید؟؟؟؟

اگر Master Reset کنم آپگرید دوباره باید تکرار شه؟ phone book می پره؟
    چون من با USB هم که وصل میشم توی مد phone نمیره PC Suite رو هم reinstall کردم نشد؟ به همین خاطر هم back up نمیتونم بگیرم.

کمک کمکمکمکم کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    چند سوال

1-آيا p990 فايل هاي pdf فارسي با حجم بالاتر از 10 مگ كه داراي عكس هم هست بدون مشكل باز مي كند

2-من شهرستاني هستم و مي خوام از اينترنت گوشي را بگيرم شما كدام سايت را براي خريد اين گوشي پيشنهاد مي كنيد

پيشاپيش متشكرم
    1_ 10 مگ كه هيچي از دو سه مگ بيشتر باشه يا صفحاتش زياد باشن نع پي دي اف و نه ورد را ني خونه و ارور مي ده.و بعضي از پي دي اف هاي فارسي را هم درست نشون نمي ده.تنها موبايلي كه ديدم در زمينه آقيس و ايبوك خوب كار مي كرد دي 900 سامسونگ بود كه البته امكان ويرايش نمي داد.
    2_gooshishop.com بد نيست ولي تا جايي كه مي توني تلاش كن حضوري بگيري.كجا زندگي مي كني؟ 990 گوشي كميابي نيست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

1_ 10 مگ كه هيچي از دو سه مگ بيشتر باشه يا صفحاتش زياد باشن نع پي دي اف و نه ورد را ني خونه و ارور مي ده.و بعضي از پي دي اف هاي فارسي را هم درست نشون نمي ده.تنها موبايلي كه ديدم در زمينه آقيس و ايبوك خوب كار مي كرد دي 900 سامسونگ بود كه البته امكان ويرايش نمي داد.
    البته من دارم جسارت مي كنم كه با وجود اساتيد بزرگي دارم جواب مي دم .
    دوست عزيز من چون اول خواستم P1i بگيرم خيلي روش تحقيق كردم، اين گوشي هم بسيار مناسبه براي خواندن فايل هاي حجيم و فارسي PDF و DOC. اگر پست اين موضوع رو پيدا كردم ميزارم كه نگين از خودش گفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سلام
    آیا در p990i روی صفحه غیر لمسی (قبل از پایین آوردن کیبرد) میشه والپیپر پیش زمینه گداشت؟
    اگه آره چطوری؟
    Last edited by hossein1364; 18-12-2007 at 09:04.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

با سلام
    آیا در p990i روی صفحه غیر لمسی (قبل از پایین آوردن کیبرد) میشه والپیپر پیش زمینه گداشت؟
    اگه آره چطوری؟
    آره ميشه. ار همونجا كه ميخواي عكس رو انتخاب كني دو تا حالت داره يكي براي فليپ باز و يكي فليپ بسته.

کـاربـر بـاسـابـقـه AriA jOhaRi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خونمون........

پيش فرض

اره دوست عزیز از picture gallery میتونی بری رو عکس more رو انتخاب کن بعد use رو انتخاب کن set as wallpaper روبزن

کـاربـر بـاسـابـقـه AriA jOhaRi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خونمون........

پيش فرض

سلام از جواب اون دفعه ممنون
    بچه ها من پی 990 دارم ولی اکثر برنامه ها روش نصب نمیشن چی کار کنم
    اکثر برنامه ها رو از موبایل9 میگیرم
    برای مثال پاور ام پی تری رو نصب نمیکنه یا قرآن
    این پیغام رو میده:this version of the installation file is no longer supported
    در ضمن بعضی از تم ها رو که میگیرم فقط یه پوشه عکس داره اونا رو چیکار کنم
    در ضمن از کل کسانی که وقت میزارن برای پاسخگویی ممنونم
    واسه نصب اون برنامه هایی که اد eror و میدن باید detial شو بزن ببین تاریخش تا کی هستش بعد تاریخ گوشیتو تو اون محدوده بذار حتما کار میکنه بعد هر وقت خواستی برنامه رو استفاده کنی باید رو اون تاریخ که گذاشته بودی برگردونیش میدونیییییییییییییییییییی ییییییییییییییی !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •